Şimdi Ara

anakart'ta RAID sorunu??ACİL lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi g31m3-f v2 anakartım var http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1573 ==>Specifications
    ben bu anakartta 250*2 gb veya 320*2 gb şeklinde RAID yapmak istiyorum....
    SORUN ŞU:
    anakartın resmi sitesinde raid için N/A (not allowed) yazıyor
    ama exa'nın sitesindehttp://www.exa.com.tr/msi/anakartlar/msi_g31m3f-328-5740.html?show=comment

Raid Desteği: Raid 0
    Raid 1
    Raid 0+1 şeklinde yazıyor ve ayrıca bios'ta bir seçenek var

resimi de yükledim

raid yapılabiliyorsa ona göre HDD alacağım yoksa tek HDD alacağım...şu an 80 gb ide var...resim de sanırım" raid mode: ide " yazmasının sebebi bu...
    sata I mi? sata II mi? almalıyım raid için? özellikle HDD olarak WD caviar black veya blue düşünüyorum...
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 20 Ekim 2009; 14:44:47 >

• Dostum anakartın üretici sitesine güvenmen daha doğru olur. ıch7 yazıyor güney köprüsü eğer ıch7r yazsaydı raid desteği sözkonusu olurdu ıch7 de raid desteği yok. Anakartın sitesinde de zaten belirtilmi olmadığı.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Dostum anakartın üretici sitesine güvenmen daha doğru olur. ıch7 yazıyor güney köprüsü eğer ıch7r yazsaydı raid desteği sözkonusu olurdu ıch7 de raid desteği yok. Anakartın sitesinde de zaten belirtilmi olmadığı.

teşekkür ederim
    demek ki ben uzunca süre Raid nedir bilemeyeceğim..
    artık küçük emrah moduan girerim bende...."...benim hiç raid'im olmadı, biliyor musun?"

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.