Şimdi Ara

Anakart-İşlemci-RAM Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimi yenilemek istiyorum. Sistemimde sadece ekran kartını yenileyebildim. Şimdi sıra bu üçlüye geldi. Güncel sistemim aşağıdaki gibi. Aslında işlemci olarak çıkabileceğim en üst nokta sanırım INTEL CORE i5-12400F 2.50Ghz 18MB 1700p 12.Nesil diye geçen işlemci. Bu işlemciye uygun anakart ve ram ihtiyacım var. Ya da bu fiyatlara daha iyi bir işlemci varsa ona da bakabilirim.

Intel i5 3570k Soket 1155 İşlemci                                                                                         

MSI Z77A GD55 Anakart                 

GSkill Ripjaws 1600Mhz 8GB RAM 

Asus GTX 1660 Super DUAL-GTX1660S-O6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB                                                                         

High Power 700W 80+ Element PSU                                  

Corsair Carbide 400R Kasa                                              

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

3770k işlemciden 13700k geçen biri olarak tam zamanında geçiş yapıyorsun diyorum.

İntel 14100f 6 adet PERFORMANS çekirdekli Cpu çıkartmak üzere,

şu anda HB üzerinde z790 çipsetli anakartlarda çok uygun fiyata bulunabiliyor.

Ekran kartını sarı siteden Rtx 3090 kap bi tane.

2tb M2 SSD ile 32gb Ddr5 ram çaktınmı elindeki kasa ve PSU ile ucuza upgrade olayını kotarırsın ;)

Anakart-İşlemci-RAM Tavsiyesi Anakart-İşlemci-RAM Tavsiyesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *

• Ekran kartı aldım hocam yukarda belirtmiştim. Bana nvme destekli bir anakart, ram ve işlemci lazım şimdilik.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim ama AMD sistem düşünmüyorum. Ekran kartı Nvidia olduğu için İntelle daha uyumlu olacağını düşünüyorum.

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b660m-ds3h-intel-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,1699693122.html

Anakarti buna cevir ozaman ramide yukardaki mesajdakini secersin, islemci 12400f dedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable Doubt

akakce.com
    Gigabyte B660M DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b660m-ds3h-intel-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,1699693122.html

Anakarti buna cevir ozaman ramide yukardaki mesajdakini secersin, islemci 12400f dedin

Aynen hocam işlemci ve ram kesinleşti artık. Anakart konusunda kafama takılan şey şu. Ben normal eski tip SSD kullanıyorum fakat nvme uyumlu hızlı m2 ssdlere geçiş yapmak istiyorum. Bu anakartta misal bunun desteği var mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    İşlemci Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Var ,yukardaki anakarttada 2 slot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 18 Ağustos 2023; 14:2:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.