Şimdi Ara

ANAKART UYUMLU EN İYİ EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Forum sakinleri Forum Siteniz çok güzel bende size bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Yeni Topladığım Pc şöyle....

AMD Athlon 940 X2 6000
    GİGABYTE GA-M61P-S3 NFORCE 430
    Hİ-LEVEL 1 GB DDR2 800 MHZ X 2
    160 GB SAMSUNG SATA

SAPPHİRE HD 2400 PRO ATİ

EKRAN KARTINDAN MIDIR NEDİR CRYSİS OYUNUNU AÇILIŞ VE MENÜLER GEÇ GELİYOR VE TAKILMALAR OLUYOR OYUN İÇİNE GİRMEK ZORLUYOR.

EKRAN KARTI DEĞİŞTİRSEM GÜZEL VE SÜRÜKLEYİCİ OYNAYABİLİRMİYİM.
    BİRDE ASIL SORUM

DDR3 EKRAN KARTLARI PCI-EXPRESS 16X UYUMLU ANAKARTLARIN HEPSİNDE ÇALIŞABİLİRMİ ? BÖYLE BİR KISITLAMA VARMI...
    TŞK EDERİM ŞİMDİDEN BİLGİLERİNİZ VE İLGİNİZ İÇİN...

• kısıtlama falan yok x16 ekran kartı olsun tamam isterse dd4de olabilir ama ramı 2gb olsa daha iyi olur (öyle imiş ben görmemişim)crysis en az 2gb rahat oynanabiliyor yoksa takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyz -- 11 Şubat 2008; 16:07:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

kısıtlama falan yok x16 ekran kartı olsun tamam isterse dd4de olabilir ama ramı 2gb olsa daha iyi olur (öyle imiş ben görmemişim)crysis en az 2gb rahat oynanabiliyor yoksa takılıyor.

Arkadaşım 2 GB Ramli ekran kartı var mı yaw? Ya da varsa kaç para? Sırf merakımdan soruyorum
  • Uyumluluk sorunu olmaz ama DDR3 destekleyen bir anakartta daha fazla verim alırsınız. Bu bir Ferrari'ye sahip olmak gibi bir şey... Sıradan bir yolda da gidebilir (hızlı da gider) ama otoyola çıkarsanız tam performans alabilirsiniz. Bunun gibi... Ekran kartınız orta sınıf bir kart ve Crysis sistemleri çok zorlayan son nesil iki oyundan biri. Ben ancak Palit 8600GT Sonic+ ekran kartı aldıktan sonra gidip aldım bu oyunu. Daha önce fx5200TD model ekran kartım vardı ki crysis'in c'sini bile çalıştırmaya yetmezdi Şimdiki kartım orta sınıfın en üst modellerinden biri. Bundan daha iyisi 8800GT serisi ancak arada çok ciddi (en az 200YTL gibi) fiyat farkları var ve Palit 8600GT sonic+ kesinlikle çok iyi bir kart! 160YTL'nin her kuruşunun hakkını veren bir kart bence. Ama bütçeniz el veriyorsa ve aradaki 200-250YTL fiyat farkı size o kadar da dokunmuyorsa 8800 serisi tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orjinalden alıntı: enyz

kısıtlama falan yok x16 ekran kartı olsun tamam isterse dd4de olabilir ama ramı 2gb olsa daha iyi olur (öyle imiş ben görmemişim)crysis en az 2gb rahat oynanabiliyor yoksa takılıyor.

Arkadaşım 2 GB Ramli ekran kartı var mı yaw? Ya da varsa kaç para? Sırf merakımdan soruyorum

arkadaş RAM(DIMM)lerden bahsediyo. ekrankartı belleğinden değil..
  • tşk ederim arkadaşlar ama benim asıl sorunum Ekran Crysis oyununu açarken e menülerden önceki animasyonlarda bile kasıyordu sonra dan internet adresinden ati nin son güncel driver ını indirdim kurdum ve sorun giderildi tşk ederim ilginize. Bu arada ekran kartım elimde o vardı onu kullandım ileri günler için istiyorum bir tane güzel ddr yada ddr4 bir ekran kartı tşk ler herkese iyi paylaşımlar...

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.