Şimdi Ara

Anakart, işlemci, RAM tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1200 TL bütcem var. Anakart RAM ve işlemci için. MSI B350M Pro-VDH anakart düşünüyorum fiyat olarak filan uygun oldugu için. 8 GB 2400 MHz veya daha fazla RAM düşünüyorum fakat işlemcide kararsız kaldım.Ryzen 3 serisinin hangisi olmalı sizce ? PUBG oynuyorum, 1050 Ti ekran kartım var. OverClock ile hangisinden daha iyi performans alırım. Önerilerinizi bekliyorum.

• http://www.nanokatalog.com/Gskill-Aegis-8GB-DDR4-3000Mhz-RAM,PR-100337.html RAM olarak bu nasıl olur ? Çok fark var mı 2200G ile 1200 arasında ? OverClock yapıldığı zaman sonuçlar nasıl olur ? Asrock AB350M uygun gözüküyor. Sanırım onu alabilirim.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    cevaplarsanız sevinirimm
  • Nanokatalog bilmiyorum ürünler geç geliyor ön sipariş ürünü ise 10 15 gün beklersin

2200g ryzen 1300x in aynısı. Ve daha iyisi içinde ekran kartıda var diyelim aldıgon kart garantilik oldu idare edecek bir ekran kartı oluyor içinde oda güzel bence

2200g yi 4ghz e oc yaptıgında i3 8100 ü geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Nisan 2018; 9:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Peki sizce 1200 ile arasında çok fark varmıdır ? 1200 alıp OC yapsam i3 7100 den iyi olur mu ?
  • 1200 artık alınmaz 1200 zaten 7100 den iyi ama artık alınmaz 2200g al geç

evet çok fark var ciddi anlamda

https://www.youtube.com/watch?v=55dYjD3_Fa4

oc yapılmış hali test

https://www.youtube.com/watch?v=55dYjD3_Fa4

buda oc suz stok

https://www.youtube.com/watch?v=pV2k9xzmUzY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Anakart - Ram Önerileri
    4 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i3 8100
    h310 anakart
    adata 8gb ddr4 ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

i3 8100
    h310 anakart
    adata 8gb ddr4 ram

Arkadaşın yazdığını tam okumadan cevap vermişsiniz.
    adam AMD işlemci ve anakart soruyor siz intel öneriyorsunuz.
    h310 anakart fiyatı 81$ + kdv o da sadece teknobiyotikte var 380 tl yapıyor.
    Bu paraya amd tarafında çok daha iyi anakart seçimleri yapılabilir.
    giriş seviyesi h310 için 380 tl para vermek "ahmaklıktır".
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

quote:

i3 8100
    h310 anakart
    adata 8gb ddr4 ram

Arkadaşın yazdığını tam okumadan cevap vermişsiniz.
    adam AMD işlemci ve anakart soruyor siz intel öneriyorsunuz.
    h310 anakart fiyatı 81$ + kdv o da sadece teknobiyotikte var 380 tl yapıyor.
    Bu paraya amd tarafında çok daha iyi anakart seçimleri yapılabilir.
    giriş seviyesi h310 için 380 tl para vermek "ahmaklıktır".

bu öneriyi yapmam için bir yasak mı var?
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Siz ve sizin gibi arkadaşlar için bir kaç kelam etmek isterdim ama verdiğiniz cevabı gördükten sonra laf anlatmaya çalışmanın boşa kürek çekmek olduğu aşikar.
  • quote:

Siz ve sizin gibi arkadaşlar için bir kaç kelam etmek isterdim ama verdiğiniz cevabı gördükten sonra laf anlatmaya çalışmanın boşa kürek çekmek olduğu aşikar.

bir problemin mi var? anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

quote:

Neyse yazayımda şurada dursun.
    Ne kadar marka fanatiği fanboy varsa hepsine gıcığım var.

Bir kaç mesajınıza göz attım genel olarak marka eğiliminiz var hatta bu eğilim artık fanboyluk derecesinde.

derseniz ki ben para karşılığında bu işi yapıyorum; markaların reklamı benim işim. diğer markayı kötülemekte bu işin bir parçası ve etiklik benim için hiçbir şey ifade etmiyor. anlarım, gerçekten saygıda duyarım.
    Yok ben keyif için geliyorum insanlara durmadan iki markanın reklamını yapıyorum benden yardım istedikleri konulara başka cevaplar veriyorum onları bu markalara yönlendiriyorum o zaman bir DUR derim.
    insanların algıları ile oynayıp seçimlerine manipüle etmek kararlarını değiştirmesi için sorulan sorulara alakasız cevaplar vermek bana empati yoksunluğu ve sabit fikirlilik olarak geliyor. bunlarda bazı yetersizliklerin farklı konularla üzerinin kapanmasıdır o yüzden dikkat edin ileriki safhaları geleceğinize daha fazla etki ederek hayat standartınızın düşmesine sebep olacaktır.
    yardımcı olmak istiyorsanız marka algısını bir tarafa bırakın "benim için intel ve nvidia dışında marka yok" demeden tarafsızca yorum yapın ki paylaştıklarınız bir işe yarasın. zira boş yorumlara herkesin karnı tok. Kelime israfının dışında bir işede yaramıyor.

sorunum bu buyrun çözün...

forum kurallarının müsaade ettiği şeyler canı sıkılanın istediğini yazması olarak anlaşılmakta.
    o yüzden yönetime buradan sesleniyorum forum kurallarına güncelleme gerekli.

fanboylardan artık gına geldi bunlara bir çözüm bulunuz.

• quote:

quote:

quote:

Neyse yazayımda şurada dursun.
    Ne kadar marka fanatiği fanboy varsa hepsine gıcığım var.

Bir kaç mesajınıza göz attım genel olarak marka eğiliminiz var hatta bu eğilim artık fanboyluk derecesinde.

derseniz ki ben para karşılığında bu işi yapıyorum; markaların reklamı benim işim. diğer markayı kötülemekte bu işin bir parçası ve etiklik benim için hiçbir şey ifade etmiyor. anlarım, gerçekten saygıda duyarım.
    Yok ben keyif için geliyorum insanlara durmadan iki markanın reklamını yapıyorum benden yardım istedikleri konulara başka cevaplar veriyorum onları bu markalara yönlendiriyorum o zaman bir DUR derim.
    insanların algıları ile oynayıp seçimlerine manipüle etmek kararlarını değiştirmesi için sorulan sorulara alakasız cevaplar vermek bana empati yoksunluğu ve sabit fikirlilik olarak geliyor. bunlarda bazı yetersizliklerin farklı konularla üzerinin kapanmasıdır o yüzden dikkat edin ileriki safhaları geleceğinize daha fazla etki ederek hayat standartınızın düşmesine sebep olacaktır.
    yardımcı olmak istiyorsanız marka algısını bir tarafa bırakın "benim için intel ve nvidia dışında marka yok" demeden tarafsızca yorum yapın ki paylaştıklarınız bir işe yarasın. zira boş yorumlara herkesin karnı tok. Kelime israfının dışında bir işede yaramıyor.

sorunum bu buyrun çözün...

forum kurallarının müsaade ettiği şeyler canı sıkılanın istediğini yazması olarak anlaşılmakta.
    o yüzden yönetime buradan sesleniyorum forum kurallarına güncelleme gerekli.

fanboylardan artık gına geldi bunlara bir çözüm bulunuz.

psikoloğa görünmende fayda olabilir.
    birilerinin önerilerini sorun haline getirmen normal bir davranış değil.

sonununa yardımcı oldu isem ne mutlu bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.