Geçen sene aldığım 2010 model Hyundai Accent aracımı Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırmıştım. Kısa bir süre sonra kaskosu bitecek. Çok şükür kaskoya ihtiyaç duymadık, sadece bitmeden Autoking mini onarım olayından faydalanmayı düşünüyorum...
Şimdi Anadolu'dan devam etsem mi etmesem mi kararsızım. Sebebide aracıma en yakın yetkili Hyundai servisi Anadolu sigorta ile çalışmıyor. (Altunizade Uçar) Yani sitesine baktığımda Anadolu Sigorta logosu yoktu, diğerleri vardı.
Bu durumda sigorta şirketini değiştirmeli miyim, yoksa herhangi bir sorun olmaz mı? Yetkili servisin çalıştığı kasko firmasıyla çalışmanın avantajı var mı?
Olaki farklı bir firmaya geçtik, Hyundai bayisinden mi kasko yaptırmak daha avantajlı olur, yoksa çevredeki diğer acentelerden mi?
Bir de Koç Allianz'da Hyundai kasko diye bir şey gördüm. Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler...
Merhaba,
Sigortada esas olan güvendir. Eğer mevcut acentenize gerçekten güveniyorsanız ve işini iyi yaptığınızı düşünüyorsanız, ufak fiyat farkları için değiştirmemenizi öneririm. Dediğim gibi esas olan güven, işi iyi bilmek ve iyi hizmet vermektir. Bunları bir kenara bırakıp salt fiyata bakarak sigorta yaptırmak tavsiye etmeyeceğim birşeydir. Ancak bu tür bir bağlılığınız yoksa birkaç fiyatı görüp karşılaştırmak size avantaj sağlayacaktır.
Sevgilerimle,
Ali
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
Geçen sene aldığım 2010 model Hyundai Accent aracımı Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırmıştım. Kısa bir süre sonra kaskosu bitecek. Çok şükür kaskoya ihtiyaç duymadık, sadece bitmeden Autoking mini onarım olayından faydalanmayı düşünüyorum...
Şimdi Anadolu'dan devam etsem mi etmesem mi kararsızım. Sebebide aracıma en yakın yetkili Hyundai servisi Anadolu sigorta ile çalışmıyor. (Altunizade Uçar) Yani sitesine baktığımda Anadolu Sigorta logosu yoktu, diğerleri vardı.
Bu durumda sigorta şirketini değiştirmeli miyim, yoksa herhangi bir sorun olmaz mı? Yetkili servisin çalıştığı kasko firmasıyla çalışmanın avantajı var mı?
Olaki farklı bir firmaya geçtik, Hyundai bayisinden mi kasko yaptırmak daha avantajlı olur, yoksa çevredeki diğer acentelerden mi?
Bir de Koç Allianz'da Hyundai kasko diye bir şey gördüm. Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler...
Acente olarak hep müşterilerime Hyundai için UÇAR otomotivi tavsiye etmişimdir. Yanlışınız var UÇAR oto Anadolu anlaşmalı servisidir. Kaldıki anlaşmasız bir servis olda dahi aracınıza orjinal parça tedariki ile işçilik ücretleride ödenir. Anadoluda Sınırsız servis seçeneği vardır.
HYUNDAI UÇAR OTOM.SAN.TİC.A.Ş. Bölge Kodu: 12 İSTANBUL/ÜSKÜDAR ÇALIŞIYOR
üsküdar'da anadolu sigorta acentesi tavsiye edebilir misiniz?
birlik ve hdi sigortadan 600 civarı fiyat aldım. gidip bir de anadolu'dan fiyat alacağım.
Hyundai araç için Axa Sigortayı tavsiye ederim , anadoludan daha uygun fiyat veriyor hyundai için. Tc kimlik numaranızı ve araç plakanızı yazarsanız yardımcı olurum. Ayrıca ofisimiz Ümraniye'de dilerseniz sizde gelebilirsiniz.