Şimdi Ara

Anadolu Bursiyerleri 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle internetle arası pek iyi olmayan biri olarak foruma daha önce üye olmuştum ama en son 2 yıl önce mesaj yazmışım yani kullanmıyordum. Bu konu hakkında bilgi edinebilmek ve benim gibi insanlar varsa fikir alışverişinde bulunabilmek için döndüm. Bu da açtığım ilk konu o yüzden yanlış bir şeyler yaptıysam mazur görün lütfen :)

Ben 2021 yılında YKS'ye gireceğim. Aslında geçen sene de girdim fakat sıralamamdan memnun olmadığım için mezuna bıraktım.

Anadolu bursiyerleri programına başvurmayı düşünüyorum. Bu yıl bu programla ilgili konu açılmadığını fark ettim ve ben açayım dedim. Geçmiş yıllara ait yazılan her şeyi (2018, 2019, 2020) okudum.

Benim dışımda başvurmayı düşünen varsa burada fikir alışverişi yapabiliriz. Ben bir mezun olarak başvuruyorum ve şansım yüzde kaç bilmiyorum. Fikirlerinizi yazarsanız süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poenitet -- 30 Nisan 2021; 17:27:7 >

• Bahsettiğiniz şey koç'un anadolu bursiyeri diye bir şey vardı o mu?
    Eğer o ise sadece ilk senede var diye biliyorum eger farklı bir şeyse bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet ondan bahsediyorum.

Artık mezunlar da başvurabiliyor diye biliyorum. Ama mesela 12. sınıftan başvuran biriyle aynı sıralamayı yaparsam o öncelikli oluyor. Yani şansın daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poenitet -- 30 Nisan 2021; 17:27:42 >
  • Poenitet P kullanıcısına yanıt
    Başvuru tarihi geçti deme

• hayır geçmedi

• Hatirlattiginiz cok iyi oldu. Ben de basvurmayi dusunuyorum. Mezunlara bakis acilarini ilk defa bu sene eklenmesinden de anlayabiliriz bence :( denemekten zarar gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de öyle düşünüyorum. şansımız gayet az ama denemekten zarar gelmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezunlar başvuramıyor ki sadece 12. sınıf

• ilk 10k + kompozisyon diye duydum dogru mu

koc icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancakar123 -- 30 Nisan 2021; 18:10:32 >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

sitede hala son sınıf yazıyor hocam ?

Sıkça Sorulan Sorular | Anadolu Bursiyerleri (ku.edu.tr)

• Mezunlar başvurabiliyor mu bu sene

• Koskoca koc ailesi yapacagi uc kurus yardim icin milleti sekilden sekile sokuyor. Kompozisyondu oydu buydu.

• Koc uni kadar cimri bir vakif uni olamaz. Burslu girenlerden bile yurt parasi aliyorlar saka gibi

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Guncellenmemis olabilir mi hocam. Ben 12'de rehber hocamla basvurmustum ama tercih yapmadım rehber hocamı arayıp soracagim yarin su an bilgim yok. Yarın yazarim size de.

Ticarethane iste hatta dikalası. Reklama gelince koc ailesi egitime destek oluyor. Sabah da sabanci icin konusuyorduk ayni seyleri millete katki saglamak bu sirketler icin ilk 5 oncelikte degil. Devlet universiteleri bile ne burslar dagitiyor -misal itü- basariya bagli olarak

• Benim okulumdan mezun olan birisi ilk 100 yaptı 2018 senesinde. Kocla gidip konustu yurda para istediler, şok olmus. İkna etmeye falan calismis bizde böyle sana uyarsa gel gibisinden konusmuslar gidip cerrahpasa yazdi o da. Bu kadar egoist bir yaklasim olamaz adam ilk 100 yapmis senin üniversitene katacagi degerleri dusun.

Ayrica yurdu karsilasalar bile üniversite zaten çok pahali kisaca burslu bile olsan maddi duzeyin ortalama degilse gidemiyorsun. Sacmalik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 30 Nisan 2021; 17:35:7 >

Vakif universitesi pismanliktir. En basitinden yemeklere bak devlette 2 liraya yemek varken ozelde 15 20 lira. Bu her kalemde boyle. ogrencilerden carptiklari paralarla devletteki en iyi hocalari ayartiyorlar. Sonra siralamalar yuksek geliyor uluslararasi listelerde.

Bir kere sunu kendime yediremem benim alin teriyle ilk1000e girerek kazandigim yere fabrikatorun oglu parayla gelicek. Ikimizin duzeyi ayni olucak kaldirilamaz bir sey bence bu.

• Her vakif universitesi boyle degil hocam. Bilkent ayriliyor bence. Baska üniversiteler de vardir mutlaka ama bilmiyorum en azindan benim gordugum koç disinda hepsi bedava yurt ve yemek imkani sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 30 Nisan 2021; 17:48:48 >

Olmasi gereken de o zaten sen ulkenin en zengin gruplarindan birisin. Adil ramiye odedigin parayi cocuklara harcasana. Ama yok ne kadar oncelikli oldugu egitimin burdan belli oluyor.

Bilkent hakkinda cok bilgim yok ama koklu bir kulturu olan ve bence egitimle alakasi olan tek vakif unisi. Burdan kocun egitimi kotudur anlami cikmaisn elbette iyi ama esas amac egitim degil. En cok yayin yapan Hocalari bunyesine katmasi bir okulu en iyi yapmiyor.

• gringocapital63 G kullanıcısına yanıt
    mezunlar zaten başvurabiliyordu. yani en azından anadolu bursiyeri ekibi başvuruları kabul ettiklerini söylüyordu. ama kaç kişi seçildi ya da hiç kimse seçildi mi bilmiyorum. Anadolu Bursiyerleri 2021 Anadolu Bursiyerleri 2021

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.