Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (6893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
361
Favori
3.850.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68916892689368946895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün basketbolda hakem full aleyhe karar vermesine rağmen Saras kenarda o kadar kendinden emin ki takım da ona güveniyor. İsmail Kartal bir gol yesin eller ayaklar titremeye başlıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Ligin ilk yarısının son maçından, 2. yarının son maçına kadar 18'de 17 yaparak namağlup gelip şampiyon olmuştuk. Sonrası yaşananlar malum.

    18'de 17 yaptık diye şikeci ilan edildik. gağassaraylılar ve hamsiler şu an bile şikeci olarak görüyor bizi. Şimdi kendileri bizim 2010/2011 sezonundaki durumla aynı tablodalar. 16'da 16 yaptılar. Biz de şikeci mi diyelim bu gağassaraylılara, şike dava açılmasını mı isteyelim nasıl olur 16'da 16? TFF, MHK, FIFA, CAS göreve! Bu lig kirli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 9 Mayıs 2024; 14:39:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes geçtiğimiz 10 yıla odaklandı da önümüzdeki 10 yıl için de beklentiyi yüksek tutamıyorum.

    Saran şimdiden Ali Koç a karşı pısırık takılıyor zaten..

    Aziz Yıldırım'ın ise hem biz Fb taraftarının gözünde, gönlünde hem Fb tarihinde yeri özeldir ama adam prime döneminden sonra operasyon yedi, bildiğin hapis yattı sonra geldi başarısız oldu, sonra boş takıldı vs. Bizim hayalimizde yer etmiş Aziz Yıldırım ile şuanki adam birbirinden çok farklı kişiler.Yani haklı bir mücadele de olsa bunun başkanda kalıcı etkileri oldu ve Fb'ye verebilecekleri konusunda çok beklentiye girmemek lazım, gelirse bırak prime ı son yıllarındakinin de daha aşağısında bir grafik çizmesi muhtemel.

    Basit bir örnek de vereyim İsmail Kartal gibi bir adamı türk futboluna kazandıran(!) takip eden yıllarda da yine Erol Bulut, Emre B. gibi adamların bu takımı çalıştırma şansı bulmasına kapı açan Aziz Yıldırım'ın "Buraları ben çeker çeviririm, td etiketli benim sözümden çıkmayan bir adam beden hocalığı yapsın yeter" zihniyetidir.


    Eldeki yönetim ise Rize deplasmanında çamur yutup kazanmış, Trabzon'da galip gelmiş, sonra saha içi olaylarda bile reaksiyon vermiş boyun eğmemiş hırs küpü takımı saçma sapan hamleler ile bugüne getirmiş bir yönetim zaten..


    Bir de şöyle bir tablo var ;


    Son 30 sene şampiyonluklar;


    Gs 14, Fb 7, Bjk 6, Ts 1, Bursa 1, Başak 1


    Yani çoğu kesimin beğenmeyip üçüncü büyük dediği Bjk bile 6 şampiyonluk çıkarırken Fb son 30 senede 7 şampiyonlukla son 10 yılda şampiyon olamamış haliyle Gs'ye kafa tutuyor öyle mi?


    Ve taraftarın bel bağladığı-bağlayacağı kişiler kim ? Bu 30 yıllık tabloya asıl şekli vermiş olan 2014-2024 döneminin sorumluları;

    Ali koç, Aziz yıldırım, İsmail kartal, Vitor, Aykut, Emre B. vs.vs. dön dolaş aynı.Cidden dramatik..





  • Sizce 2 si arasındaki fark nedir. Biri başarılı oldu diğeri ise sezonu 5 te 0 ile tamamlamak üzere


    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • kuşburnu kullanıcısına yanıt

    Aziz Yıldırım ile Ali Koç dönemlerini aynı kefeye koymamak lazım. Aziz Yıldırım, Galatasaray hanedanlığını, krallığını bitiren adamdır. Fenerbahçe'de sürekli grupların başkan getirip gönderdiği, Ali Şen haricinde o dönemlerde doğru düzgün hatırlanan başkan olmadığı bir dönemde, Galatasaray'ın 5 sene üst üste şampiyon olduğu, Avrupa kupaları kazandığı; kadın basketbolu domine ettiği, voleybolda Eczacıbaşı'nın, erkek basketbolda Ülker ve Efes'in lider olduğu, erkek voleybolda banka takımlarının zirveye oynadığı dönemde adam Ancelotti'yi getirmeye çalıştı, getiremeyince Löw'ü getirdi, dünya yıldızlarını transfer etti ve üç sene içerisinde futboldaki Galatasaray hanedanlığını yok etti. Fenerbahçe hanedanlığını kurdu. 3 Temmuz'a kadar. Sonrası da malum.


