Şimdi Ara

Anadolulu, Alman`i da bozmus. i$e alindim ama torpil olayi icerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. bu almanya konumda belirtmsitim. yaklasik 2,5 hafa once kadar is gorusmesine gittim vs vs. alinmamistim.

olay suydu. dunyadaki en buyuk social medya sitelerinden biri ekip kuracakti bende basvurmustum. iste herkese mulakat tarihi verdiler. gurup gurup yapiliyordu.

mesela 10-12 kisi var. 3 u turk, 3 u arap. 3 u alman, 3 u rus. her gun farkli guruplar mulakata gidiyor. neyse. benim dustugum gurupta 3 tane turk vardi. Biri izmirden bir kiz, ege unisini okumus vs. iste anlatti.

sonra bir barzo kalkti bildigin alman comari tip. yok onu okudum yok bunu okudum vs vs almanyada meslek egitimi aliyor belli. iste bende kaltim vs bende tanittim vs vs.

neyse iste bizi sinava soktular ingilizce farkli asamalar vardi. mantik zeka sorusu ve dunya gunnedi ve turkiye gundeminden sorular.

neyse iste her bolumu bitirdigimde ben etrafima bakiniyorum bize briefing veren kiz gelip te bana asamalari gostersin diye. ulan gozume ilisiyor o lavuk hic birsey yapmiyor. bir bakiyorum iki bakiyorum.

neyse ben ilk bitirdim ciktim. bana dediler git giriste bekle, seni cagricaz.

dedim ilk ben giricem mulakata hali ile. neyse benden sonra izmirli kiz cikti.

en son bu almanci cikti ama o bize briefing veren kizla. almanca konusuyorlar. neyse kiz biseyler yazdi. iste montag comst vs dedim noluyo lan bu lavuk benden 15 dakka sonra cikti yani herkesten sonra. ama mulakata girmedi bunu dedim niye cagriyorlar.

sonradan jeton dustu bende bu cakalin tanidigi var usttekilerden. bunu ayiklamislar. ulan ingilizcesi af edersiniz pok gibi. daha unisi yok.

ben ise ingiltere de yuksek lisans yapmisim. 2 yil ingiltere de is tecrubem var ki ben isten ciktim cikarilmadim ... beni degil onu sectiler.

neyse iste haberim oldu, bunlara is egitimi verilirken normalde sunumlari anlik yapiyorlar. iste secilenler o egitimi alip ayrica quizlere tabi tutuluyorlar.

bizim arap elemanin dikkatini cekmis. o anadolulunun elinde telefon, telefonda sunumlar varmis ve sunumlardan cevap veriyormus. bunu supervisor`a iletmis arap. alman not edicem demis.

arap cocukla mesajlasiyoruz, iste anlatiyor olaylari. onlar mesela bu sunumlara girecekken telefonlari kilitli kutular icinde birakirken. bu anadolulu ve cevresindeki birkac almanci anadolulu daha telefonlari ile giriyorlarmis.

neyse beni 3 gun once aradilar. dun imzaladim. ise alindim. lakin hakkimi yediler serefsizler.

ben bulgaristan gocmeni bir ailenin cocuguyum. 3 yasimda gelmisim turkyiye. 17 yasima kadar yasadim Turkiye`de! bir tane artisini gormedim Turkyie`de yasamanin! ilk gelicez babam iki ladasini satti hem dedemler hem kendimiz icin. Turgut Ozal`a iki konut parasi verdik! ne konut cikti bize ne paramizi geri alabildik! sirf babamin aptal milliyetcilik kafasi yuzunden. o sacma egitim sisteminde omrum gecti. ne diyim de ne kalsin. ulan o topraklarin insani nereye gitse pesinde kendi kulturunden torpili, adam kayirmayi, somuruyu de goruyor! ibrikci tellakci takimndan gelmeler. ( Asagidaki video guzel bir alintidir Turk tarihinden. Ibrikci , tellakci yakistirmasi buradan geliyor ). keske kazakistana gitseydik de orada kalsaydik hadi babam avrupayi istememis ( o zaman dunyanin her ulkesine gidebilme imkani varmsi babamin. bizim bir kac akraba avusturalya da mesela )

suriyeli arap cocuk bile illallah etmis onlardan. hayvan arapcaymis bu arada. hayvan diyor onlara. kimse kusura bakmasin. bir de askeri lise sinavinda beden aktiviteleri sinivini da gecip, askeri liseye gidecektim. hayatimi curutecektim ne icin?

yok arkadas degmezmis. bunu 2010 da anladim ... insan da onur olacak gardas! Orta asya Turk kulturunu cok okudum, cok inceledim. Ulan mert bir ulus gercek TURK ulusu ve TURK toresi.

Anadolulu daha cok ya pers, ya yunan tarafina kaciyor. hem yunanistani gordum hem de bir cok Pers gordum. Turk adi sadece onlara Ataturk ve ittehatciler tarafindan verilmis bi sifat !!! Turkler zaten bugun bile gocebe anadoluda.

