Şimdi Ara

ANA KONU - TÜM OPERATÖRLER İÇİN TARİFE İSTEK VE TAVSİYELERİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümümüzde özellikle son zamanlarda çok fazla tarife önerisi konusu açılmaya başlandı...Herkes kendine uygun tarife için ayrı bir konu açıyor...Bu da oldukça fazla konu kirliliği yaratıyor...Bunu önlemek maksadıyla bir üst konu açıyorum...Bundan böyle tarife önerisi isteyen arkadaşlar bu konuyu kullanabilirler...Tarife tavsiyesi ile ilgili açılacak konularda buraya yönlendirilecek ve ardından silinecektir...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba arkadaşlar

Şuanda avea her yöne kamu extra paketi bedeli 35 tl ve buna karşılık her yöne 600 dk avea içi 2500 dk ve 1gb internet paketi fakat ne hikmetse 7-8 aydır 45 den aşağı ödemiyorum.Geçenlerde aradım sordum sebebini internet kullanıyorsunuz bundan dolayı dediler ama benim internet paketim var onu kullanıyorum nasıl kullanacağımı aradım size sordum sizin arkadaşınızın tarif ettiği gibi kullanıyorum dedim neyse inceleme başlatalım dediler başlattılar şimdi ikinci inceleme istedim ama sonuç yine aynı yükü bana atıyorlar meğersem tarif eden arkadaşları yanlış tarif etmiş ve benim kullandığım o yüzden faturama yansıyormuş falan filan bu ay da onların yeni tarfine göre denedim bakalım faturam ne gelicek bilemiyorum ama ofisimde de avea hiç ama hiç çekmediği için zaten ızdıraptı buda bahanesi oldu sadece kamu tarifesinde olduğum için rahat bir tarife olduğu için kalıyordum ama sabrımı zorluyorlar sanırım ay sonuna kadar turkcelle geçicem önerebileceğiniz bir paket varmı acaba.

aylık yaklaşık 300 dk falan konuşuyorum herhalde sms olsa da olur olmasa da internet de aynı şekilde önerilerine ihtiyacım var.

• Kızımın AVEA hattı vardı
    Arkadaşları TRKCEL de diye hat değiştirmemi istedi benden
    Ben de ısrarlarına dayanamayıp Gecen ctesi PENDiK NEOMRiN de turkcel bayisinde başvuru yaptım
    Başvuruda önce görevli kıza sordum gencler için ne var diye
    12 TL ye 15 dk sı 50 kuruş + 3000 sms paketi var dedi

Ben de tamam o zaman deyip işlemi yaptırdım
    Tarife ancak hat açıldıktan sonra sms atmanız gerekir dedi
    Ben de webten öğrenirim diye detaya girmedim
    Şimdi bakıyorum TRKCL sitesinde böyle bir paket yok
    Aylık 20 TL altında hiç bir şey yok

Ctesi aynı bayiye gidip bilgi alacağım bakalım nasıl oluyormuş bu paket.

haftalık 5 TL ye 50 TL kazan diye tuhaf bir uygulama var nedir nasıl oluyor okuduğum halde hiç bir şey anlamadım

Üstelik bugun gece hat açıldıktan sonra akşama kadar hiç kontur olmadığı halde durup dururken eksi 3,5 TL kontur düşülmüş
    Samsung 5620 lindy tel var. Mobil izleyici aktif

Şimdi bu dediğim tarife hak bilgisi olan var mı?

