Şimdi Ara

Anakart ve işlemci öneri YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size herşeyi yazıyım bana yeni anakart ve işlemci önerin lütfen. Tabi ki yazdıklarımdan daha iyi ama çok pahalı olmasın.

CPU: DualCore İntel Core 2 Duo E6750, 2666MHz (8x333)
    Anakart: Gigabyte GA-P35-DS3L (ddr2)
    RAM: 2 tane Kingston HyperX KHX6400D2LL/1GN 1GB DDR2 SDRAM + 1 tane Kingston 2G-UDIMM 2GB DDR2 SDRAM Toplamda 4GB
    Ekran Kartı: AMD Radeon HD6790 (PowerColor marka)

Bu işlemci ve anakarttan daha iyilerini istiyorum arkadaşlar. Fiyat uygun olsun lütfen. Maksimum bütçe: 300TL

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerakz -- 26 Ağustos 2014; 15:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeni arttır 300 tl ye toplanmaz ve ayrıca RAM da değiştirmen gerekli.
  • omerakz O kullanıcısına yanıt
    sadece işlemci 300 lira zaten olmaz maalesef. + yeni nesil alacağın sistem ddr3 ram olacak o ramlerde çöp olacak

kısacası yeni sistem toplamaya kadar gider kardeşim.
  • Siz yine de öneri yapsanız? Belki bütçeyi arttırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerakz -- 26 Ağustos 2014; 18:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerakz

Arkadaşlar size herşeyi yazıyım bana yeni anakart ve işlemci önerin lütfen. Tabi ki yazdıklarımdan daha iyi ama çok pahalı olmasın.

CPU: DualCore İntel Core 2 Duo E6750, 2666MHz (8x333)
    Anakart: Gigabyte GA-P35-DS3L (ddr2)
    RAM: 2 tane Kingston HyperX KHX6400D2LL/1GN 1GB DDR2 SDRAM + 1 tane Kingston 2G-UDIMM 2GB DDR2 SDRAM Toplamda 4GB
    Ekran Kartı: AMD Radeon HD6790 (PowerColor marka)

Bu işlemci ve anakarttan daha iyilerini istiyorum arkadaşlar. Fiyat uygun olsun lütfen. Maksimum bütçe: 300TL

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

En uygun fiyatla bunlar anca şu anki sisteminle ne kadar fark eder bilmiyorum açıkcası bana kalırsa min i3 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Ağustos 2014; 19:00:17 >

• Sadece ufaktan h81m-plus ve g3258 işlemci koyunca bile 373 lira para tutuyor. 127 lirada 4gb cl9 1600 mhz ram desek; Tam 500 lira kafadan..
  • Bütçe çok az dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    350 tl yapmaya çalış derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bds06

350 tl yapmaya çalış derim

Bu Pentium iyi midir? Bende core 2 duo var hatta ddr2 bundan iyidir dimi? Yeni Pentium teknplojisi gelisti diyolar ama, cevap bekliyorum tesekkurler oneri icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerakz -- 27 Ağustos 2014; 19:20:32 >

Eski sisteminden iyi. DDR3 DDR2 lere göre daha hızlı. Pentumlar hemen hemen intel core i3 gücünde çalışır Ekran kartına sorun çıkarmaz
  • bds06 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam cok yardimci oldun valla :D kisa surede para biriktiriyim de hallediyim sunu :D iyi forumlar

Rica ederim
  • ikinci el quad işlemcide bulabilirsin ama tavsiyem bütçeni artırıp anakart işlemci ram üçlüsünü değişmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.