Şimdi Ara

Anadolu yakası oto ekspertiz (Ataşehir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasipse aradığım aracı buldum, haftaya Bursa dan İstanbul'a aracı almaya gideceğim. Ancak İstanbulu pek bilmiyorum. Araç Ataşehir taraflarındaymış. Oralarda götürüp detaylı ekspertiz yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz? Araç Opel marka olacağından Opele bakan bir yer olması gerekiyor.

İnternetten bir kaç yer araştırdım ;

- Otorapor
    - Bosch servis
    - Dod 101 nokta

Bütün bu firmaların sikayetvar.com adresinde şikayetleri mevcut, haliyle insanın midesini bulandırıyor. Sizin bir tavsiyeniz var mıdır?

Ayrıca, aracın plaka ve şasi nosunu gitmeden sorgulatacağım. Başka dikkat etmem gereken bir konu var mıdır. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Edit : Arkadaşlar ayrıca aracın ekspertizi, noteri, üzerime alması falan bir günde halledilir mi yoksa bir kaç gün mü sürer bu işlemler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 24 Ocak 2017; 17:11:2 >

• Madem bostancida araç,bostancı sanayisine git Opel özel servise baktır en azından opelden anlayan ustalar bakmış olur.başın ağrımaz,sasi no yu kesinlikle sigorta firmasına da sorgulatin 5664 ile yetinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCandlesss -- 24 Ocak 2017; 17:13:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten aradığım kişi oto sanayiye yakınım dedi, var mı bildiğiniz güvenilir bir ekspertiz?
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Otorapor var garantili expertiz yapiyorlar ama fiyati yuksek gantili paket oldugi icin onun disinda normal expertiz de yaptirabilirsin daha dusuk fiyata. Alacagin arac nedir bu arada

• Oto ekspertiz yapan bazı yerlerde sıkıntı yaşanabiliyor. benim tavsiyem yetkili opel servisine götürün resmi kayıt açtırarak baktırın araca.
    Maalesef yok ama tavsiyem ücret sorun değilse yetkili servis,uygun olsun dersen bostancı sanayinde özel Opel servis,Ben tavsiye etmem ama eksperrtiz firmasına goturucem dersende oto rapor derim.

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Astra k alacağım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim, oraya yakın bir servis var sanırım bir konuşayım.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Mesela ataşehire yakın 'değer opel' diye bir yer mevcut. Ancak şikayetvar.com dan okuduklarım açıkçası midemi bulandırdı.
    Hocam şikayetlere baktım. bunlar her serviste olabilecek şeyler. tabi kesinlikle yanlış olmaması lazım ama olabiliyor. hem siz buradan bakım veya onarım hizmeti almayacaksınız. sadece araca ekspertiz yapılacak. ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. bence herşeye rağmen yetkili servisin ekspertizi o ne olduğu belirsiz computestlerden daha güvenilirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Hocam şikayetlere baktım. bunlar her serviste olabilecek şeyler. tabi kesinlikle yanlış olmaması lazım ama olabiliyor. hem siz buradan bakım veya onarım hizmeti almayacaksınız. sadece araca ekspertiz yapılacak. ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. bence herşeye rağmen yetkili servisin ekspertizi o ne olduğu belirsiz computestlerden daha güvenilirdir.

Hocam bir de İstanbul bağcılarda istoç oto ticaret merkezinde bir araba beğendim, ancak araç galeride. Çevrede bir adet opel yetkili servis var, biliyorsunuz bu galeriler insanları kandırmalarıyla meşhur bu ülkede. Acaba bunların yetkili servisle anlaşıp kandırma gibi bir olasılığı olabilir mi?
    Olabilir hocam. zaten ben ilk mesajımda bu yüzden aracı resmi olarak kayıt açtırarak ekspertiz yaptırın demiştim. siz gidip sözlü olarak şu arabaya bi bakın derseniz onlarda alır arabayı içeride yarım saat tutup geri getirip abi hiçbişey yok sağlam araba kaçırma derler. sonradan bir sıkıntı çıkıp yakalarına yapıştığınızda hani belge nerde biz bu arabaya sağlam demedik derler. ancak aracın plakasına iş emri açtırıp resmi olarak ekspertiz yaptırırsanız araçla ilgili tüm bilgiler size yazılı imzalı kağıtla verilir. o zaman araba sağlam mı değil mi görmüş olursunuz.
    Resimlerden bitik gibi görünüyor ama en sağlıklısı ölçüm yapmak. km ye bakarsak bu kadar kısa sürede bitmesi mümkün değil. belki kendi lastiklerini kabak olanlarla değiştirmişlerdir.
  • binlerce kez söylendi tartışıldı, garantili veya güvenilir expertiz diye bişey yoktur. arabayı sıradan birinin kontrol etmesiyle bu firmaların kontrol etmesi arasında hiçbir fark yok. garantili filan yapıyoruz diyenlerin hepsi lafta, götürün özel opel servisine daha makul fiyata çıkarsınız
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Biliyorum tartışıldı bu konular ancak yukarıda yazdığım gibi araç ataşehirde ve benim o yakınlarda götürebileceğim servis şu ;
    http://www.opeldeger.com/

Servis hakkında şikayetler de bunlar ;
    www.sikayetvar.com
    Opel Değer Yetkili Bayi Otomotiv - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/opel-deger-yetkili-bayi/otomotiv

Bu yüzden en iyi tercihi yapabilmek için soruyorum. Mesela bandırmada ya da bursada bulabilseydim aracı her türlü yapardım işimi ancak istanbul deyince beni bir korku sarıyor açıkçası, bu yüzden sizlerin görüşleri benim çin önemli.

Ayrıca sizi yakalamışken şu araca da bir yorum almak isterim. Albenili duruyor ancak ön tekerler aşınmış gibi görünüyor. 8000 km deki araç kötü kullanılmış hissiyatı verdi bana, sizce?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-elden-2016-model-1.4-t-150-beygir-astra-boyasiz-hatasiz-390797253/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 25 Ocak 2017; 14:24:56 >

• 8.000 Km'de ki aracin lastikleri nasil bitik oluyor yahu? Her gun dip gaz patinaj cekmesi lazim ki sanmiyorum boyle bir seyi..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Bende anlayamadım ama resimlerden öyle görünüyor, bir de işin içinde galerici olunca insan korkuyor.
  • ümraniyede master oto ekspertiz şiddetle tavsiye ederim işini çok ıyı yapan bir fırma fıyatlarıda uygun
    http://www.masterotoekspertiz.com/
  • Dr. Oto Ekspertiz var ümraniyede ben oraya götürmüştüm ekspertiz detayı raporlaması ücreti bence çok iyiydi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.