Şimdi Ara

Anadolu Bursiyerleri 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne demek bilgi veremiyoruz.. bu şu anlama geliyor herhalde sen vakit ayırıp başvurabilirsin ama muhtemelen seçmeyeceğiz.

  • Poenitet P kullanıcısına yanıt
    bence de. eğer bu anlama gelmiyorsa da öğrencilerin mahremiyeti sebebiyle bu bilgi paylaşılamıyor desek (ki zaten kim olduklarını değil, böyle bir alt grupta kabul edilen oldu mu diye sormaya çalışmıştım), seçilen öğrencilerin hangi okuldan hangi şehirden geldikleriyle ilgili kendileri reklam yaparken böyle bir cevap vermeleri yine oldukça saçma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siz 2020'de başvuru yaptınız sanırım

  • Poenitet P kullanıcısına yanıt
    2019'da 12.sınıfken yapmıştım hocam. Mezuna bırakınca 2020'de de tekrar başvurmak istedim ama sonra çok uğraştırıcı geldi :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anladım hocam. bu yıl neredesiniz peki? merak ettim yanlış anlamayın lütfen. üniversitede misiniz şu an?

  • Poenitet P kullanıcısına yanıt
    yok hocam 2.mezunum sınava hazırlanıyorum hala (╥__╥)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de mezunum :') hedefiniz neresi?

  • Poenitet P kullanıcısına yanıt
    sabır diliyorum hocam. bu sınav sürecine odtü ee hedefleriyle girdim ama 3 senenin sonunda artık ilk 10kda bir mühendislik bölümü olsun ne olursa olsun diyorum :D sizin hedefiniz nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • itü ne bursu dağıtıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poenitet P kullanıcısına yanıt

    Hocam koçun 24 saat programlarına katılmış anadolu bursiyerliği ofisinde çalışan öğrenciler tanıyan ve 30 civari anadolu bursiyeri ogrencisiyle 12 13 tane yuz yuze konuşmuş birin olarak. Şuana kadar 700 800 kisi almislardir ben hiç mezun duymadım içlerinde. 2020yi pek bilmiyorum. Birde istanbul icinde darussafaka, vefa ve gsl haric de duymadim ben istanbuldayim.

    Gecen sene başvurmuştum yurtdisi italyada kısa film yarisma 2.liği. il ilçe basketbol dereceleri. Tubitak projeleri ( çok ileri seviye degil derece fln yoktu) tubitak fuar ana organizatorluğu. Katilim belgeleri vs vs lise3te okul başkanlığı gibi seyler vardi cv olarak fena değilim diyebilirim. Siralama kotu geldi 60ktyt 100k say gondermedim bile.

    Siz yazinca bu sene basvurmayi dusundum belgelerim, fotograflar videolar, kompozisyon hepsi duruyor. E devlet belgeleri ssleri bile fakat secilecegimi pek düşünmüyorum zaten 30k civarı sıralama yaparım en iyi ihtimalle anca kimya muh ucundan olabilir ama pek umudum yok.

    Birde çok olmasa da biraz uğraşacağım belki 1gun değmez gibime geliyor. Pek umutlanmanızı tavsiye etmem sizin de.

    Bu arada imkan olarak turkiye 1.sinin bile sahip olmayacağı seylere sahip olabileceğiniz bir program bana kalırsa.

    Birde en buyuk sorun referans mektuplari gecen sene mezun olduğum liseden 2 hocadan almıştım. Birdaha istemek birde yksden sonra pek konuşmamışken saçma olur gibime geliyor. Lise 2 deki proje hocamdan da isteyemem 3sene geçti. Dershaneden istesem anlamsız olur yani.

    Bilemiyorum açıkçası herseyi halletsek bile referans mektubu konusunda ciddi dezavantajimiz var bana kalırsa. Siz basvuracaksanız bu konuyu ne yapmayi düşünüyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben okuldan hocalarımı arayıp istedim yardımcı olacaklarını söylediler bence çekinme onlar da okullarından bir öğrencilerinin koç'ta okumasını isteyeceklerdir bence. dershaneden referans olmuyor diye biliyorum okuldan öğretmenlerinin olması lazım. ben de çekindim ararken sonuçta yks'den sonra hocalarımla hiç konuşmamıştım ama onlar çok iyi karşıladılar. bence çekinme ne kadar hocayı tanıyorsan sor nezaket içinde rica edersen neden hayır desinler ki?

    ben İzmirliyim daha önce benim okulumdan 2020'de ve 2019'da birer öğrencinin kabul aldığını biliyorum. yani büyükşehirde yaşıyor olmamız dezavantaj ama öğrencinin niteliklerinin önüne geçmez diye düşünüyorum.

  • keşke ne istediğimi bilsem.. burada veya başka ortamlarda yazılıp çizilenler hala beni tıptan soğutabilmiş değil ne kadar zor olduğunu bilsem de. ailemin durumu aşırı iyi değil ve tıp dışında bir bölüm yazıp sonra işsiz kalırsam diye kaygılanıyorum. hiçbir bölüm tıp kadar iş garantisi vermiyor bunu biliyoruz. ama mühendisliklerde de endüstri mühendisliği çok ilgimi çekiyor. ne istediğimi ben de bilmiyorum kısacası.

  • burak0- B kullanıcısına yanıt

    Ilk 50 100 250 500 gibi ogrencilere yurt ve maddi destekleri vardi ufak bir google arastirmasiyla bulabilirsin. 100 200 lira degil bu arada ilk100e 2.5k civariydi yanlis hatirlamiyorsam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 100 ü aklımdan geçirmediğim icin hic bakmadım gogıla :|

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

    Ya basari bursu disinda sadece maddi imkan azligindan burs kovalamak zor. Cunku siz her ne kadar kotu durumda olursaniz olur daha kotusu mutlaka var bu ulkede. Atiyorum siz 4 kisilik ve tek asgari ucretle mi geciniyorsunuz. Basvuranlarin arasinda surekli zarar gosteren bir esnaf cocugu sizden one gecer. Veya 8 cocuklu aileler var onlar onunuze gecer. Bu yuzden basari burslari disinda cok umitlenmemek lazim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi arkadaşım ie diğeri cs tam burs aldı ama çok da olayla alakası olan tipler değildi neye göre bilmiyorum
  • sınav sonuçları açıklanalı 4 gün oluyor bugün. Tanıtım toplantılarında sonuçlar açıklandıktan sonra 5 gün verin demişlerdi. Yarın ya da pazartesi mailler atılır diye düşünüyorum. Kimler başvurdu toplanalım bu sene bu konu daha az aktif

  • Mülakatlarda ne soruluyor bilen var mı?

  • nikolin N kullanıcısına yanıt
    Tanıtım öğrencileri mi dedi hocam anadolu bursiyerleri görevlileri mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.