• Okumadım biri özet geçsin parasını mı vermemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

Okumadım biri özet geçsin parasını mı vermemişler

Almanya da adam yerine koymamışlar buda tribe girmiş
  • haydarali34 kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam başları okumuştum aynısını düşünmüstüm senle sağğğ oll

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

katran kaynatmakla olur mu seker therefore cinsini sevdigim cinsine ceker ...

kanitliyorsun akpli :) iki akpli takilin aranizda. bilegimin hakki ile isi kaptim ben ... hadi hayirli traslar size
  • quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

quote:

kanitliyorsun akpli :) iki akpli takilin aranizda. bilegimin hakki ile isi kaptim ben ... hadi hayirli traslar size

cidden aldın mı isi? Hadi hayırlı olsun. bu akpliler güya müslüman geçinir ama torpilin kralı bunlarda. Milletin kul hakkına çok iyi tecavüz ederler ama müslümanız diye geçinirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

quote:

cidden aldın mı isi? Hadi hayırlı olsun. bu akpliler güya müslüman geçinir ama torpilin kralı bunlarda. Milletin kul hakkına çok iyi tecavüz ederler ama müslümanız diye geçinirler.

evet onumuzdeki hafta basliyorum kismetse.

benim sinirimi bozan bu cakallar gittikleri her yeri kendi habitatlarina ceviriyorlar. ama gel gor `moslomonoz boz` `almonlor kofor, hopso yonocok` ...

ustte gordugun birkac tip iste :) zorlarina gidiyor ama oyleler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam soracagim birkac husus var pm atsam birkaç saat sonra bakar misiniz ?

• justaprogrammer J kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ederim sizi öncelikle ama şundan rahatsız oldum Türklüğü vs aşağılamışsınız bunu yapmanız yanlış haklısınız insanlar Müslümanım diyor fakat her haltı yiyor kul hakkı yiyor adam kayırıyor sonra ben müslümanım hede hödö müslümansan ona göre davran ama yok yazınızda rahatsız olduğum kısım Türklüğü ve islam'ı böyle genellemeyin tekrar tebrik ederim unutmayın şimdi emeğinizle girdiğiniz için gururlu olacaksınız kimsenin hakkına girmeden işi kaptıgınız için ama o eleman girseydi vicdan varsa tabi içi rahat etmeyecekti belkide işten atılacaktı tebrikler tekrardan.
  • İnsanın başına geldimi daha iyi anlıyo.nası yiyolar hakkı hukuku çatır çatır.daha yeni iç işlerinin mulakatında yaptılar.forumllarda bakıyorum kaç kişi benim gibi isyanlarda.listelere bakıyorum kpssden en yuksek puanlıları atmışlar listenin altına.en düşük puanlılarda mulakatta tam puanla listenin başına oturmuşlar.heralde mülakatta 2dakkada robot falan icat ettiler yada bi hastalığa care buldular,o derece etkilediler yani kurulu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CulvertonSmith

Hocam soracagim birkac husus var pm atsam birkaç saat sonra bakar misiniz ?

buradan da sorabilirsin. cevaplarim elimden geldigince,.
  • justaprogrammer J kullanıcısına yanıt
    Hangi okuldan mezunsun ?

Bölümün yazilim mi yoksa bilgisayar miydi ?

Üniye yeni başlayan bir bilgisayar mühendisi adayına ne önerirsin ?

Yüksek lisansa nasıl girdin burs verildi mi ? Hangi üni ?

• Dsg vitesler de bozuluyor ne yapcez.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam tebrik ederim sizi öncelikle ama şundan rahatsız oldum Türklüğü vs aşağılamışsınız bunu yapmanız yanlış haklısınız insanlar Müslümanım diyor fakat her haltı yiyor kul hakkı yiyor adam kayırıyor sonra ben müslümanım hede hödö müslümansan ona göre davran ama yok yazınızda rahatsız olduğum kısım Türklüğü ve islam'ı böyle genellemeyin tekrar tebrik ederim unutmayın şimdi emeğinizle girdiğiniz için gururlu olacaksınız kimsenin hakkına girmeden işi kaptıgınız için ama o eleman girseydi vicdan varsa tabi içi rahat etmeyecekti belkide işten atılacaktı tebrikler tekrardan.

o lavuk zaten ise alindi birader. benide alacaklardi kesin ama o torpilli seref yoksunu yuzunden b planina saklandim.

dedigim gibi haftaya basliyorum cok sukur. gerci 3-4 aya birakicam bu isi. sadece .net CORE uzerine kendimi gelistirmek icin bu ise basvurdum.