Hat taşıdım ne hediye var ne de uygun bir şey..
    İçinde sms de olan aylık max 10 TL ye aşmayacak bir paket seçmem lazım
    Konuşma muhim değil, malum gencler hep SMS peşinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Aralık 2011; 7:35:28 >

• Merhaba arkadaşlar. Şuan avea kullanıyorum. Konuştuğum kişiler genellikle ailem. Avea ağırlıkta. Birtek babam Turkcell. Ben ise kimi arasam arayım 5 saniye bile sürmese Avea denen güzel öperatör (!) 46 kuruşumu alıyor. Aylık konuşma ve mesajlaşmam yok denilecek kadar az. Bu yüzden 5 lira yükleyince 3 ay gittiği oluyor. En son ramazanın başında yüklediğim 5 lira şu an 0,41 kuruşta. Benim istediğim 5 liraya her yöne avantajlı bir tarife olsun..
    Şu an için bana en uygun gözüken Vodafone Özgür Genç hesabında TL olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan özgürce konuş diyor.
    Not: Konu yeri yanlış olabilir, affola..
  • şu anda avea kamu 300 kullanıyorum. ayda 25 TL fatura ödüyorum. Her yöne 200 ya da 300 dk + içinde en az 100 mb internet paketi olacak ve aylık 30 TL'yi aşmayacak şekilde bir paket var mı?
  • buraya pek uğrayan yok galiba
  • Aynen
    bizim gibi kararsızlar konu açıyor
    Tarifesini bulan zaten uğramıyor
    Bizi de buraya köşye tıktılar
    Bir kere başlık zaten ilgi cekici değil ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Aynen
    bizim gibi kararsızlar konu açıyor
    Tarifesini bulan zaten uğramıyor
    Bizi de buraya köşye tıktılar
    Bir kere başlık zaten ilgi cekici değil ki.

+1000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Merhaba arkadaşlar. Şuan avea kullanıyorum. Konuştuğum kişiler genellikle ailem. Avea ağırlıkta. Birtek babam Turkcell. Ben ise kimi arasam arayım 5 saniye bile sürmese Avea denen güzel öperatör (!) 46 kuruşumu alıyor. Aylık konuşma ve mesajlaşmam yok denilecek kadar az. Bu yüzden 5 lira yükleyince 3 ay gittiği oluyor. En son ramazanın başında yüklediğim 5 lira şu an 0,41 kuruşta. Benim istediğim 5 liraya her yöne avantajlı bir tarife olsun..
    Şu an için bana en uygun gözüken Vodafone Özgür Genç hesabında TL olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan özgürce konuş diyor.
    Not: Konu yeri yanlış olabilir, affola..

hocam vodafoneda hesabını bilen tarifeye ve avea da ise saniyeli mobil tarifesine bakabilirsin. ayrıca avea da arankazan da yaparsan her ay ekstra 30 dakika hyöne konusman olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bf

Merhaba arkadaşlar

Şuanda avea her yöne kamu extra paketi bedeli 35 tl ve buna karşılık her yöne 600 dk avea içi 2500 dk ve 1gb internet paketi fakat ne hikmetse 7-8 aydır 45 den aşağı ödemiyorum.Geçenlerde aradım sordum sebebini internet kullanıyorsunuz bundan dolayı dediler ama benim internet paketim var onu kullanıyorum nasıl kullanacağımı aradım size sordum sizin arkadaşınızın tarif ettiği gibi kullanıyorum dedim neyse inceleme başlatalım dediler başlattılar şimdi ikinci inceleme istedim ama sonuç yine aynı yükü bana atıyorlar meğersem tarif eden arkadaşları yanlış tarif etmiş ve benim kullandığım o yüzden faturama yansıyormuş falan filan bu ay da onların yeni tarfine göre denedim bakalım faturam ne gelicek bilemiyorum ama ofisimde de avea hiç ama hiç çekmediği için zaten ızdıraptı buda bahanesi oldu sadece kamu tarifesinde olduğum için rahat bir tarife olduğu için kalıyordum ama sabrımı zorluyorlar sanırım ay sonuna kadar turkcelle geçicem önerebileceğiniz bir paket varmı acaba.

aylık yaklaşık 300 dk falan konuşuyorum herhalde sms olsa da olur olmasa da internet de aynı şekilde önerilerine ihtiyacım var.

avea süper fikir tarifesi tam size göre 17 tl ye 300 dakika konusuorsunuz. incelemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Merhaba arkadaşlar

avea süper fikir tarifesi tam size göre 17 tl ye 300 dakika konusuorsunuz. incelemenizi tavsiye ederim.

zaten avea kamudayım oldukçada iyi tarifem ama turkcelle geçeceğimi söylüyorum

• Merhaba arkadaşlar;

5 yılı aşkın süredir 2 adet Avea hattını aktif olarak kullanıyorum... Biri faturalı, diğer faturasız...

