Şimdi Ara

ANAKART SICAKLIĞI??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende amd3500 işlemci x800gto ekrankartı ve epox 9npa3j anakart var.yüklediğim everest programıyla bunların sıcaklığına bakıyorum.işlemcim 33-36 derece ekrankartımda o sıcaklıklarda fakat anakartım 80 derece civarında görünüyo hep. bu sıcaklık anakart için normal mi?yoksa cok mu fazla?????

• yok mu bilen birisi arkadalar??????????
  • sıcaklık çok fazla ama muhtemelen ısı sensörlerinde bi sorun vardır yoksa şimdiye anakart falan kalmazdı..bi elinle kontrol et dokunamıcak kadar sıcaksa kuzey köprüsü,hemen sağlam bir soğutucu al çünkü sıcaklık çok fazla
  • hocam ne biçim ısı o öyle... benim işlemci de 33-35 lerde gezerken anakart 42-45 oluyor.. seninki biraz fazla sanki.
  • bilgisayarı alalı 2,5 ay oldu hep böyleydi eğer gerçekten böle bir ısınma varsa anakart sağlam kalırmıydı ki?
  • sanmıyorum sağlam kalacağını ama yine de işi şansa bırakmamak gerek..dediğim gibi elinle bi kontrol et nb'in üzerindeki heatsink'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 5 Nisan 2006; 18:12:42 >
  • Biosta da 80 mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 derece anakart sıcaklığı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sıcaklık anormal bence. Everest yanlış ölçüyor da olabilir. Yoksa o sıcaklık tehlikeli olabilir. Bir an önce önlemini almalısın. Bende de Amd 3500+ var. Anakartım Abit An-8. Benim işlemci 30 dereceyi geçmiyor. Boştayken 20 derecelerde. Cool’n Cuiet kullanmanı da tavsiye ederim. Bu harika bir özellik. İşlem yapmadığın zamanlarda işlemci otomatikman voltajını düşürüyor. Anakartım ise 27-28 derecelerde. Tabi bu sıcaklıkları ben anakartımın kendi programından öğreniyorum. Ekran kartım ise rx-600 proguru. Isısı ise bahsettiğin derecelerde.

Umarım bu Everest, anakartının sıcaklığını yanlış ölçüyordur ve de sorununu çözersin. Kolay gelsin.
  • yaa biostan baktım ama orda sadece cpu sıcaklığı var bide current system temparature var oda 25 derece olarak görünüyo.anakart ısısını göremedim....nasıl bakabilirim ona biostan?????????
  • yaa bu sıcaklıklara bakabileceğim baska bi program söyleyebilir misiniz bana????????
  • normal olabilir benim asus anakartımın ki 30 derecede çalışıyo bence seninkide normal
  • bende 27-33 değişiyor
    bence sendeki yanlış ölçüyor(anormallik yoksa pc de)
  • speedfan programını dene. BENİM İŞLEMCİ 25 DERECEYKEN ANAKART 64 DERECE GÖRÜNÜYOR. YANINDADA IZGARA MANGAL ALEVİ İŞARETİ VAR. ŞUAN YANIYOR OLMALI...
    quote:

Orjinalden alıntı: yazici

yaa bu sıcaklıklara bakabileceğim baska bi program söyleyebilir misiniz bana????????
  • yaa bu speed fan prog. indirdim ama nerden bakacam sıcaklığa??????hiç bise göstermioo
  • arkadasım sen biostanda bak bence o sıcaklık gercek sıcaklıgı değildir eğer o olsaydı sen su an anakartının arkasından soğuk ayran içiyodun
  • arkadaşlar benim anakart 77-78 lerde dolaşıyo sizce bu normal mi pc çook uzun süre açık bi 7 saatt falan normal mi sizce anakartım epox 9npa3j işlemci ise 38-42 en fazla normal mi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

arkadaşlar benim anakart 77-78 lerde dolaşıyo sizce bu normal mi pc çook uzun süre açık bi 7 saatt falan normal mi sizce anakartım epox 9npa3j işlemci ise 38-42 en fazla normal mi sizce

Sıcaklık anormal arkadaş fanları kontrol et o ısı anakart için çok fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.