    Aziz Yıldırım bunun için Haluk Ulusoy federasyonlarından tut medyaya kadar herkesle savaştı. Tesisleşmesi, stadı... Ya Aziz Yıldırım dediğin adam, şimdiki manadaki yayın gelirlerinin ve havuzunun da kurucusu sayılır. Bunların hepsi onun vizyonu ile oldu. Kadın basketbolda Fenerbahçe'nin şampiyonluğu yoktu sanırım Aziz Yıldırım geldiğinde. Şimdi 3 Avrupa kupası var, en yakın rakibi GS'den en az 10-15 kupa fazla kazanmıştır. Kadın voleybolda 2 Avrupa kupası, 1 Dünya kupası getirdi. Erkek voleybolda bile Avrupa kupası aldı. Basketbolu senelerce domine etti, şu anki durum sizi yanıltmasın, Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığında Fenerbahçe, Avrupa'nın CSKA ve Real Madrid ile birlikte en büyük üç takımından biriydi, Efes'i süpürüp duruyordu, Aziz Yıldırım gider gitmez Ali Koç bu takımın içine etti. Diğer branşlarda da son iki senedir kıpırdandık. Avrupa şampiyonu kadın voleybol takımı tam 4 sene kupa kazanamadı, tam 4 sene.


    Ali Koç, aşırı derecede başarısız bir başkan. Aziz Yıldırım'ın amatör branşlardaki başarılarından da son iki sene hariç çok uzaktı. Bu sene erkek basketbolda lig şampiyonluğu da gelirse ancak bir teselli olur.





  • Fenerli23907 F kullanıcısına yanıt

    Jasikevicius'u final serisinde Efesi yenip şampiyon yaparsa başarılı ilan edebilirsin ancak.

  • Ali Koç gitmeden FM oynar gibi kadro yaparsınız yine şampiyon başkası olur.

  • Aynen beyler seneye yabancı hoca gelince takım 98 puan alacak, GS'yi geçecek.


    Rakibin son iki senede üç defa 15 maç üst üste kazanıp seri yapmış. Dünyada böyle kaç istatistik var, bilmiyorum. Adamlar iki sezonda 2 tane kırmızı kart görmemiştir. Aleyhine 2 tane penaltı verilmemiştir. İki sezondur kader tayin edici maç olan Fener derbisini ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynamıyordur. Başakşehir ile çekiştiği dönem bu maçlar Başakşehir maçı değildir. 50 sezondur ligin ikinci haftaları hep Trabzon ile derbi oynayıp rakibi transfersiz, oturmamış kadrolarıyla yakalayıp yenip geçmemiştir. Sen Trabzon'la oynarken Onuachu, Pepe, Bakasetas varken GS, Teklic'li ve Umut Bozok'lu Trabzon ile oynayıp 5 atar. Çok normaldir bu. Sen ise orada meydan savaşları verip dönersin.


    Ben yine söylüyorum, İsmail Kartal başarılıdır. Seneye de takımda kalmalıdır. Bu takıma ve teknik heyete takviye yapılmalı, takım bir üst seviyeye çıkartılmalıdır. Seneye ligde takım sayısı düşecek, TR Kupasında Fener olmayacak. Oynayacağımız maç sayısı azalacak. Dolayısıyla üç tane çürük yumurta ayırıp bir tane üst düzey takviye yapmak bile rahatlayan maç trafiğinde bu takımı bir tık ileri atacaktır.


    Yabancı hoca macerasına girerseniz yine aynı şeyleri yaşarsınız. Hiç kimse GS'nin aldığı bu puanları alamaz. Normal değil bu puanlar çünkü. Hayır, sanki gelecek yabancı hocayı beğeneceksiniz jhashdja. Avrupa'nın en büyük kulüplerini çalıştırmış, ahı gitmiş vahı kalmış Chelsea'yi adam edip Man. City önünde Avrupa şampiyonu yapan Tuchel hoca değil, Jesus hoca değil, Aykut değil, İsmail değil, o değil bu değil. Ancelotti gelse, hiç kanat organizasyonu yok diye tenkit edecek çapta adamlarsınız, yabancı hoca diyorsunuz, gülmekten yerlere yatıyorum anasını satayım.





  • PikachuHP P kullanıcısına yanıt
    5 yıl sonra Final Foura kaldık hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de diyorum bu feghouli niye kırmızı kart gördü. Bunların haftasonu gs ile maçları varmış şimdi anlaşıldı durum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PikachuHP P kullanıcısına yanıt
    Efes kim kardeş? Adam final foura taşıdı takımı sen ne anlatıyorsun?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

    Efes son senenin şampiyonu, bizi de bu sezon 5 maçta 3 defa yenen takım. Efesi yenip şampiyon olabilecek misin, mesele bu.


    Hani bizim için başarı kıstası kupa ya, ondan söylüyorum böyle.

  • PikachuHP P kullanıcısına yanıt

    19 Nisanda üye olmuş 0 mesajlı trollsün. Daha Efes'in play-off'a bile kalamadığının farkında mısın? Şuna cevap vermeyin siz de.

  • Fenerli23907 F kullanıcısına yanıt

    Biliyorum. Ama başarı, kupalardır. F4 olmayıp ligde şampiyon olsa başarılı derdim. F4 oynayıp ligde ikinci olursa başarılı diyemem. Çünkü bu takımın F4 oynaması evet başarı ama orada bu sezon zaten bir kupa beklentisi yoktu, ligde ise şampiyonluk yegane hedef. Hedefe ulaşamazsak yazık olur.

  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Trollükle ne alakası var kardeşim, ligden bahsediyorum. Bu takım ligde şampiyon olması için kuruldu en başta. F4'da kupa beklentisi yok kimsenin.


    TCKN de vereyim istiyorsan bu kadar da konuyla alakasını çözemedim.

  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

    Yağız kim yöneticimi ?


    Ali Koç düşmanı herifin safsatalarını git kendi konunda paylaş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 68916892689368946895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.