isteğim sınırsız 3G internet. başka bişeycikler istemem.
Avea nın Genc Paket Tarifesi bu fiyata şuanki en iyi paket: 500 dk Heryöne 1000 sms Heryone 1 GB internet Bütün bunlar 19 TL
AVEA Hattımı 2001 mayıs ayından beri kullanıyorum. Avea'nın kendine sadık eski abonelerine uygun tarife çıkarmaması yuzunden Vodafone'a geçtim. Cep avantaj her yöne ekstra (59 TL.) tarifesini kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
Avea nın Genc Paket Tarifesi bu fiyata şuanki en iyi paket: 500 dk Heryöne 1000 sms Heryone 1 GB internet Bütün bunlar 19 TL
Yeni numara alımı veya numara taşıma ile bu dedikleriniz 19 TL,şayet yeni hat veya numara taşıma ile bu tarifeye geçerseniz,12 ay sonra 500DK her yöne,yerini 1000DK Avea içine bırakacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: SlideToUnlock
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
Yeni numara alımı veya numara taşıma ile bu dedikleriniz 19 TL,şayet yeni hat veya numara taşıma ile bu tarifeye geçerseniz,12 ay sonra 500DK her yöne,yerini 1000DK Avea içine bırakacaktır.
yeni numarayla da 500 dk. heryöne olmuyor ki. sadece numara taşımayla oluyor diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme