Şimdi Ara

Anadolu'nun Göbeği Nevşehir'de Suriyeliler Satırlarla Yürüyüş Yaptılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satırları niye getirmişler? Yüzme dersini de mi bedava istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

"Ee Suriyeliler satır ile dolaşıyor ne yapalım? Önerin ne? Çözümün ne? Elimize tüfek alıp vuralım mı hepsini? Sonra ne olacak? Onlarda silahlanmyacak mı? Korkudan evinden çıkamazsın. Öyle klavye bordo bereliliği yapmak kolay."

Bu devletin askeri ve polisi var eline tüfek alıp niye vuracaksın? Her hıyarım var diyene tuzlukla koşmasan da yeterli. Sabahtan beri Ümit Özdağ'ın şu İzmir'deki olayını anlatıyorsun. Adam oraya kimlik kontrolü yapmaya mı gitti zannediyorsun? Bana saf diyene bak :) Bu arada Suriyeliler silahlandı zaten sadece senin haberin yok. İstersen Cübbeli Ahmet'i bir dinle.

Kafanı komplo teorileri ile bulandıracağına gerçeklere yönel.

Yoksa böyle çamurun içinde yüzersin işte.

"Bu ülkedeki tek, hain cia ye çalışan şebeke yalnızca fetö değil. Başkaları da var."

Sen de o başkalarının uşaklığını yapmaya devam et. Tehdit edip de durma komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi.

• bunlar secime dogru daha da azip silahlanacaklar. keyfine afganistandan suriyeden bu kadar insani sokmadilar ulkeye. umari kör gozler gorur

• polis ne yapıyor abicim ? uyuyor mu ? gelsin paketlesin bunları . yoksa güçleri gariban öğrenciye mi yetiyor ?

• Reis yine haklı çıktı.
    Anadolu'nun Göbeği Nevşehir'de Suriyeliler Satırlarla Yürüyüş Yaptılar

• DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt

Halk kabul etmese hiç biri barınamazdı.

Neden kabul ettiler peki?

1-Bedava iş gücü

2-Bedava kuma

Beter olun !

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Haklısın.. bunu göz ardı ettim. Lakin ben hiçbirinden faydalanmadım. 2013 te çok acımışlığım vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yemin ediyorum siyahi insanlar bunlardan çok uzun yıllar önceden beri varlar ve onlar hakkında hiç kötü bir haber duyduğumu cidden hatırlamıyorum ve Anıtkabire ziyarete geleni bile gördüm. Bunlar yakında terör örgütü bile kurabilir.

• Sreter kullanıcısına yanıt

Afrikadan gelenlerin kimseye bir zararı yokta ondan. Bir de Türk milletine ırkçı derler. O kadar siyahi insan var hiçbirine bunca yıl ırkçılık yapılmadı. Dertleri başka çünkü Türkiye'nin demografik yapısını bozup ülkeyi parçalayacaklar akılları sıra. Bizim süper zeka bazı muhaliflerde komplo teorisi yazıyor Erdoğan kaybedecek onun ajanları bunlar falan filan diye.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Seçimi bilmem de. Bunların Suriyeli olduğundan daha şüpheliyim. Kazakistanda 20 bin silahlı kişi saraya doğru hareket etmesi üzerine Cumhurbaşkanı önünüze gelene acımatın talimatı vermişti asıl soru şu bunlar nasıl silahları ve örgütlendi. Abdullah çiftçi Haluk Özdil bu durumun diğer Türk ülkelerine yayılmak istenildiğinden bahsediyordu.Amaç Türkiye Rusya Çin ve Diğer Türk ülkeleri arasında oluşabilecek birliği bozmak Rusya yı yalnız bırakmak falandı. Rusya Kazakistan ordusuna askeri destek verip hükümeti desteklediğini duyurmuştu. Videoları izleyebilirsiniz

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Reelde nasıl farklı işliyor biraz anlatsana ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ümit Özdağ, bu gibi ülkeye zararlı tiplerin Türkiye'de olmalarının yanlışlığını herkese anlatmaya çalışırken, ona "faşist, ırkçı, kafatasçı" diyordu hümanist, seküler, solcu geçinen bazı kesimler.

Karşınızda video... Bu tipleri mi savunuyorsunuz? Yoldan geçerken bunlardan birisi yan baktın diye akrabanızın, yakınınızın kafasını kesse, hala savunabilecek misiniz? Merak ediyorum.

Bu hırbolardan mı hoşlanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.