Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (9 Mobil) - 6 Masaüstü9 Mobil
5 sn
35.372
Cevap
184
Favori
1.732.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 353dönem

bu güz döneminde mezun olupta diplomasını alan varmı?

olayazdım ama birde baktımki yeni döneme aldıgım derslerden birini vermişler tekrar ..nasıl iş anlamıyorum
  • Arkadaşlar ben ücreti yatırdıktan sonra siteden baktığımda kaydınız yenilenmiştir dedi.Ondan sonra ders seçme kısmına geldiğimde tüm derslerim seçiliydi biraz önce baktım KÜRESEL PAZARLAMA diye ders gözüktü. MAZARET DÖNEMİNDE ALINAN DERSLER diye.Bunun hakkında bir bilgim yok nedir nerden çıkmıştır diye.Bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi acaba?Bu arada son sınıf işletme öğrencisiyim.Ayrıca "sil" gözküyor eğer silersem senem mi uzar lütfen yardım edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mQtha -- 22 Mart 2013; 13:39:14 >
  • eğer alman gereken dersi bırakırsan tabiki uzar, o dersi vermek zorundasın. Eğer o ders için para yatırmadıysan o ders için tekrar para yatırman lazım. Para yatıranlar bugün düzenleme yapabiliyor derslerde.

Orijinalden alıntı: oguz3838

ARKADAŞLAR BU SENE MESLEK YÜKSEK OKULU ELEKTRİK BÖLÜMÜNÜ BİTİRİCEM ve AÇIKTANDA DGS İLE 4 YILLIĞA TAMAMLAMAK İSTİYORUM

SEÇECEĞİM BÖLÜMÜN İŞ İMKANI olUP OLMAMASININ BİR ÖNEMİ YOK BENİM İŞİM HAZIR SAYILIR BEN HEM ASKERLİK KISALSIN HEMDE 4 YILLIK BİTİRMİŞ OLUYUM

İSTİYORUM ONUN İÇİN DİĞER BÖLÜMLERE GÖRE DAHA KOLAY ZORLANMADAN BİTİRECEĞİM BİR BÖLÜM ARIYORUM

GENELDE KOLAY DİYE KAMU YÖNETİMİNİ SEÇMİŞLER AMA İŞLETME SEÇENDE var BİLEREK Mİ BİLMEYEREK Mİ SEÇTİLER BİLMİYORUM

AÖF DE OKUYAN VE KOLAYLIK BAKIMINDAN ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİNİ SÖLÜYORLAR

SİZ ne DERSİNİZ ARKADAŞLAR ?? KAFAM ÇOK KARIŞIK NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. SİZİN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

normalde açıköğretim pek bi artı getirmez elektrikle ilgili kendini geliştirsen daha iyi olur plc otomasyon eğitimi sertifikası alsan daha faydalı olur. açıköğretimi de askerliği kısaltmak için okuyabilirsin diploması sana pek bi fayda getirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

eğer alman gereken dersi bırakırsan tabiki uzar, o dersi vermek zorundasın. Eğer o ders için para yatırmadıysan o ders için tekrar para yatırman lazım. Para yatıranlar bugün düzenleme yapabiliyor derslerde.

Nasıl yani para yatırmam gerekiyor.Bu ders için ekstra mı para yatırmalıydım.Ne kadar harç ödemem varsa yatırdım zaten.Site de ise seçtiğim tüm dersler gözküyor bir problem yok değil mi?

Bu arada bu dönem okul biterse askere gidene kadar sgk konusunda yapmamız gereken birşey olacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavolo -- 24 Mart 2013; 23:23:10 >

Orijinalden alıntı: Emre39_

Arkadaşlar ilk dönem başladığında sgk ya belge vermiştik bir daha ne zaman vermemiz gerekiyordu. İkinci dönemde vermemiz gerekiyormuydu?

Bu arada bu dönem okul biterse askere gidene kadar sgk konusunda yapmamız gereken birşey olacak mı ?

e devlet şifren varsa mustahak olup olmadığını sorgulayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu güz döneminde mezun olupta diplomasını alan varmı?

aradım hacım cuma gunune doğru bidaha arayın dedıler ama 20 gün içinde vermelerı gerekıyordu bu cuma 20 gün doluyor

Orijinalden alıntı: fefeyx

quote:

aradım hacım cuma gunune doğru bidaha arayın dedıler ama 20 gün içinde vermelerı gerekıyordu bu cuma 20 gün doluyor

BENDE aradım hazırlık aşamasındaymış. nisanın ilk haftası hazır olur dediler
    Biz park etmeyi babamızdan izinsiz aldığımız arabayı aldığımız gibi, park etmeye çalışırken öğrenmedik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

desedınya 20 gün süre içinde vermenız gerekıyor dıye ne saçma iş bana başka sana başka soyluyorlar yahu

20 iş günüymüş sordum.4 marttan bu yana 1 nisan dedi

Orijinalden alıntı: ashc

Kafama bişi takıldı. Benim hiç alttan dersim yok ve bu sene son sınıftayım. Aof siteye "örnek not hesaplayıcı" diye bi özellik koymuş.
    Orda Toplam Kredim 220 görünüyor. Aof kitapçıgında mezun olabilmek için "en az 240 kredi toplanması gerektiği" yazıyor. Aranızda aynı durumda görünenler var mı?

Benımde son donem 213 ile mezun oluyorum. O dedıgın yenıler ıcındır. Butun derslerı verdım ne yapayım fazladanmı der alayım :)
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • Sınava kadar haftada iki kitap bitirmek gerekiyor. YGS'den dolayı daha çalışmaya yeni başladım. Bir de kitap bekleyeceğiz.

Orijinalden alıntı: tahrikk

Sınava kadar haftada iki kitap bitirmek gerekiyor. YGS'den dolayı daha çalışmaya yeni başladım. Bir de kitap bekleyeceğiz.

bence kımse kıtap beklemesın yazık edersınız alın bı yardımcı soru bankası çözün sınavınıza gırın yanlız vıze çok önemlı bence yuksek tutmaya bakın
  • Son sene olduğu için taktiğim iyi. Çan eğrisi olduğundan puanlar düşük olsa da notlar çok düşmeyecektir. Tabi son seneye gelenler sıkı çalıştığından işimi şansa da bırakmam ve yardımcı kitap almayı düşünmüyorum. İlk dönem aldım, fazla yararını görmedim. Önceki senelerde de kullanmamıştım. İlk sene elime bir iki kitap geçti, o kitaplardan çalıştığım için notlarım düşüktü. Sonra toparladım. Anadolu Üniversitesi'nin kitaplarından şaşmayın.

Orijinalden alıntı: tahrikk

Son sene olduğu için taktiğim iyi. Çan eğrisi olduğundan puanlar düşük olsa da notlar çok düşmeyecektir. Tabi son seneye gelenler sıkı çalıştığından işimi şansa da bırakmam ve yardımcı kitap almayı düşünmüyorum. İlk dönem aldım, fazla yararını görmedim. Önceki senelerde de kullanmamıştım. İlk sene elime bir iki kitap geçti, o kitaplardan çalıştığım için notlarım düşüktü. Sonra toparladım. Anadolu Üniversitesi'nin kitaplarından şaşmayın.

hocam eminmisiniz. bence dpğru kaynaktan çalışmamışsınız ilkumut (yıldıray) ve murat eğitim kurumlarını tek geçerım vi kaldığım derslerden 85-55 finalde 70-70 aldım iki derside aa ve ba ile geçtimiki sınavada birer hafta çalıştım
  • Eminim. İlk sene elime geçen kitap Murat'tı. Önceki dönem sürü psikolojisiyle Murat'ın soru bankasını da almıştım. Ona harcadığım zamanı kitaba alsaydım hepsi AA olurdu. Güz döneminde bir tane AB var, gerisi AA.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.