Şimdi Ara

ANAKART KUTULARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün şöyle bir vatana ve gold a gidip bakayım dedim uzun süredir gitmiyorum.

Anakart kutularının hepsi jelatinsiz. Yani açılıp açılmadığı, ellenmediği, iade ürün olmadığı belli değil.

Ben isterim ki sıfır aldığım ürünün kutusu hiç açılmamış olsun. Kutu içeriğinde eksilme olmasın.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Anakartları neden jelatinlemiyorlar.?

• Çok mu zor sordum yahu
  • Kim istemez ki jelantin li ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal.ozkan33

Kim istemez ki jelantin li ??

Çok basit ürünler bie jelatinli iken 1000-1500 liralık anakartların böyle olması ilginç gerçekten.
  • Karşıki bakkaldan yiyecek alıp onun karşısındaki bakkaldan poşet istediğimde nerden aldıysan git o sana poşet versin derdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBonez -- 24 Ekim 2014; 15:40:45 >
  • Anti statik ozelligi sebebiyle "jelatinli " vermek zorundalar zaten. Oteki turlu garanti dişi, kabul etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Anti statik ozelligi sebebiyle "jelatinli " vermek zorundalar zaten. Oteki turlu garanti dişi, kabul etmeyin.

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anti statik ozelligi sebebiyle "jelatinli " vermek zorundalar zaten. Oteki turlu garanti dişi, kabul etmeyin.

arkadaşım komple kutu için diyorum.
    Yoksa kutu içindeki anakart jelatin içinde.
    Ama kutunun açılıp içinin kurcalandığını öğrenemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

kutunun üstünde kolayca açılmada yırtılabilen etiketi var zaten jelatin koymaları gereksiz olurdu
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Ben iki defa anakart aldim Simdiye dek, ikisi de jelatinsiz idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBonez

quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

kutunun üstünde kolayca açılmada yırtılabilen etiketi var zaten jelatin koymaları gereksiz olurdu

O da yok arkadaşım. işlemci ve ekran kartların da var ama o yapışan etiket anakartlarda yok.

• Büyük bir mağazadan bir parça alıcaksan sıkıntı etme etiketi falan
  • Eğer anakart kutu içinde jelatine sarılı ve firma bandı ile bantlıysa sorun yok bana göre. Dışının jelatinsiz olması mantıklı çünkü alırken kutu içeriğine bakma ihtiyacı duyarız/duymalıyız eksik gedik varmı diye. Bir kaç kez başıma da geldi , aldım getirdim monitörü güç kablosu yok, aldım getirdim pc kasasınn power basmıyor.. , Velhasıl ne alırsanız alın içini açıp bir bakın diye toplumsal bir mesaj vermiş olayım bu konu vesilesi ile
  • quote:

Ben iki defa anakart aldim Simdiye dek, ikisi de jelatinsiz idi.

Ben umraniye vatandan aldim jelatinliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas_1 -- 24 Ekim 2014; 16:29:52 >
  • Merhabalar.Bazı modeller söylendiği gibi o şekilde geliyor fakat jelatinli gelen ürünü de açtıktan sonra tekrar ilk haline getirmek zor bir iş değil. Shirring makinesi var zaten büyük mağazalarda ve kutuyu ilk haline getirebilirsiniz. Bizzat bu cihazla çalıştığım için söylüyorum.Tamamen departmanda ki arkadaşların vicdanına kalmış bir durumdur.
  • anakart jelatiliyse pek sorun olmaz o kutuları genelde müşteriler alırken açarlar.
  • Sırf bu yüzden yeni sistem toplayamıyorum

• sanıyorum içine Türk garanti belgesini koyuyorlar yada Türkçe kitapçık falan
    çünkü artık mecburlar

ayrıyetden kutunun içinde neler olduğu kutunun dışında bir yerde yazıyor
    vede zaten geri iade ürün çok bariz belli oluyor kim ne derse desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 1 Aralık 2014; 16:36:10 >
  • parça aşırabilirler bile işleri belli olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.