Şimdi Ara

Anakart ekran kartı uyumu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus'un P5RD2-VM anakartı var onboard ekran kartıyla kullanıodum fakat şimdi yeni ekran kartı almak istiyorum aklımda "Sapphire 512Mb ATI X1550 (128Bit) DDR2", "SAPPHIRE HD3450" bu 2 ekran kartı var acaba uyum sorunu yaşarmıyım bunlarla??

• ekran kartı slotun 8x agp mi yoksa 16xpcı mi ona göre almalısın
  • Bütçe Nedir? Eğer Oyun Oynayacaksan Daha iyi bir ekran kartı tavsiye ederim.

Anakartınız PCI Express destekliyor. Sistemin geri kalan özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 18 Mart 2009; 19:11:10 >
  • Araştırmalarıma göre şu an kullandığın anakartında 1 x PCI-E x16 Slot bulunuyor.Yani pci destekli bir ekran kartı alırsan rahatlıkla kullanabilirsin.Sana tavsiyem Sapphire haricinde bir markaya yönel,soğutması berbat'dır.HIS,ASUS,ve POWERCOLOR. alırsan daha çok verim alabilirsin.Saygılar...
  • sırf WOW oynamak için alıyorum aslında suan onbard ilede çalışıyor oyun ama kalabalıklarda kasıyor öyle yeni çok oyun oynayan biri değilim sadece Wow işte 1 gb ram celeron 2.8 bilgisayarım yani slotunda agp mi yoksa 16xpcı olduğunu nasıl anlayabilirim acaba? 100 ytl ye kdr çıkabilirim ekran kartında ama dediğim gibi öle çok oyun oynayan biri değilim WOWu rahat çalıştırsın yeter =)
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1653

Bu linkte anakartının özellikleri ve fiyatına bakabilirsin.2,el bölümündede orta sınıf bir ekran kartı bulabilirsin.radeon 3650 bulabilirsen al,3850 de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COWABUNGA -- 18 Mart 2009; 20:36:48 >
  • teşekkür ederim arkadaşım jetway marka bir x1550 buldum acaba nasıldır o yani öyle yeni oyun değil sadece wow oynasam yeter =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerinde olsam pek ılımlı yaklaşmazdım.Sen yine bildik markalardan şaşma HIS,ASUS,ZOTAC,POWERCOLOR,PALİT bunlara yönel derim,tabi benim düşüncem karar senin...

http://forum.donanimhaber.com/m_30491758/tm.htm

Buna bir bak derim....
  • teşekkür ederim yardımların için peki anakartın özelliklerinde ddr2 fln yazıyor alacağım ekran kartının ddr3 olması bi sorun yaratırmı mesela linktekini alıyım diorum bi sorun çıkarır mı???

http://www.hepsiburada.com/asus-ati-radeon-extreme-eah3650htdi256mb-128bit-ddr3-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50838
  • Yok Sorun yatarmaz. O ddr2 ramlerle ilgili. Anakartınıza ddr3 bellekli ekran kartı takabilirsiniz.
  • Rica ederim.Arkadaşımızında söylediği gibi ekran kartını gönül ferahlığı ile anakartına takabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Yok Sorun yatarmaz. O ddr2 ramlerle ilgili. Anakartınıza ddr3 bellekli ekran kartı takabilirsiniz.
  • tmm arkadaşlar teşekkür ederim hepinize o kartı alıyım bari en uygun alınabilecek kart o gözüküyor tekrardan saolun =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.