Şimdi Ara

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.822
Cevap
135
Favori
194.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu ürün tam anlamıyla ne işe yarıyor detaylı anlatacak var mı, copy-paste yapmayıp ürünü kullanarak kendi tecrubelerini aktaracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 3 Şubat 2015; 14:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sunları soyleyebilirim
    - piksel sayma durumu dogru, kaliteli goruntu istiyorsanız bunu veya plastik olanı almayın. benden once zaten lg g2si olan biride aynı seyi yazmıs.
    -videolarda SBS olanların hepsini izleyebilirsiniz keyifli oldugunu soyleyebilirim.
    -telefonun sensorlerinin hassas ve iyi calisiyor olması gerekir(discovery nin boyle olmadıgını dusnuyorum)
    -eglenceli ama uzun vadede sıkıyor sıkmasının sebebi uygulamalar henuz hazır degil, bir yıgın bug var.

3d film izlemekten ziyade sanal gerceklik yasamak icin yapılmıs, yani kafanızı oıynattığınızda ekranda aynı hareketi yapıyorsunuz. bunuda gayet basarılı yapıyor.
    fakat dedigim gibi bazı uygulamalar bug lu yada yetersiz. takılmalar olabiliyor bakıs acınız tek birn oktaya takılı kalabiliyor yada geri cevirmenize ragmen gec donebiliyor, yarm yamalak donuyor vs. bunlar oldukca can sıkıcı

özetle
    güzel cihaz calısma yontemide cok mantıklı masrafsız ve basit.
    daha cok satılmalı ve uygulamalarda kendini daha cok gelistirmeli iyi bir noktaya gelebilir.
    rift ve benzerlerinin yerini alamasada bu sadece 5dolar ve herkes alabiliyor

• arkadaşlar ben de gearbestten alış veriş yaptım fakat takip numarası için bi ücret ödemedim. Gelmemesi söz konusu oluyor mu??

sky 56 . cn / english /track / index sitesinden CH ile başlayan ürün kodunu girdiğimde

26-Jan-2015 01:40 PM Departed Warehouse to Sort Facility.
    26-Jan-2015 05:24 PM Shipment picked up.
    27-Jan-2015 01:40 PM Departed Sort Facility to TURKEY

Bu yazı çıkıyor.. Yineliyorum ilk defa alışveriş yaptığım için bilmiyorum gelmeme durumu var mı?
    Bi de ptt'den takip etme durumum yok galiba takip parası ödemediğim için sanırım
  • Benim ki de geldi. iPhone5 ile denedim ve basarili. Sadece 3D SBS videolar izlenebilir bunda. Fakat bu durum da ne cok iyi ne cok kotu. Yani 3 boyutlu gercek deneyimler elde edilmez. Htc Evo 3D ile denedigim videolarla kiyaslamayi baz aliyorum tabi.
    Yine de 10 dolar eder mi eder hevesinizi alirsiniz, bir zaman birakirsiniz:)

ilk defa duyuyorum güzel birşeye banzıyor

uygulamalar 10tl izleme için.

Oculus icin oradaki cihazin atasi desek yanlis olmaz suan sadece hareket ile etkilesim yapilsada animedeki swkliyle beyin sinir sistemine gore kullanilan modelleri gelisecektir.

Suanki oculus bir cok yerden destek goruyor.

Hatirlarsaniz AVATAR filminden sonra 3D film piyasasi artis gosterdigi gibi.

Oculus'un oyunlar yada sinemaya uyarlanmasiyla cok sey degisecektir.

Suanki hareket sistemi oyunlarda bir yere kadar gotursede
    Sinema Film sektorunde yeni cagin populer teknolojisi olarak onumuzdeki yillarda gorecegimizden eminim.

Oculus potansiyeli muazzam derecede yuksek umarim yakin zamanda Turkiyede ummasamda yayginlasma olanagi saglar.

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • Colorcross alıpta deneyenler varsa yorum alabilir miyim?

Orijinalden alıntı: Eufloria

Arkadaşlar bunların en dandiğinde 5 dolarlıklar bile film izlenirmi? yani izlemek istesen gözü yorma sıkılma falan oluyor mu? yoksa bak geç hevesin geçsin olayı mı?

ben bu ürünü aldım . gayet eglenceli ama yorma işi dogru. yorma olmasaydı satmazdım. birde gözlük olayım var.

Orijinalden alıntı: imhiret

ya bu ürün tam anlamıyla ne işe yarıyor detaylı anlatacak var mı, copy-paste yapmayıp ürünü kullanarak kendi tecrubelerini aktaracak.

1.Film video;3dsbs filmlerini izliyorum (normal indirdiğim filmleri videoları sinema vr uygulamasıyla da izliyorum ama internetten 3dsbs 1080p filmleri indirince daha kaliteli oluyor sinemadaki 3d filmlerden daha iyi derinlik hissi veriyor. 2.Oyun; Şu ana kadar çok oyun denemedim ama ps3 joyistiği bazı oyunlarda destek veriyor destek vermeyenlerde magnet yada mause kullanıyorum. 3.Similasyon;Güzel bi uçak similasyonu var adını unuttum joyistik çalışıyor denizin üstünde uçuyoruz dağların felan kafa hareketlerini iyi algılıyor uçağın içinin her yerini iyi modellemişler başka similasyon oyun deneyince yazarım. 4.Turizm;Bazı uygulamalar var tarihi yerleri binaların içini dışını gezebiliyorsun yada ünlü şehirleri (aslında türkiye içinde yazılsa bi uygulama iyi olur) 5.Reklam;Her yerde reklam olduğu gibi vr uygulamalarındada reklam var aklıma gelenler bunlar kullandıkça yazarım

• Benimki de geldi bugün bir kaç roller coaster uyguladım denedim güzel yapmışlar ama benim gibi teknoloji manyağı olanlara basit birşey olmuş.
    İlk defa 3D izleyenler, hayatında hiç 7D-9D-11D Cinemaya gitmeyenler tabii hayretler içinde bakıyor :)
    Evde 3D film izleyip deneyimlerimi aktarırım güzel belgeseller vardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

ya bu ürün tam anlamıyla ne işe yarıyor detaylı anlatacak var mı, copy-paste yapmayıp ürünü kullanarak kendi tecrubelerini aktaracak.

1.Film video;3dsbs filmlerini izliyorum (normal indirdiğim filmleri videoları sinema vr uygulamasıyla da izliyorum ama internetten 3dsbs 1080p filmleri indirince daha kaliteli oluyor sinemadaki 3d filmlerden daha iyi derinlik hissi veriyor. 2.Oyun; Şu ana kadar çok oyun denemedim ama ps3 joyistiği bazı oyunlarda destek veriyor destek vermeyenlerde magnet yada mause kullanıyorum. 3.Similasyon;Güzel bi uçak similasyonu var adını unuttum joyistik çalışıyor denizin üstünde uçuyoruz dağların felan kafa hareketlerini iyi algılıyor uçağın içinin her yerini iyi modellemişler başka similasyon oyun deneyince yazarım. 4.Turizm;Bazı uygulamalar var tarihi yerleri binaların içini dışını gezebiliyorsun yada ünlü şehirleri (aslında türkiye içinde yazılsa bi uygulama iyi olur) 5.Reklam;Her yerde reklam olduğu gibi vr uygulamalarındada reklam var aklıma gelenler bunlar kullandıkça yazarım

teşekür ederim devamını bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de geldi. G3 de denedim. Şarjı emiyor programlar. Netlik sorunu yaşadım. Gözümle alakalı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.