Şimdi Ara

Anakart markasını-modelini öğrenemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1-2 yıl önce pc toplattım.Ucuz olsun diye babam dandik parçalar seçmiş.Hangi programdan baksam To Be filled by O.E.M hatasını alıyorum. Kasanın içini açtığımda anakart üzerinde marka-modelle alakalı hiçbirşey yok.Bide bi ekran kartı almayı düşünüyorum sapphire r7 240 pcı express 3.0 x16 benim anakartta sadece 16x1 yazıyor.1.0 mı 2.0 mı bilmiyorum.Acaba uyumlulukta sıkıntı olurmu.Şimdiden teşekkürler.

4gb ram 500gb hdd SAPPHIRE R7 240 2GB DDR3 128B çalıştırırmı.
  • Cpu-Z indirip bak herşeye.

Kasa içinin de bir fotosunu atarsan ekran kartı uyar mı baksın arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BARKU

Güç kaynağınız hiç iyi değil. 500w lık bir psu alırsanız güncel donanımları sorunsuz çalıştırır.

Alırım almasınada para yok.
    MSI nasıl markadır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Anakart markasını-modelini öğrenemiyorum.

Orijinalden alıntı: bozgunask

Uyumluluğunu iyice öğrenmeden alma bence. Cpu-Z iyi bir programdır onu dene.

Hangi programdan bakarsam To Be filled by O.E.M hatasını alıyorum.

Ne olduğunu bilmiyoruz. Çinin derinliklerinden bir psu. Para biriktirip yeni sistem kurman daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

Hocam buna yapıcağın yatırım ölü olur bence.

Ne olduğunu bilmiyoruz. Çinin derinliklerinden bir psu. Para biriktirip yeni sistem kurman daha iyi olur.

Haklısın kardeşim ama yeni sistem toplayamam.
  • Bir kere güç kaynağınız sabit 250 w verebiliyor, sisteme takacağınız en güçsüz kart bile psu' nun yanmasına sebep olabilir. Yani ilk işiniz en az 450-500 wattlık kaliteli bir psu almak. (FSP, zalman, corsair, thermaltake, high power gibi)

Eğer işlemci soğutucusunun altına ve yan tarafına bakarsanız anakart modelini öğrenebilirsiniz. Genelde oralara yazarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Bir kere güç kaynağınız sabit 250 w verebiliyor, sisteme takacağınız en güçsüz kart bile psu' nun yanmasına sebep olabilir. Yani ilk işiniz en az 450-500 wattlık kaliteli bir psu almak. (FSP, zalman, corsair, thermaltake, high power gibi)

Eğer işlemci soğutucusunun altına ve yan tarafına bakarsanız anakart modelini öğrenebilirsiniz. Genelde oralara yazarlar.

Okadarda deil benim arkadaşında 300 w onda 1 gb sıkıntısız çalışıyor. https://forum.donanimhaber.com/m_122454697//tm.htm buraya yazarsanız daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.