Bildirim
ANAKART VE EKRAN KARTI UYUMLULUĞU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İslemcin psu ve butce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam işletim sistemi:
amd phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20 GHz
4 gb ram var
orjinal win8 pro işletim sistemi 64 bit x64 tabanlı
THERMALTAKE TT-500 AL 1 NC GALİBA BU SORDUGUN SORU :) -
bütçem 350 tl en fazla... -
quote:
Orijinalden alıntı: seytan.fb
bütçem 350 tl en fazla...
totalde aynı puanları alıyorlar.
fakat 260X al sebepleri : hem 2GB belleği var ve daha yeni 6xxx iyice eskidi artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2014; 3:43:41 > -
arkadaşlar ekran kartının anakart ile uyumluluğu slot bakımından değil mi yani? ati amd intel nvidia fark ediyor mu ya ? intel nvidia ile yada amd atilerle uyumlu gibi birşey yok diye biliyorum pciexpress ise pciexpress olan yonga seti önemli olmadan ekran kartı uyar diye biliyorum. darboğaz olur falan filan ama uyumlu olur heralde? lütfen bilgilendirir misiniz unutmayın bilgi paylaştıkça artar yanlışlarımızı düzeltelim. tşkler yorumlayan arkadaşlara -
Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı aldım şu anda gayet iyi konu kilitlenebilir öneriler için teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X