Şimdi Ara

Anakart yandı Acil Gir Bi Bak Acilll@@@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı bilgisayarciya götürdüm ve anakart yanmış dedi sorun ise düğmesine basınca hııınnnn diye ses çıkarıyor açılmıyor anakart yaninca ram yada ekran kartı zarar gorurmu ve anakart in kesin yandigini nasıl anlayabilirim. Yardımlarınız Için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart yanınca ne ekrana goruntu gelir, ne bip sesi, sadece fan döner ve onun sesi vardır. Ama anakartın üzerinde bi hoperlör yoksa ram yandığında da aynı belirtiler görülür.Şayet güvenmiyorsan başka bir servise götür ancak daha önce bakılıdığını anakartın yandığını vs bişi söyle sorunun ne olduğu hakkındaki bilgilerini iste...
  • Hııınnnn dediğim ses fanin sesi önceden düğmeye basınca 1 saat bekleyince aciliyodu şimdi baya bekledim açılmadı anakart ın kesin yandigini bilsem ve sorun ondan kaynaklı olduğunu bilsem yeni anakart alcamda bilmiyorum bide pc açıkken ram çıkmıştı ?

• Görmeden birşey söylemek zor.Güvendiğiniz başka bir servise göstermekte fayda.Belki ufak başka bir arıza vardır boşyere masrafa girersiniz.
  • Verdim bilgisayar ci tanıdık adam isinde iyi ama pc yi acamamis

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.