Şimdi Ara

Anakart önerisi Max 175tL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki 3-4 yıl içinde sorunsuz güncelliyebileceğim kaliteli önerebileceğiniz bir anakart tavsiye edermisniz tercihim asutan yanadır ancak önerilerinizi dinlemeye acığım diğer markalar konusunda .Şimdiden çok teşekkür ederim .İyi forumlar Ayrıca bunn yanında kullanabıleceğim iyi bir işlemci 250tL civarı tavsiye edebilieceğiniz varsa cok iyi olur .Saygılar

• Arkadaslar verdiğim linkteki anakar nasıl acaba bu anakart hakkında bılgısı olan varsada yazabılırmi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-880gm-usb3-880gm-usb3-am3-amd-880gsb710-ddr3-1800mhz-(oc)-vga&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=48400
    Veya bu fiyata bundan daha iyi anakart varsa yazarsanız cok mutlu olurum ekran kartı almıstım 2 hafta once hd5670 ancak suankı pc sanırmı kaldırmadıgı ıcn kullanamadım ve mecburen anakart ve ıslemcı arayısına gectım :(,Şimdiden teşekkür ederim.

• Teşekkür ederim inanç bey. Bende suan 500gb hard dısk var sata bu anakarta uyum sorunu olurmu bu harddıskın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.