Turklugu asagladigim yok. DEdigim gibi facebookta bir Turk sayfasina uyeyim. anadoludan pek kisi yok. hep kazak kirgiz azeri tatar bashkir gagauz dolu.

bir yazi vardi. anadoludakileri turk gormuyorlar. Turkmenler icin irakta onlar icin bile haber yapiyorlar ama turkler icin pek yok. turkiye icin haber paylasan birkac turbanli kazak var. onlar da profiline bakinca Turkiye`ye ufak yasta bedava okul diye getirilip beyni yikananlardan. biri ile tartistim hatta. Tanri diyebiliyormusun diye... mesajlarini sildi cevap vermedi.

ben Turk tarihini okudum, turkum ve gurur da duyuyorum.

ama sana isin gercegini analtayim. |Anadolunun %80 ni Turk degil. Rum kokenli. yani yunan, ermeni,s uryani , pontus, gurcu kokenliler. Harac nedir bilirsin. osmanlida harac neymis falan bir arastir derim. haraci odememek icin ne yapman gerekiyormus arastir derim.

bak bu sarki yunanistan catir catir calar salihe bakan herhangi bir tavernada. cunki konyalilarin cogu rum idi. bir kismi musluman oldu. bir kismi rum kaldi yani hristiyan. iste Ataturk`u elestiriyorlar ya. Arapcayi yasakladi diye. Aslinda arapca sadece yasaklanan dil degildi. Arapca yasak denmedi... sadece Turkce disinda diller yasakti egitim icin. Bunun icin konyada bir amerikan ve bir fransiz koleji kapatildi Ataturk doneminde. Turkce dilde egitim vermedikleri icin. 6-7 olaylari ile oradaki yerli hristiyan yunan nufusu iyice bitti.

bak kilibi izle. 02:15 inci zamanda fesli yunan var gyavurlar yani hristiyan kalan rumlar. konyada ... sadece konya degil. kayseri nigde vs buralar kurtulus savasina kadar yunan ermeni suryani dolu idi. osmanli zamaninda oradaki musluman olanlar aslinad yunan ermeni suryani gibi halkalrdan idiler.

yunana git yuzlere bak. sanirsin corumdasin, konyadasin vs.

yani turklugu asagladigim yok. gercegi soyluyorum. yunanin tipler tripler ayni anadolulu ! torpilciligi severler. es dost kiyagi cok var vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

İnsanın başına geldimi daha iyi anlıyo.nası yiyolar hakkı hukuku çatır çatır.daha yeni iç işlerinin mulakatında yaptılar.forumllarda bakıyorum kaç kişi benim gibi isyanlarda.listelere bakıyorum kpssden en yuksek puanlıları atmışlar listenin altına.en düşük puanlılarda mulakatta tam puanla listenin başına oturmuşlar.heralde mülakatta 2dakkada robot falan icat ettiler yada bi hastalığa care buldular,o derece etkilediler yani kurulu.

o mulakat isi meshurdur birader. akpli degilsen isin bitik.

facebookta kac tane tip var oyle. bir tanesi de tanidigim. zamaninda camiye gitmezdi. hoca ezan okurken `ya gene aniriyor son sesi acmis ` derdi.

simdi akpli oldu. bil bakalim neden ? devlet isinde calisiyor 2 yildir. son 5 yildir agir akpli... sevmem de tipi zaten.

lakin benim is olayinda basima geleni akp ile kiyaslamak istemiyorum. anadolulunun geninde var bu. ama almanya da ve uluslar arasi bir dev sirkette de oluyorsa yazik. neyse ben ise basliyim aradan siyrilip yukselirim 3 ayda. isi birakmadan bu olayi rapor ederim illa ki kanka olucam almanlarla ingilizlerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: CulvertonSmith

Hangi okuldan mezunsun ?

Bölümün yazilim mi yoksa bilgisayar miydi ?

Üniye yeni başlayan bir bilgisayar mühendisi adayına ne önerirsin ?

Yüksek lisansa nasıl girdin burs verildi mi ? Hangi üni ?

sofyada okudum bilg. muhendisligi

westminster da master yaptim Information Systems Management

yazilim aslinda hic kafamda yoktu 4 yili bitirirken. lakin master icin gittigimde project management uzerine moduller aldim. sonra anladim ki sadece sistem tarafindan degil, yazilim tarafindan da deneyimim olmasi gerekli. bu yuzden son 1,5 senedir .net framework uzerine kastim. lakin .net core cikti. Mesle Core ile Universal Windows Platforms diye bir olay cikti. bu win10 tarzi programlari yapabiliyorsun artik ve windows phone platformlarda da calisiyor. sanirim linux ve macOS larda da calisiyor. bu sebepten ilghinc geldi.

tavsiye veremem o kadar yazilim uzerine.

lakin paylasabilecegim iki fikir : Matematik bileceksin. Ingilizce bileceksin ki yabanci kaynaklardan yararlan. ayrica benim zamanimda bilgisyarlar bu kadar guclu , internet bu kadar guclu degildi. wiki yoktu. biz memic adinda bir adamin kitaplarina bakarak yazilim ogrenmeye calisiyorduk artik ne kadar oluyorsa. bir mp3 10 dakikada iniyordu 56 k ile lisedeydim ben. yeni nesil cok sansli.

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10C58C9BD -- 18 Eylül 2017; 22:47:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.