Şimdi Ara

ANAKART TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar istediğim parçalara uyumlu bi anakart bulamadım. "İlk önce anakart seçimimi yapıp ona göre diğer sistem aygıtlarını toplaman gerekiyor." deseniz haklısınız ama çok heveslendiğim bi sistem olduğu için anakart seçimini sonraki plana bırakmıştım. Minimum fiyatlı marka veya şık görünümlülük istemediğim eski yeni model farketmeksizin mini atx bir anakart ihtiyacım var. Yardım etmeye çalışanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum ☺☺

İşlemci Tipi: İntel tabanlı (e8600)
    grafik arabirimicı express 3.0 veya 2.0 x16
    işlemci soket tipi: lga775 pin
    uyumlu ram tipi: Ddr2 veya ddr3 farketmez

Ekran kartı olarak geforce gtx650 düşünüyorum sonradan 1030 gibi bi model denemek istediğimden 3.0 lık bir anakart tavsiyesinde bulunursanız daha bir hoş olur☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mini ITX mi? Mikro ATX mi?
    Bu sokette mini ITX anakart yok. 2. el 100 TL altına Asus, MSI, Gigabyte G41 veya G31 anakart bakabilirsiniz. E8600 için GT 1030 fazla gelir, varsa GTX 650 ile devam ediniz yoksa 2. el R7 240 veya R7 250 bakabilirsiniz.

Kullanım amacınız oyunsa bu sisteme yatırım yapmayınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacım oyun oynamak değil word excel powerpoint gibi uygulamaları kullanıcam. Sadece küçük kardeşim için league of legends yüklerim onuda kaldırır diye düşünüyorum. Pcı-e 2.0 veya 3.0 soketli ve 750pin işlemci soketli bi anakart modeli söylerseniz çok sevinirim bulamadım bir turlu fiyatı minimum seviyede olsa yeter

• Elinizde hangi parçalar var? Sadece işlemci mi?

• E8400 işlemci,f 300w psu casper'ın, seagate'in 7200rpm 500gb hdd, dvd rom okuyucu ve geniş bir kasa. Battlefield gibi bi oyundan medium da 40-50 fps alıcam an kartı tavsiyeside guzel olur.ekran kartı anakart ve ram dahil bu uç parçaya ayırdığım bütçe 300 lira yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

• Hangi Battlefield yazmamışsınız ama 2 çekirdekli işlemci ile bu dediğiniz zor. Biraz daha para biriktirip iyi birşeyler alınız. Bende Q6600 ve HD7790 var, single yine idare ediyor ama multisi oynanmıyor.

• Pcı-e 3.0 soketli ve 775pinli bir anakart modeli olarak ne söylersiniz peki. Butçeyi yukseltebilirim ama bilgisayardan zaten yüksek bir beklentim yok. Deli edicek kadar ağır çalışmasın yeter.battlefield 1 gibi bi oyunu da belki yuklerdim yani olmasada olur lol açsın yeter

• Tavsiye etti�iniz anakartta pc�-e 1.0 yuvas� var kart�n 3.0 destekli bi ekran kart�yla uyum sa�lar m�? Sa�lasa bile tam performans alabilir miyim?

• önceki anakart yanmadıysa almaya gerek yok sanırım
  • G31 anakartlarda PCI express 1.1 bulunur ve PCI express geriye uyumludur. Performans kaybı çok küçük olur. P35 anakart (PCI express 1.1) kullanıyorum hem GTX 950 hem de HD 7790 sorunsuz çalıştı.

• Oh be kafamdaki tum soru işaretlerini bitirdim. Yardımın için çok teşekkür ederim. Bi isteğin olduğunda bu iyiliğin için bende sana bi itlik yapmak isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.