Şimdi Ara

Anakart-İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımda yeniliğe gitmek istıyorum anakart ve işlemci değiştiricem diğer parçalar kalıcak.Önerilerilerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkurler...
    Bütçem:850-950TL Arasında

Mevcut Sistem Özelliklerim:
    Asus P7h55/us3
    İntel İ5 650
    8 gb ddr3 2300 mhz
    Zotac Gtx 460 2Gb
    WD 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM
    XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

• z68 anakart ve i5 2500k alınkı degıstırdıgınıze degsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

z68 anakart ve i5 2500k alınkı degıstırdıgınıze degsın

z68 baktım birsuru z68 var hangısı acaba bi link atabılırmısın
  • ıslemcıden artan paraya gore alabıldıgın asus veya msı marka en ıyısını al

• Ben sizin yerinizde olsam değişikliğe gitmezdim sisteminiz zaten neden değiştirmek istiyorsunuz ki?
  • ekran kartı GTX 460 durduğu sürece değiştirmeye gerek yok illa almak istersenpegasus1881'in dediği gibi en az z68+2500k alınmalı ama gereksiz upgrade olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değiştirmek istememın sebebı aslında SLİ yapmak ıstemem bı bakıma bu sebepten dolayı ya ekran kartımı yada boardumu deıstırmem gerekıyor fakat i5 650 eski nesil oldugu için 1156 soket kullandıgı ıcın board deıstırırsem işlemcide yenılemem gerekiyor
  • işlemci ve board yenilemek yerine güncel bir ekran kartı daha iyi olur sli ve crossfire hala karmaşık bir durum kimi yerlerde avantajlı kimi yerlerde de avantajını kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbyk559

işlemci ve board yenilemek yerine güncel bir ekran kartı daha iyi olur sli ve crossfire hala karmaşık bir durum kimi yerlerde avantajlı kimi yerlerde de avantajını kaybediyor

katılıyorum ekran kartınızı hd6950- gtx560ti gıbı bır modelle degıstırmek sıze daha ucuza daha hıssedılır ve uyumlu bır performans artısı kazandırır
  • amd anakart işlemci + hd6950 değişikliğine gidilebilir bu bütçe ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

quote:

Orijinalden alıntı: kemalbyk559

işlemci ve board yenilemek yerine güncel bir ekran kartı daha iyi olur sli ve crossfire hala karmaşık bir durum kimi yerlerde avantajlı kimi yerlerde de avantajını kaybediyor

katılıyorum ekran kartınızı hd6950- gtx560ti gıbı bır modelle degıstırmek sıze daha ucuza daha hıssedılır ve uyumlu bır performans artısı kazandırır

En iyisi yaza kadar bekleyip gtx600 serisi almak olabılır benım ıcın yorumlarınıızdan bunu cıkardım teşekkur ederim bütün yorumlarınız ıcın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.