Merhaba arkadaslar sizlere bazı sorularım olucak cvp vericek tüm arkadaslara simdiden tesekkürler…1-anakartım abit fatal1ty an8 sli directx 10 destekli ekran kartlarıyla uyumlumu (degilse degiştiricem)..2-su an kulladıgım iki adet remlerin markası farklı 512 pc 3200 ddr400 dual çalışmıyor dual remlerin gercekten performansa etkisi büyükmü eger büyükse elimde bulunan remlerden 1 adetini degiştirip dual eşini alıcam ..tesekurler…
anakart ile directx 10'un uyumlu olması diye bişey söz konusu değildir. Directx 10 işletim sisteminin bir parçasıdır, şimdilik Microsoft Vista için geçerli ve Windows XP'ye gelmeyecek gibi. Eğer anakartın Vista için uygunsa Directx 10 destekli ekran kartlarını çalıştırır merak etme.
Ram'lerin dual çalışması performansı arttırır, ama çok büyük değil yaklaşık %5 ila 10 arası bir artış sağlar.
quote:
Orjinalden alıntı: marksmanboys
Merhaba arkadaslar sizlere bazı sorularım olucak cvp vericek tüm arkadaslara simdiden tesekkürler…1-anakartım abit fatal1ty an8 sli directx 10 destekli ekran kartlarıyla uyumlumu (degilse degiştiricem)..2-su an kulladıgım iki adet remlerin markası farklı 512 pc 3200 ddr400 dual çalışmıyor dual remlerin gercekten performansa etkisi büyükmü eger büyükse elimde bulunan remlerden 1 adetini degiştirip dual eşini alıcam ..tesekurler…
tesekkurler verdigin cvp için işte insan acemi olunca insanın içine kurt düşüyor..beni aydınlattığın sagol...berkserk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme