Şimdi Ara

Anakart Modelleri ve Farkları [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gidip anakart almam gerekiyor. Bir fiyat belirlemedim o yüzden işe pek ekonomik bakmayabilirsiniz. ,
    Bu işi hiç bilmiyorum ancak son çıkan programları karşılayabilecek , iyi bir ekran anakart arıyorum ?

8 gb ram yapacağım. Şimdilik 4 bu. İşletim sistemim windows 7 ultimate. Ekran kartım 5670 hd atı. Bunuda 6serisi ile değiştireceğim. Core duo 2 2.33 ghz işlemcim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magie -- 2 Mayıs 2011; 22:25:15 >

• anakart nıyetıyle baslayıp ekran kartında karar kılmıssın
    sen oncelıkle bu bılınmeyen anakartı hangı sıstem bılesenlerı ıle kullanacaksın kacpara verebılırsın bır yaz ona gore bızde bakalım
  • Kafam karışık. Ahahah çok güldüm ya

8 gb ram yapacağım. Şimdilik 4 bu. İşletim sistemim windows 7 ultimate. Ekran kartım 5670 hd atı. Bunuda 6serisi ile değiştireceğim. Core duo 2 2.33 ghz işlemcim var.
  • Core duo 2 2.33 ghz ıslemcın var bundan e6550 ıslemcın oldugu sonucuna varıyorum bundanda lga 775 anakartın oldugu sonucuna varıyorum atı 5670 ekran kartı ve 4gb ( 2x2gb dıye dusunuyorum) ramın var bırde power ve anakartın marka modelını yazarsan bıseyler onerebılıcez sanırım
  • Anakartın markası ASUS modeli p5k se yazıyor. Power markasını bilmiyorum ama değiştirmem gerekiyor yakında. Onun için pcyi toplatıktan sonra bir öneri alacağım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magie -- 2 Mayıs 2011; 22:45:23 >
  • oncelıkle lga775 sısteme bu saatten sonra yatırım yapılmaz zaten ekran kartı ram ve power alacakmıssın tavsıyem bunlarla hıc ugrasma elındekı kasayı komple satıp bır butce olustur ona gore bırseyler topla
    yok ılla buna bırseyler yapayım dersen 2el olarak anakartının destekledıgı daha yuksek q8000 veya q9000 serısı ıslemcı 2gb ram ılavesı ve 5850- 6850 460ti sevıyesı ekran kartı ve power olabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.