Şimdi Ara

Anahtar bağlantı noktaları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet e bağlanamıyorum modemimdeki tüm ayarlar aynı modemin adsl ışığıda yanıyor ama sitelere ve msn e giremiyorum msn anahtar bağlantı noktalarında hata veriyor. msn de araçlar/seçenekler/bağlantı sekmesinde bilgisayatımdan modeme giden kısımda sorun yok ama modemden internete giden kısımda hata görünüyor bunu nasıl düzeltilirim. modemin markası bilion 5102s...

• buyuk ihtimalle ip almıyor modemin, bunun nedeni de kullanıcı adını yanlış yazman yada ne biliyim sonuna @ttnet eklememen olabilir. Bunları kontrol et yada birinden yardım al derim.
  • wan ip si alamıyor modemin.eger bilgisayardan hiçbir degisiklik yapmadıysan modemi kapat biraz bekle sonra ac yada reset at.
  • dün gece aynısı bende de oldu bi süre sonra kendiliğinden düzeldi.
  • yaaa sorun benim modemde değil arkadaşın bilgisayarda da sanırsam telekom dan kaynaklı bişey ben kendi modemimi götürüp denedim o da olmadı telekomda sorun olup adsl ışığı yandığı olurmu peki???
  • ilk mesajda soylemedim ama dun gece bizim burada bi ara elektrik gider gibi oldu.
    işte o anda benimde baglantı gitti ve wan ip ışıgı kırmızı yanmaya basladı.
    tabi hemen buzuk olduk modem gitti diye.
    neyse modemi ac kapa-reset at derken bes-on dakka sonra sorunum duzeldi.
    sizdekide gecici bir sorundur duzelir kanaatimce.
  • Dostum ADSL ışığı telefon hattında adsl hizmeti verildiğini gösterir. Yani o ışığın yanması güzel bi olaydır. Sorun modem ayarından kaynaklanıyor. Elekterik kesintisi, voltajda ki düşüp yükselmeler modemi resetleyebilir. Bu yüzden modem ayarını doğru bişekilde yapılandırman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.