Bildirim
Anakart 80°C yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Snck
bugün speccy adlı programda anakart ısımı 80°C derece gördüm sorun nedir acaba?
ram:corsaır 8(2*4gb)1600mhz
işlemci:i5 2500k
anakart:p8p67
ekran kartı:Msı 6850 cyclone
hdd:Wd cavair blue 1 tb 32mb cache 7200 rpm
sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum
birkeresinde benimde bilgisayarım o ısıya ulaştıgında hata olarak işlemci ısısını göstermişti bilgisayarcım. tabi her zaman işlemciden kaynaklı olmayabilir. forumda tam anlamında yardımcı olacak arkadaşlar vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertozan93
quote:
Orijinalden alıntı: Snck
bugün speccy adlı programda anakart ısımı 80°C derece gördüm sorun nedir acaba?
ram:corsaır 8(2*4gb)1600mhz
işlemci:i5 2500k
anakart:p8p67
ekran kartı:Msı 6850 cyclone
hdd:Wd cavair blue 1 tb 32mb cache 7200 rpm
sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum
birkeresinde benimde bilgisayarım o ısıya ulaştıgında hata olarak işlemci ısısını göstermişti bilgisayarcım. tabi her zaman işlemciden kaynaklı olmayabilir. forumda tam anlamında yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
işlemcim i5 2500k ve özellikle ısınmasın diye işlemci soğutucusu aldık işlemci 34 derece zaten kasadada 5 tane fan var
-
Selam
Isı için Kuzey ve Güney köprülerine elinizi dokunun, 80°C hissedebildiğiniz bir durum var mı? önce onu öğrenin. Şayet ısı hakikaten el yakacak derecelerde ise, anakrtınızın garantisi varsa, garantiye gönderin derim.
Ama önce RAM ve Ekran kartını söküp yeniden dikkatlice yerleştirdikten sonra durumda bir değişiklik olmamışsa, garanti yoluna başvurun
Kolay gelsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
Selam
Isı için Kuzey ve Güney köprülerine elinizi dokunun, 80°C hissedebildiğiniz bir durum var mı? önce onu öğrenin. Şayet ısı hakikaten el yakacak derecelerde ise, anakrtınızın garantisi varsa, garantiye gönderin derim.
Ama önce RAM ve Ekran kartını söküp yeniden dikkatlice yerleştirdikten sonra durumda bir değişiklik olmamışsa, garanti yoluna başvurun
Kolay gelsin...
ısı 80de kalsa ne olur -
Ankartınız arızalanır! -
şimdide başka bi programda kasa ısısına 31 derece diyor -
hw monitörü kurarmısın bide programdanda kaynaklana bilir birde bu sıcaklık oyundamı boştamı oyunda ise sıkıntı yok -
Senin ilk önce yapman gereken kuzey ve güney köprülerine elinle dokunman, gerçekten o kadar sıcak mı ? Yoksa programda mı sorun var.. Yada ısı algılayıcısında mı ? Kontrol etmen lazım, eğer kendin kanaat ediyorsan ısıyı anakartı garantiye göndermen lazım. -
Anakartın 80 derece olması hiç normal değil. Arkadaşların dediği gibi bi kontrol et. Diğer donanımları tak çıkar filan yap. Tam bilemiyorum ama fazla güç gelmesinden ısınıyor olabilir mi arkadaşlar? -
Fazla güç geldiğinden değil, aslında garantiye yollamadan önce bios güncelleme yapın ve o şekilde deneyin..
Yada, tabii bunu yapabilirmisin bilemem ama denerim yaparım dersen ;
Güney köprüsü, kuzey köprüsü, transistör ve mosfet'leri soğutan blok vardır, bunu sökebilirsen altındaki macunu temizle kaliteli bir termal macun kullanarak dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Fazla güç geldiğinden değil, aslında garantiye yollamadan önce bios güncelleme yapın ve o şekilde deneyin..
Yada, tabii bunu yapabilirmisin bilemem ama denerim yaparım dersen ;
Güney köprüsü, kuzey köprüsü, transistör ve mosfet'leri soğutan blok vardır, bunu sökebilirsen altındaki macunu temizle kaliteli bir termal macun kullanarak dene.
yapabileceğimi sanmıyorum.ama baska bı programda da kasa ısısı 31-34 arası gosterdi -
anakart üzerinde mavi heatsinkler var..onlara dokunun çok sıcaksa zaten anlarsınız..değilse -zaten sıcaklığı az gösteren program sayısı daha fazla- bir sorun yok demektir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- reboot and select proper boot device
- disk boot failure insert system disk and press enter
- youtube kullanılmayan video gizlendi
- udemy video indirme
- ssd test
- instagram hesap kurtarma
- dlss nedir
- güvenli önyükleme açma
- connection reset ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X