Şimdi Ara

Anakart Değişimi Sonrası HDD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 13/04/2014 tarihi itibariyle ASUS M5A97 R2.0 Anakartını aldım. Bilgisayara güzelce monteledim. Ancak bilgisayar açıldığı zamana bios ekranında
    "The current BIOS Setting do not fully support the boot device. Click OK to enter the BIOS Setup. Go to Advanced>Boot>CSM Paraneters, and adjust the CSM(Compatibility Support Module) settings to enable the boot device.)"
    böyle bi hata gibi bir şey geliyor. Gösterdiği yere girdiğim zaman HDD başlat dediğimde bir problem olmuyor başlatıyor. Ancak bilgisayarı kapatıp açınca tekrar aynı hatayı veriyor. Bu hatayı nereden kapatabilirim?
    Anakartın link burada ASUS M5A97 R2.0
    Bilgisayarımın özellikleri:
    İşlemci: AMD Athlon IIX4 635 Processor 2,90GHZ
    Ekran kartı: HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    Ram: 2x2=4 Ram Kingston 1600MHZ
    Anakart: ASUS M5A97 R2,0 Motherboard.
    HDD: Samsung 500GB Sata HDD

Neler yapmam lazım? Teşekkürler.

Edit: Bilgisayar açıldıktan sonra uyku moduna alıp uyandırdığım zaman Windows 8.1 hata ekranı geliyor. Bilgisayarı otomatik reset atmaya çalışıyor ama HDD'den bozuk CD sesleri geliyor. Muhtemelen HDD bozulmuş olabilir.
    Ama nasıl anlayabilirim?

Edit 2: Anakart taktıktan sonra HDD format atmamıştım. Sorun ondan ibaretmiş.
    Problem yok, teşekkürler :)
     Anakart Değişimi Sonrası HDD Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersn06 -- 14 Nisan 2014; 11:34:32 >

• Biri yardımcı olabilir mi?
  • http://resim.donanimhaber.com/m_76833825/f_//tm.htm#76833825

burada cevabı var.

anakart üzerinde yada hddlerin birine güç kabloları takılmaış olabilir kontol edin lütfen
  • maxhacker M kullanıcısına yanıt
    Özellikle ilginiz için teşekkürler. Anakarta tam montelediğimi düşünüyorum ama eve geçince tekrar kontrol edeceğim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.