Faturalı olanın faturasında Tarife Adı: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI olarak gözükmekte, yılların eskitemediği meşhur "Öğretmen Hattı"

Faturasız olan tarifem ise online işlemlere girdim "Genc Avea" olarak gözükmekte, benim bildiğim ise yılların "Mobil Öğrencisi"

Bu hatlara aylık toplam 50 TL ödemekteyim, karşılığında aldığım ise

• 1 GB İnternet Paketi (14,5 TL)
    • Avea'ya 10.000 + Heryöne 1000 SMS (9 TL)
    • Heryöne 120dk bedava konuşma
    • Öğretmen hatlarıyla sınırsız ücretsiz konuşma (aradığım, arandığım %98 bir sevgilim bir de annem)

Şimdi ben bu hattan herhangi birini ya da ikisini tek hatta başka bir operatöre ya da başka bir tarifeye taşımak istiyorum;

İstediklerim;

• En az 250 MB SMS olmalı
    • En az Her yöne 100 + Şebeke içi 1000 sms olmalı
    • En az 500 dk konuşma olmalı

Yani esasında benim istediğim Avea'nın şu meşhur 500dk+1GB+1000SMS = 19 TL tarifesi ama çok sevgili saygıdeğer Avea bunu yalnızca dışarıdan gelenlere veriyor biz de avcumuzu yalıyoruz.

Bu durumda bana ne önerebilirsiniz?

(çok uzun ya da karmaşık mı oldu)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Merhaba arkadaşlar

zaten avea kamudayım oldukçada iyi tarifem ama turkcelle geçeceğimi söylüyorum

turkcell hersey dahil paket
    heryone 300 dakika 300 sms 300 mb internet 35 tl.

• Arkadaşlar 4 tane turkcell hattım var hepsinde cayma bedelli kampanyadan yararlanıyordum malesef kampanya bitti.1 tanesini ben diğerlerini ailem kullanıyor onlar 120 dk civarında konuşuyorlar ben 400 dk civarında sizce hangi operatör hangi tarifeye geçmeliyim şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtec2

Arkadaşlar 4 tane turkcell hattım var hepsinde cayma bedelli kampanyadan yararlanıyordum malesef kampanya bitti.1 tanesini ben diğerlerini ailem kullanıyor onlar 120 dk civarında konuşuyorlar ben 400 dk civarında sizce hangi operatör hangi tarifeye geçmeliyim şimdiden teşekkür ederim...

vodafone hesabını bilen tarifeler tam ailenize göre.

az konuşanlara heryöne 200 dakika, 20 sms, 20 mb internet olanı 15 lira uygun.

çok konuşanlara heryöne 500 dakika, 50 sms, 50 mb internet olanı 25 lira.

linkten bakın:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.hesabini_bilen.php?default_id=h-b

• Bu tarife mevcut aboneler için de geçerli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bu tarife mevcut aboneler için de geçerli mi acaba?

Evet geçerli. Vodafone da genelde öyle oluyor zaten
  • Mrb ozgurcep tarifesindeyim cepnet var sinirsiz
    Cepneti iptal etmeden hesabini bilen mini 15 lik tarifeye gecwbilormiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

Mrb ozgurcep tarifesindeyim cepnet var sinirsiz
    Cepneti iptal etmeden hesabini bilen mini 15 lik tarifeye gecwbilormiyim

hayır hocam iptal etmen gerekir. faturalıya geçince tekrar alırsın cepnet paketi.
  • uygun yurtdisi tarifeleri istiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.