Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (11 Mobil) - 2 Masaüstü11 Mobil
5 sn
35.372
Cevap
184
Favori
1.732.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Arkadaslar 1. Sinifim. Kitap falan istemiyorum. Vakif banka atmden 205 lira bayildikdan sonra dekondu aldikdan sonra yapmam gereken birsey var mi? Buroya gitmem gerekiyor mu ? Acil cvp lutfen ???

yok

Orijinalden alıntı: carlitoss

Kitap almaya giden var mı? Açık mı kitap dağıtım?

İzmir Bornova'da kitap dağıtım yapılıyor.Fakat bazı kitaplar eksik...

Orijinalden alıntı: m_v_p

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Kitap almaya giden var mı? Açık mı kitap dağıtım?

İzmir Bornova'da kitap dağıtım yapılıyor.Fakat bazı kitaplar eksik...

Kimse cevap vermedi. Gittim açıktı büro. Sıra vardı bekledim kitapların yarısını alabildim. Yalnız İngilizce 4 için verdikleri kitabın üzerinde Touchstone 3 yazıyor. Aynı kitap kullanılıyor dedi adam ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean Reno -- 16 Mart 2013; 22:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Reno

Murat yayınları konu anlatımlı kitaplarını ne zaman çıkaracak ?

Konu anlatımlı kitaplar maalesef çıkmayacak, çünkü aof telif hakkını bu sene diğer yayınevlerine satmıyor. Sadece soru bankaları çıkabiliyor, bende 1-2 ay önce almıştım ama 1 sayfa bakıp kenara koydum. Çünkü kitap içerikleri değişti. Verdikleri kitaplar ile çalıştım, tüm derslerden geçtim sadece iki tanesi koşullu. Yani aof'ün kitaplarından başka çare yok. Gelecek sene biraz daha rayına oturur.

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Konu anlatımlı kitaplar maalesef çıkmayacak, çünkü aof telif hakkını bu sene diğer yayınevlerine satmıyor. Sadece soru bankaları çıkabiliyor, bende 1-2 ay önce almıştım ama 1 sayfa bakıp kenara koydum. Çünkü kitap içerikleri değişti. Verdikleri kitaplar ile çalıştım, tüm derslerden geçtim sadece iki tanesi koşullu. Yani aof'ün kitaplarından başka çare yok. Gelecek sene biraz daha rayına oturur.

Murat yayınları telif hakkını almış diye duydum hocam ondan sordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Murat yayınları telif hakkını almış diye duydum hocam ondan sordum.

Bilginin kaynağı neresi ? Ben diğer forumu da takip ediyorum ancak hiç bahsedilme di ya da ben karşılaşmadım. Dediğim gibi soru bankaları çıkıyor ama konu anlatımlı ve ya özet kitaplar çıkmıyor. Aşağıdaki aof için kurulmuş forumda ki konuya göz atarsan görürsün kitapların olmadığını.

http://www.aofforum.com/showthread.php?t=26961&page=23

• Kıtapları almak ıcın büroya gıtmıstım dısarda broşür dağıtan eleman murat yayınlarının lısans aldıgını ozet kıtapların tahmınen ayın 20 sınden sonra cıkacagını soyledı doğru mu degıl mı artık bekleyip gorecegız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 17 Mart 2013; 1:13:27 >
  • Geçmiş yılların sınav sorularını veriyor mu Aöf web sitesi.
    Selamlar...

Orijinalden alıntı: yavgul

Sevgili öğrenci arkadaşlar bir konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    Öncelikle Bu dönem 7 dersimden 2'si CC, 2 dersim DC, 3 dersimse FF,
    Bu bahar dönemi kaydımı yeniletmesem önümüzdeki yıl güz dönemi tekrar kayıt olsam CC olan 2dersimden muaf oluyormuyum?DC olan 2 dersimden tekrar sorumlu oluyormuyum?Öğrenciliğim siliniyor mu?
    Selamlar...

muaf başkaa birşey
    baha döneminde kayıt yapıp yapmaman, güz dönemini doğrudan etkilemez. ortalamalarda etkiler
    cc aldığın dersi bir daha vermeyeceksin. onları geçtin artık.
    onun dışında kalan 5 dersi önümüzdeki güz döneminde vermek zorundasın.
    bu 5 dersi seneye bıraktığın için, seneye alman gereken dersleri kredin dolacağı ve alamayaağın için okulun kafadan uzayacak.

onun dışında bu bahar dönemi kayıt yeniletmemen için sebebin nedir. yağacağın tek şey 200 lira ödemek, mayıs ve haziran ayında birer gün sınava girmek.
    bunlar neye engel olabilir ki?
    okulunuzu ertelemeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 17 Mart 2013; 21:39:16 >

• Adalet 1. Sinif 2. Donem soru bankalari cikti mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KOMANDO
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

eski sistemi daha çok seviyordum, daha anlaşılır, basit geliyordu..

*İnanç Danışmanlık*
  • Adalet 1.sınıfım arkadaşlar güz dönemi sınavına girdim 2 dersim ff , bilgi teknolojilerini geçtim , geriye kalan 5 dersim'de koşullu geçer ama anlamadığım bu genel ortalama 2.00 üzerindeyse dedikleri koşul ne zmmanki ortalama oluyor? Güz dönemine girdim bahar döneminede girecem ondan sonramı belli olacka genel ortalama yoksa dönemlik ortalamamı geçerli
    1. MUH104U GENEL MUHASEBE 2
    2. HUK108U İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
    3. FİN202U FİNANSAL YÖNETİM 2
    4. SOS110U ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
    5. MUH302U MALİYET YÖNETİMİ
    6. İKT104U İKTİSADA GİRİŞ 2

2013-2014 Bahar Dönemine Bıraktığınız Dersler:
    1. İŞL402U İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
    2. PZL402U KÜRESEL PAZARLAMA
    3. FİN402U FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
    4. İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ
    5. İŞL406U STRATEJİK YÖNETİM 2

İşletme 3.sınıf için ekstra ders eklemedim gelen tabloyu onayladım sonuç bu oldu ne yapayım sizce ?

Orijinalden alıntı: ice Tea

bu dönem 3.01 almam gerekiyor. of dert bastı.. Bürolara kitaplar ne zaman gelir...

nisanın ilk haftası alırız bence ama bulabilirsek
  • forumdaşlar feci kitap kuyruğu var istanbulda.. kitapları alacakların bilgisine.. gerçi sıra çabuk geliyor.. yoldan geçenler "ne kuyruğu bu" diyorlar birine ekmek kuyruğu dedimdi sıra komple gülmekten yarıldı..
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.