Şimdi Ara

ANAKART DEĞİŞİNCE FORMAT ŞART MI ? (g31 den ep45 e geçiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selamlar. Aynı anakart ile ilgili başka konu açmıştım fakat biraz daha fazla araştırdım ve genel olarak mavi ekran vereceğini ve açılmayacağını söylüyorlar. G31 m es2l den ep45 ud3 e geçtim fakat format atmadım. Ve tam windows açılacakken restart atıyor. Önce mavi ekran veriyodu şimdi direk kitlenip restart atıyor. Şimdi anakart mı arızalı yoksa format atmak mı gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waeder -- 28 Şubat 2012; 2:08:43 >

• Gecenlerde is yerindeki pcnin anakartini degistirdik. Reset atma ve programlarda hatalar aldik. Bundan oncede kendi pcimde mavi ekran almistim ayni sartlarda. Ayni model ve rev olmayinca format sart diye soylenmisti burada.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Açılmaz format atmadan olmaz
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Format atmama sebebim, g31 den önce 8I945GZ-me anakart vardı yine gigabytettı g31 i takınca direk açılmıştı. Bende anakartmı arızalı diyodum. Kesin format atmak gerekiyo sanırım. Kurtulamadım formattan
    Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.. Bulduğum Her Bilgiyi Paylaşırım. Bulamadığımı Bilene Sorarım.
    Eğer Yardımcı Olabileceğim Bir Şey Varsa PM Atınız.

Akıllı Ajans Yazılım ve Reklam Hizmetleri
  • İSTEDİĞİN ANAKARTI TAK AMA SAKIN WINDOWS U BASLATMA İLK BAK İLK AÇILIŞTA F8 İE BAS GUVENLI MODDA AÇ SENIN YENI ANAKARTIN YUKLENMESI GEREKENLERI BULUP YUKLUYOR YUKLEYEMEDIKLERINI CD/DVDDEN GÖSTERECEN

AMA BAK ANAKARTI TAKTIN İLK AÇILIŞTA WİNDOWSU AÇMAYA KALKARSAN GEÇMİŞ OLSUN MAVİ EKRANI YERSIN VE FORMATLAMAK ZORUNDA KALIRSIN BU HUSUS ONEMLI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Kartı değiştirdiğin zaman eski kartın driverları pc de yüklü olduğu için hata alacaksın. Bunun içinde format şart.

YA NİYE ŞART?? ADAM BİR ŞİRKET OLSA VE SERVERIN ANAKARTI YANSA FORMAT MI ATACAN ?????

• Kısmen format gerektiği durumlar olabiliyor.Ana kart kendi chip set bilgilarını kopyalar gereksinimlerini kurar.windowsu onarıp ve arkadaşımızında dediği gibi F8 den güncveli moddan acıp tanımlarsasn gerekli driverleri sorun olmaz.Çok Çok kez denendim ve yaptın hiç bi sorun olmaz.He ama aynı anakartsa (güncel haliysede olmaz herşeyi aynı olması gerek) bişicik olmaz takır takır devam edersin.

Orijinalden alıntı: bycompworld

İSTEDİĞİN ANAKARTI TAK AMA SAKIN WINDOWS U BASLATMA İLK BAK İLK AÇILIŞTA F8 İE BAS GUVENLI MODDA AÇ SENIN YENI ANAKARTIN YUKLENMESI GEREKENLERI BULUP YUKLUYOR YUKLEYEMEDIKLERINI CD/DVDDEN GÖSTERECEN

AMA BAK ANAKARTI TAKTIN İLK AÇILIŞTA WİNDOWSU AÇMAYA KALKARSAN GEÇMİŞ OLSUN MAVİ EKRANI YERSIN VE FORMATLAMAK ZORUNDA KALIRSIN BU HUSUS ONEMLI

Tüh ! Ben direk açtım ve mavi ekran verdi. Şimdi mecbur format mı atacaz? Bilmiyodum bu olayı sağolasın hocam. Yalnız şimdi de şöyle bir sıkıntım var. Anakartta biostan bazı ayarları değiştirdiğimde (mesela sistem performansı defaultta turbo modunda ) bunu standart yapıp kaydettiğimde elektrik kesiliyor be kesilmeden dolayı hdd can çekişiyor bütün fanlar duruyor sonra normal bir şekilde açılıyor. G31 m es2l anakrtımda böyle acaba bu çift bioslu gigabyteların genel sorunu mu ? Yada benim donanımlardan herhangibiri mi buna neden oluyor. Bu konuda fikriniz var mı acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.