Şimdi Ara

ANAKART DRİVER YÜKLEYEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc format attım windows 7 64 bit yükledim anakart driverı yüklemeye çalıştığımda resimdeki gibi bir hata alıyorum. Zannediyorum buna bağlı olarak da herhenagi bir diver yükleyemiyorum. ne ses ne lan nede diğerleri ekran kartının driverını yüklediğimde pcyi yeniden başlattım windows logosundan sonra siyah bi ekran geliyo windows açılmıyor.

• Resim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ussaki

Pc format attım windows 7 64 bit yükledim anakart driverı yüklemeye çalıştığımda resimdeki gibi bir hata alıyorum. Zannediyorum buna bağlı olarak da herhenagi bir diver yükleyemiyorum. ne ses ne lan nede diğerleri ekran kartının driverını yüklediğimde pcyi yeniden başlattım windows logosundan sonra siyah bi ekran geliyo windows açılmıyor.

şuan pc açılmıyormu ? açılıyorsa yaz
  • ekran kartı driverinda hata var gibi duruyor yanlış driver yüklendiğinde olası karşılaşılabilecek sorunlardan biridir korkmanıza gerek yok tekrar format atıp doğru ver güncel olduğundan emin olduğunuz bir driveri kurmayı deneyin bir daha problem yaşayacağınızı sanmıyorum
  • Arkadaşım şöyle birşey olabilir elindeki driverlar win7 64bit ile uyumlu değildir. Yani sende mevcut olanlar Xp için gerekli olan driverlardır o yüzden böyle bir hatayla karşılaşıyor olabilirsin. Sistemini bozar uyumlu olmayan driverlar. En iyisi sen anakartın sitesinden Win7 64Bit için gerekli olan driverları indir ve bir de öyle yükleme yap. Belki de tekrar bir format atıp öyle yüklemelisin sorunun devam edebilir, çeşitli hatalar alabilirsin.
  • arkadaşlar 3 kere format attım olmadı sonuncusunda yine burdan bir arkadaşın önerdiği driver solution pack programını indirip denedim oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.