Şimdi Ara

ANAKART ALICAM KARARSIZ KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir sistem kurucam.ilk kurdugum sistemde x6 1075t vardı.forumdaki bazı arkadaşlar da o işlemciye en iyi gidecek anakart MSI 890GXM-G65 modelidir dediler.yani benim istediğim dd3 2000mhz desteği olsun hemde sli yapıcam sli desteği olsun bazı arkadaşlar bu anakartın sli desteğinin olduğunu bazı arkadaşlar da olmadığını söylediler msi ın sitesinde de N/A(ne anlama geliyor bilmiyorum)yazıyor yani şumu demek oluyor amd destekli anakartlarda sli desteği yokmu anlamınamı geliyor yani illa intel anakarta yonelicez sli yapmak için.intelide araştırdım bu sefer işlemci olarak core i5-760 ı seçtim ama bu seferde anakart konusunda kararsız kaldım.ASUS SABERTOOTH 55i LGA 1156 mi alsam yada ASUS P7P55D Deluxe LGA 1156 mı alsam anakartların ikiside hem sli hemde 2000mhz destekliyor.ama sabertooth un pclabs taki incelemesinde usb 3.0 ve sata 6gb/s desteğinin olmadığını öğrendim aksine deluxe da bu özelliklerinin olduğunu öğrendim.şimdi ne yapmam lazım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.bu arada sli yapacağım kart gtx470,eğer sırf amd anakartlarda sli desteği yok diye işlemciyle anakartı değiştirmek zorunda kalacaksam ekran kartını nvdia aldığıma acayip pişman olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 3 Aralık 2010; 20:47:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.