Bildirim
anahtarlık koleksiyonum ss'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam fikir için eyvallah. Şu Petersburg anahtarlığını sevdim
sevdim. Rus arkadaşlardan rica edeyim de yollasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I know I am dying; but loved...
Rust in Peace -
önemli değil hocam koleksiyona başlarsanız sizinde fotoğraflarınızı belkiyorum,ayrıca benimde en sevdiğim anahtarlıktır kardeşim getirmişti rusyadan _____________________________ -
Lahmacununun dağıttığı anahtarlıklar daha düzgün lan.
özürlü aslan gelsin _____________________________ -
Bizim okul. _____________________________ -
Hocam yarisi esantiyon zaten :)))
hocam ordaki 3 anahtarlık dışında hepsi promosyon veya hediye olarak geldi ayrıca çoğu anahtarlığın hatırası var _____________________________ -
hocam dediğim gibi yeni başladım daha anahtarlık falan almadım evdekileri topladım sadece _____________________________ -
güzel anahtarlıklar hocam fakat resimde camel anahtarlıgını görünce istemsizce güldüm _____________________________ -
takip
edit: zamanında toybox olanından bende de vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane Cuma -- 24 Haziran 2014; 1:32:24 >
Toybox vay bee, sallardık kutuları ses geleni alırdık ki bütün, parça parça olmayan hediyeler çıksın :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dümen şeklindeki anahtarlığı nereden aldın ? Güzel koleksiyon _____________________________ -
hocam onu kardeşim rusyadan getirdi,teşekkür ederim _____________________________ -
Bursadaysan veriyim bir kac anahtar.Hobi guzel seydir yardimci olmak daha güzel
iyi olurdu hocam ama Muğla/Fethiye'deyim,teşekkür ederim _____________________________ -
Peki internetten alma şansımız var mı , bilgin var mı ? _____________________________ -
hocam biraz internette araştırdım az önce şu sitede üstündeki resmi farklı olarak mevcut fakat kargo ücreti ne kadardır bilmiyorum http://www.world-wide-gifts.com/souvenirs/00002883-keychain-russia-saint-petersburg-ship-s-wheel/
edit: üye olup adres girdim toplamda 12.26 dolar çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 24 Haziran 2014; 2:02:11 >_____________________________ -
Araştırdığın için teşekkürler , bütlerden sonra hemen alıyorum bu aralar sıkıntılı _____________________________
Benzer içerikler
- izmir otogar emanetçi telefon numarası
- stilizan 1 mg kullanıcı yorumları
- redbullda alkol var mı
- 1999 gölcük depremi askeri gazino
- prakten şurup yorumları
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X