Bildirim
Anakart kıırk smd direnç tamiri??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim ben bir elektronikci olarak şunu diyebilirim ki,oraya aynı değerlerde direnç alıp koymaya kalksan bile senin yapacağın bişey değil bu,sonuçta anakarta onları makineler takıyor o dirençlerin ayakları felan çok küçük,profosyonel biriye göster bence -
En kötüsü dederim bu yedek anakart gibi bir şeydi, ayrıyetten elektronik bilgim o kadar zayıf değil. 2 tane servis gezdikten sonra, ben bişeler daha yapsam pek te sorun olmaz benim için olan giden paraya oldu.zaten 2 eli bi anakarttı. -
Senin bileceğin bişey -
quote:
Orijinalden alıntı: KaDeRiMe_AqLaRıM
Senin bileceğin bişey
hort edeyim. anakart çalışıyor hiçbir müdahele yapılmadı şuana kadar hiçbir probleminide görmedim -
Ben de hort edeyim, geçen süre zarfında hiç sorun oldu mu? Ben de şu an bir dizüstü bilgisayarın ekran kartı belleğinin yakınında smd kırdım, ne yapsam bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 6 Temmuz 2015; 15:12:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: crashday
Ben de hort edeyim, geçen süre zarfında hiç sorun oldu mu? Ben de şu an bir dizüstü bilgisayarın ekran kartı belleğinin yakınında smd kırdım, ne yapsam bilemiyorum.
hayır hala aynı anakartı kullanıyorum,nadiren mavi ekran veriyor ama sebebi, win10 mu yoksa kırık direnç mi emin değilim
adamın biri kullanmadığın bir yerdeki direnci kırmış olabirsin demişti, misal 1394 portunnla alakalı bi yerde kırmış olabilirim -
Teşekkürler.Darısı da bizim başımıza(mavi ekran hariç).
Çalışıyor çok şükür, bana da iyi bir ders oldu, tornavidayı kaymaya karşı vida çevresinden de tutacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 6 Temmuz 2015; 16:12:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: crashday
Teşekkürler.Darısı da bizim başımıza(mavi ekran hariç).
inş -
cpu ile alakali minik direncin birini kirdim bende
suan e4700 islemci calisiyor anakartta fakat q9650 ye gereken voltaj gelmiyor
kim yapar ki bunu
elektrikciye bi gotureyim -
O minik dirençleri bulmak çok zor. Bozuk bir anakarttan söküp arızalı anakartınıza taktırmayı deneyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sonersec
O minik dirençleri bulmak çok zor. Bozuk bir anakarttan söküp arızalı anakartınıza taktırmayı deneyebilirsiniz.
konu tarihi 28 Şubat 2012
bugün 31 Mart 2017 ve hala o şekilde kullanıyorum -
benim pcde yara almayan tek kısım hdd paneli oldu, bakalım daha ne kadar gidecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X