Şimdi Ara

Anakart pilini değiştirmeme rağmen sistem saati resetleniyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Problem başlıkta da belirttiğim gibi sistem saatiyle ilgili.. Saat bazen kendini 01.01.2006 tarihine alıyordu, pil bitmiştir dedim ve yeni pil aldım fakat bu problem hâla devam etmekte. Sebebini bulamadım yardımcı olabilen varsa teşekkür ederim.
    Ayrıca devamlı mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Genel olarak oyun oynarken oluyor. Ekran kartı onboard idi o zaman da bu problem oluyordu, şimdi 512mb Radeon XT1300 takılı yine aynı sorun var, bi çok kez format attım fakat değişiklik yok. Bu konuda da yardımcı olabilen varsa teşekkürler :D
    iyi bayramlar tekrar..

Orjinalden alıntı: selcukanacoglu

BİOSDAN SAATİ AYARLAYINCA NORMALMİ ÇIKIYORSUN KAYDEDİPTEMİ ÇIKIYORSUN?

eğer kaydedip çıkmıyorsan biostan çıkarken f10 a basıp çıkman gerekir(çoğu anakartta öyle)
  • Arkadaşım makinayı B.kodan mı aldın? aynı problemler bir arkadaşımdada var. Bende ne yaptıysam başaramadım, diğer arkadaşların dediği gibi biostan kaydedipte çıkıyorum ama 2-3 gün sora saat resetleniyor. bol bol mavi ekran ve arada bir reset te cabası ama görünürde sistemde hiçbir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 23 Aralık 2007; 19:33:37 >

Orjinalden alıntı: oCa

Arkadaşım makinayı B.kodan mı aldın? aynı problemler bir arkadaşımdada var. Bende ne yaptıysam başaramadım, diğer arkadaşların dediği gibi biostan kaydedipte çıkıyorum ama 2-3 gün sora saat resetleniyor. bol bol mavi ekran ve arada bir reset te cabası ama görünürde sistemde hiçbir problem yok.

Ya aynen bendeki hatalar :D :D ama ben bekodan almadım kendim topladım. O arkadaşının bilgisayar donanımsal özelliklerini yazabilirsen bi karşılaştırma yapabiliriz belki buluruz sorunu :D

DELL INSPIRON 15 7559
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.