Şimdi Ara

Anakart alacagim yardimci olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilgisayarim 2009 yilinda alinan casper marka bir kasa
    Anakart:G31MX
    İŞLEMCİ:İntel CoreTM 2 quad q8200 2.33ghz

Youtubede izledigim videolara göre bu işlemciye bir gtx750ti ekran karti ve ram takinca oynamak istedigim bircok oyunu ve son zamanlarda cikan oyunlarida acabilecegimi gordum.
    Ancak ana kartim en fazla 4gb rami destekliyor sizden ricam bana en az 8gbı destekleyen ddr3 anakart önermeniz.Ama bu anakart hem Q8200 islemciyi hemde gtx750ti ekran kartina uyumlu olmali.Ne kadar cok ekonomik olursa benim icin o kadar iyi olur.
    Birkac tanede sorum olacak kasamdaki power kutusunun bu yeni yapacagim sistem icin en az kaç wat olmaai gerekir ? Ve toplayacagim yeni sistem benim elimde bulunan casper kasasinin icine monte edilebilirmi?
    H81M-P33 anakarta yada intel G41 e Q8200 takilirmi?
    Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -pcdelisi- -- 11 Haziran 2018; 11:47:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• H81M anakarta Q8300 işlemciyi takamazsın hocam çünkü işlemci LGA 775, anakart LGA 1150 uyumlu. Mutlaka G31 yda G43 anakart almalısın. Sıfırını bulamazsın belki ikinci el. Bence bu sisteme boşuna yatırım yapma. Sistemin çok ama çok eski. En azından uygun fiyatlara güncel bir sisteme geçiş yapabilirsin.

https://www.sinerji.gen.tr/amd-a6-6400k-390-ghz-1mb-fm2-32nm-islemci-pmu3266

https://www.sinerji.gen.tr/msi-a68hm-e33-v2-1333mhz-2133mhzoc-fm2-matx-anakart-pmu2894

• SadıkArrow kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim benim amacim sadece oyun oynamak hic olmazsa 1-1,5 sene yeni ekran kartimla bütün oyunlari oynar sonra tekrardan i3 veya i5 e gecmeye calisirim.Su an islemci ve anakarta fazla bütce ayirirsam ekran kartim gucsuz olacak o zamanda gene iyi bir oyun performansi alamayacagim oynayamadigim oyunlar icimde uhte kalacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.