Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.361
Cevap
119
Favori
403.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

    gelmedi üzgün üzgün duruyor kablo maalesef

  • Bizde bir umut keşke bizde fiber gelse diye bekliyoruz firma farketmez ama ne yazıktır ki müstakil evlere tenezzül bile etmiyorlar
  • HcPedi H kullanıcısına yanıt
    Reklam yapayı biliyorlar ama iş icraata geldi mi bi hareket yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 26 Mayıs 2024; 16:11:13 >
  • Merkezde fiber bulamıyoruz 5 seneye 6G ya da uydu internet çıksada rahatlasak
  • Türktelekom altyapısında fiber çıkıyor. Hali hazırda superonline fiber kullanıyorum. Sizde kontrol edince vdsl çıkıyor. Farklı altyapılar mı kullanıyorsunuz?
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telekom fiber altyapısının ve GigaFiber altyapımızın olduğu bölgelerde Fiber hizmeti veriyoruz. Fiber altyapı farklı operatöre ait olması nedeniyle VDSL hizmet önerilmektedir.

    GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de GigaFiber talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.




  • Böyle saçma şeylerle uğraştırmayın milleti. Talep yoğunluns göreymış :DDDDD siz kesinlikle yer altından altyapınız yok ve yapmıyorsunuz sadece apartmandan apartmana çekerek yapıyorsunuz oda izin alabildiniz yer. Hane yoğunlu yanı bir binada 60 100 daire olan bölgede olur belki. En azından hedef bölgeleri yazında oradan gelen talebe göre baksanız. İnsanları boşuna ümütlendirmeyin yormayın. Sizi özel firmasınız anlıyorum devlet firması? :DDDDDDD telekoma yaz yaz sondurum karşıla masrafı çekelim yoksa sürün kardeşim nasıl olsa çeksemde çemesemde senden aynı karı ediyorum :D

  • turko1974 T kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sizi çok iyi anlıyorum. Ancak proje bölgelerin listesini stratejik bilgi olduğundan dolayı paylaşamıyoruz. Bölgeden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Değerlendirme yaparken altyapının uygunluğu da değerlendiriliyor. Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor.
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt

    Tuzla'ya 2025'e kadar gelebilir deniliyor ne kadar doğru bilemiyorum.

  • Benim apartmana da gigafiber gelmiş. Güncel olarak Türk Telekoma ait 24 ay taahhütlü 50 Mbps paketini kullanıyorum. Şu anda 11 ay taahhüt devam ediyor geçiş için taahhüdü bozup bozmama konusunda kararsız kaldım. Kurulumda fiber modem faturaya dahil mi bilen var mı

  • Eyüpsultan Yeşilpınar mahallesinde bir çalışmanız var mı ? @TurkNetDestek
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber hizmetimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Bölgeniz için
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden talepte bulunabilirsiniz. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır.




  • @TurkNetDestek merhaba. İstanbul/Bayrampaşa/Yıldırım Mahallesi tamamen GigaFiber altyapısı mevcut. Ancak yeni taşındığımız, kentsel dönüşümden çıkan binada 3 aydır internet altyapısı bekliyoruz. Tüm bina olarak site üzerinden başvuru ilettik ancak pek önemsediğinizi sanmıyorum. Herhangi bir bilgi almakda epey güç. Yardımcı olabilir misiniz?

  • LeqenddC L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber'e kavuşmanız dileğiyle.




  • Bağcılar barbaros mahallesinde çoğu yerde altyapı kurulumu tamamlandı, kablo döşenilecek son 3-4 sokak var haritayı güncelleyebilirsiniz.


    214.sokak:


    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi


    barbaros camii yanındaki bir sokak:


    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi




  • Ümraniye Altınşehir mah. ceylan sok. için hala çalışma yok kaç sene önce yazılmasına rağmen. Boş port bile yok bölgede potansiyel müşteri hizmetinin en çok olduğu bölgelerden birine neden yatırım yapılmaz anlamıyorum.

  • AD22 A kullanıcısına yanıt

    hocam ben de aynı bölgedeyim. yıllardır port sorunu var. bir gram ilerleme yok bölgede. sözde yakın zamanda türk telekom fiber getirecek deniyor ama yalan bence.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Kanayan yarama bastınız. Süperonline ile anlaşmıştı önceki belediye yönetimi onlar çektiler ama binaya çekmek konusunda inanılmaz seçiciler. Telekom 2024 sonuna kadar Tuzla'yı dönüşüme aldığını biliyorum, altyapı ekibinin çoğu tanıdık olduğundan. Süperonline satış ve bağlantıda iyi ama altyapıyı binaya getiren ekip tam bir iş bilmezler. 7 aydır TT, Süper ile uğraşıyorum 3 Blok,25 dairelik siteye fiber getirtemedim. Türknet konusunda hiçbir ilerleme yok Tuzla için uzun süre gelecekleri sanmam, gelseler de yayılmaları çok uzun sürüyor.

  • Patron12 P kullanıcısına yanıt

    Ben Telekom'um elemanı ile konuştuğumda varolan binalara altyapı getirmek istemediklerinden bahsediliyordu. Yeni binalar daha sorunsuz olduğu için inşaat halinde iken altyapı geliyor.


    Türknet için 2025 diyorlar, tabi belediyenin durumuna bağlı.

  • Izmir Buca dayım. Karşımdaki binada, çapraz binamda, köşedeki binada, yan sokagimda mustakil evde Giga fiber var. Turknet gelip bizim binamiza halen bağlayamadı. At tarafı 100 metre ötedeki kutudan kablo çekeceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.