Şimdi Ara

ANAKARTIM TEKNİK SERVİSDEN GELMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oncelikle slm benim eski bir pc vardi ama anakarti yeniydi sata 2 yuvalarinin 2 tanesi cikmasi sonucu bide goruntu gelmiyordu pc ye bende anakarti aldigim bilgisayarciya goturdum verdim bunu gigabytnin servisine gonderecez dedi bende tamam dedim verddim ve 1 ay 3 hafta oldu hayla gelmedi ne yapmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    uupppp

• merhaba. hacı benim bildiğim bazı firmalar 20 bazı firmalar 30 iş günü içerisinde yollamak zorundalar. gigabyte servisini ara ve dile getir bu durumu. şikayetçi olacağını söyle, zor durumda kalıp hemen geri göndereceklerdir. hep böyle olur :)

bu arada kendi mesajına cevap mı verdin yahu?
  • zaten sikayetci olacamda onlara nasil ulasacam onu bi bilsem birde baktim kimse yazmiyor bende kendim kendime yardim edeyim dedim

• internetten giga tr nin tel nosunu blup kalaylayin

google'dan gigabyte teknik servis diye yaz hacı, bazı bilgisayarcılar cıkacaktır onları arayıp genel teknik servisin numarasını iste.
  • tamam hemen bakiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    bi bakiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

tamam hemen bakiyorum

hocam naptınız? arayabildiniz mi?
  • aradim diyoki bize oyle bir anakart gelmedi diyor boyle bisey varmi

Allah Allah öyle şey mi olur yahu? takip numarası verdiler mi hacı sana? kargoya verdiğinde hangi adrese verdin oradan takip et olmadı.. öyle şey mi olur yahu yaptıkları ayıp, takip edememişler sanırım..
  • adiyamandan gaziantep te ordanda gigabytnin servisine gidecektir bu onumuzdeki persembede gelmezse adamdan parami alirim

• eger elinde belgeler varsa sikayetci olursan sana yeni urun vermek zorundalar
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    gonderdigime dair belge var

• sen servise telefon et once sorunu cozmezlerse tuketici hakem heyetine basvur elinde servise gittigi tarihi goteren belge var ve azami sureyi asmis sikayetci ol direk servisle ugrasacagina
    tamam pazertesi gunu gidiyorum tuketici haklarina

• internetten hangi belgeler gerekli arastir oyle git sonra eksik bi belge icin tekrar gitme oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 21 Eylül 2013; 18:01:03 >
    tamam kardes bilgin icin tesekkur edrim

• rica ederim
  • 20 iş günü süresi dolmuş gözüküyor.Aldığınız yere bunu belirtip 1 hafta daha bekleyin baktınız gelmiyor direk tüketici hakem heyetine gidin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.