Bildirim
Anakart üzerindeki usb portları neden çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bios üzerinden anakartın görünümüne bakarmısın yani board explorer kısmını aç ora açıkken tak birde usb'leri görüyormu bakalım? -
evet board explorer üzerinde görünüyor windowsta neden görünmüyor acaba -
Bende'de aynı sorun oluyor bazen görmüyor takılı usb bağlantıları Windows 10 yüzünden olduğunu düşünüyorum ben daha önce olmuyordu. -
Bayram dolayısıyla kapalılalar -
Yalnız usb çalışmayan portlarda takılıyken bostan çıkış yaptığımda pc başlamıyor anakart logosunda takılıp kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bende çalışmadığı ve bios yazısında kaldığında bilgisayarı resetliyorum normal açılıyor 'Aygıt yöneticisi'nden -> Evrensel seri veri yolu denetleyicisine giriyorum (mouse klavye ön portlarda takılı oluyor) USB Kök Hub ve Yığın depolama aygıtlarını tekrar çalıştırıyorum düzeliyor umarım işine yarar iyi bayramlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X