Bildirim
anakartıma uygun işlemci taviyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şu an kullandığınız bir işlemci varmı _____________________________ -
evet intel pentium d 820 2.8 ghz işlemci kullanıyorum _____________________________ -
bütçeniz ne kadar _____________________________ -
300 tl
400 tl de olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyxapox -- 9 Ağustos 2011; 14:42:47 >_____________________________ -
o anakarta işlemci alacağına 400 liraya yeni anakart ve işlemci al.G31 çipseti adammı edecen bundan sonra _____________________________ 
-
Eger illa bu sisteme harcanacaksa ve cok guclu bi bilgisyar ihtiyaci yoksa e7600 (120 dolar) yada 4 cekirdekli q8400 (170 dolar) alinabilir yanliz bios updatesi yapin ... Onun disinda imkan varsa eldeki bilgisayari satip yeni bi sistem toplamak daha mantikli cunku yeni i3 islemciler bile eski platformdaki bi cok islemciden.hizli yani ayni fiyata cok daha hizli bi bilgisayar toplanabilir _____________________________ -
Bütçeniz elveriyorsa yeni sistem tabi ki daha iyi olacaktır.O anakarta yapıcağınız her yatırım boşa gider bence. _____________________________ -
İşlemci: Intel ( R ) Atom( TM ) CPU D425 @ 1.80 GHz
Foxconn D42S Anakart
32 Bit İşletim Sistemi
2 GB DDR2 Ram
Ekran Kartı Dahili 256 MB (( kullanılabilir 64 Mb—Paylaşılan 192 Mb ))
250 GB Harddisk
230V Güç Kaynağı ( Power )
Windows 7 Ultimate
BU SİSTEME UYACAK İŞLEMCİ VAR MIIII ACİL YARDIIIIIIIIIIMMMMMMMM
Bu sisteme 1 Gb lik Ekran kartı Ve 2x2 4 GB lik ram Aldım 300 V power aldım sadece işlemci kaldı lütfen yardım edin

_____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler