Şimdi Ara

Anadolu Sigorta, Yapi Kredi Sigorta, Dubai Group Sigorta; sizce hangisini tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Grande Punto aracim icin bir cok firmadan teklif aldim. iclerinde goze carpan firmalar;

Dubai Group 594 TL
    Yapi Kredi Sigorta 647 TL
    Anadolu Sigorta 710 TL

Bu seneki kaskom Dubai gorup sigortadandi, hic kullanma ihtiyacim olmadi fakat sanirim sikayetlerin yogun oldugu bir firma.

Siz olsaniz hangisini secerdiniz? Yardimlarinizi bekliyorum.

dubaiye hengi açıdan sorunlu diyorlar ?

Orijinalden alıntı: kaganss

axa geçen sene 1240 vermiştim, bu sene dubaiden yaptırdım 780 verdim, ama axanın teklifi 1090 dı, dubai sorunlu mu bilmem ama 310 tl cebimde kalacak.

dubaiye hengi açıdan sorunlu diyorlar ?

sikayetvar.com a goz atin,

bende bizzat aradim 20 dka telefnda bekledim suratima kapandi. ustelik ben bigli amacli aramistim. hic guven vermiyor.
  • Şimdi bende sizinle aynı durumdaydım ayrıca hem anadolu hemde dubainin acentesiyim. Bende kendi aracıma bu sene Anadolu ile dubai arasında kalıp dubai sigorta'dan kasko yaptım. Anadolu ile arasında 300 tl fark vardı. Yalnız ben kesinlikle fiyat odaklı çalışmıyorum. Dubai sigorta'yı seçme nedenim şu anki genel müdürünün eski şirketimiz Ray sigorta'nın genel müdürü olması ve aracımın servisi ile anlaşmasının bulunması idi. Yoksa elbette Anadolu Sigorta'yı tercih ederim.

Sizin aracınız için servisiniz ile anlaşmalı ise dubai sigortayı tercih edin. Çünkü anlaşmalı servis olduğu zaman sigortanın ödeme yapıp yapmaması sizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Sigortaların diğer hizmetleri örneğin çekici yol yardım vs. bunları zaten direk sigorta şirketleri değil asistans şirketler sağladığı için onlardan da bir sorun yaşamazsınız.

İster dubai ister anadolu hangisini tercih edecekseniz forum üyelerine özel uyguladığımız %4 indirimden yararlanmak için bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

• Bende yeni araba aldim yakin zamanda, sigorta sirketleri 6.000 lira ila 3.300 arasinda prim cikartiyordu

En son pesin 2.600 liraya aracimi kaskolattim Anadolu Sigortadan ama mesala banada Yapi Kredi teklif vermedi, Dubaide 5.000 kusurlerdeydi yanlis hatirlamiyorsam

Yani verilen fiyat sigortanin miusterilerinin kaza yapma olasliligina gore degisiyor bi araba A sigortada pahali B sigortada ucuz ama baska bir araba A da ucuz B de pahali olabiliyor

Bence sizi baglayan police olsun, ha nedir sirket illettir ama police var ortada haklarinizi bildiginiz savunmasini yaptiginiz surece policede olan noktayi bile alirsiniz

Ayrica Anadolu guzel mini onarim fln verdiler benim police epey kapsamli

Mesala eski aracidma Axa normalde arac basina 50K lira oduyordu ben 130 lira extra verip hem arac basian 100K hemde sakatlik primlerini 250K yada 500K ya yukseltmistim

Bu policede direk arac basina 100K oduyor Anadolu, anahtarin kaybolmasi yani valenin arac calmasida police kapsaminda mesala benim kafama uydu yaptirdim

• @Liberti

Duabi ile sikinti hasar aninda degil, perte cikma durumunda parayi alabilecegime inanmamam. Ayrica merak edip tekrar dun aradim yine telefona cikan olmadi. Bu - hele ki hasar aninda- oldukca sinir bozucu bir durum. Bu yuzden dubai ye karsi serin duruyorum. Aracim Grande Punto yanlis hatirlamiyorsam servis ile anlasmalari vardi.

@drahte

araciniz hayirli olsun. Mesele hakkimi ugrasmadan alabilmek. Dediginiz durumlari yakinda biliyorum abimin 3 perti olunca ona da teklif verecek sirket bulmakta bir hayli zorlanmistik :)

Bayram tatilinden sonra kararimi verecegim, cevaplar icin tesekkur ederim.
  • hangisi aklınıza yatarsa ondan yaptırın, kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem, çünkü sigortaya hiç işim düşmedi, inşallah düşmez kimsede düşmesin, acenta sahibinin tanıdık olmasından ve ben her türlü sorununda hangi firma olursa olsun yardımcı olurum dediği için ucuz olanı tercih ettim, ama poliçeyi kapsamlı yaptık. hayırlısı olsun.
    HANGİ SİGORTA FİRMASI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.