Şimdi Ara

anakartım neleri destekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim anakartın modeli bu Giga-Byte GA-G31M-ES2L buna en iyi performans sağlayacak ekran kartı, işlemci ve ram olarak neleri kullanabilirim. şimdiden teşekkürler

• forumda olan kimse yokmu bana yardım edin
  • slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim anakartın modeli bu Giga-Byte GA-G31M-ES2L buna en iyi performans sağlayacak ekran kartı, işlemci ve ram olarak neleri kullanabilirim. şimdiden teşekkürler
  • neden kimse cvp atmıyo
  • bütçen varsa 2 nci el bulabilirsen q9550 işlemci al yoksa 100 tl civarında e8400 yada q 8400 alabilrisin ekran kartı olarak 2 nci el 5770 alabilrisin ram olarak 8 gb kadar ddr2 1066 mhz ram takabilirsin win 32 kuracaksan 4 gb ram yeterli olur
  • saolsun arkadaşın biri 1 gb ati hd 4600 verdi hediye ram olarakta 2 gb dual hyperx aldım işlemcide intelmiş galiba dual core 3,2 ghz miş bildiğim kadarıyla. bunlar iyimi işimi görürmü gerçi son çıkan oyunların çoğunu çalıştırıyo crysus 3 hariş tabi direc x 11 gerekiyomuş ona bendeki ekran kartı onu desteklemiyomuş
  • işlemcinin q9650 ye kadar yolu var ekran kartı olarak kasana sığan pci x16 kartların hepsini takabilirsin ram olayına gelirsek maximum 4 gb 800 mhz ddr2 ram takabilirsin 1066 mhz de destekliyor ama overlock yapman lazım bunada gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.