Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

İstanbul avrupa yakasından 25 mbit akn'li uydunet devir almak istiyorum. Maksimum ödemesi 50 tl'yi geçmemeli ve uydunet modemli olması gerekiyor. Devir ücreti vs. varsa devir eden tarafından karşılanması koşuluyla. Devir etmek isteyen arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilir mi?

Günceldir. Istanbulda yukarıdaki şartları karşılayabilecek olan arkadaşlardan devir alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradan hat devralmak istiyorum.

25Mbit üstü ve 30-60 TL arası fatura olması tercihim olur. TV ve telefon ile hiç işim olmuyor. PM atabilirsiniz. Teşekkürler.
  • İstanbul 4.Levent civarı oturuyorum.

MAKSİMUM KEYİF PAKETİ
    50 Mbps 250 GB AKNli Ekosınırsız
    Teledünya üst yayın + vizioon sinema paketi

Aylık 90 lira ödüyorum.

19.04.2018 e kadar tahattütüm var.

Modem ve Uydu Receiver teslim edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qmandan -- 22 Temmuz 2017; 19:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A500

DEVREDİLDİ.
    herkese teşekkür ederim

Taşınacağımdan dolayı isteyen olursa kablo neti devredeceğim.
    geriye dönük borcu yoktur ayda 35 lira civarında internet ve tv kutusu ile birlikte
    yayınların arasında belgesel kanallarıda vardır.
    devralmak isteyen olursa detaylı bilgi veriririm.
    https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Kampanyalari,415,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet

yukarıdaki linkten tarifeye ve tarifeye bağlı hizmetleri görebilirsiniz.
    Devralacak arkadaştan hiç bir ücret istemiyorum
    dediğim gibi cihazları teslim edip devredeceğim.
    verilen modem ve kablo net cihazı sıfırdır.sorunsuzdur.
    ayda 34 lira geçmişe dönük hiç bir borcu yoktur zaten devralırken devir işlemi sırasında herşeyi görecektir

bana bu konuda çok sorular geliyor.
    ben modemi ve tv cihazını hediye veriyorum isteyen modeme telefon bağlayıp telefon hizmetinide kullanabilir
    bu cihazlar için para istemiyorum devir alan bundan sonraki faturasını ödeyecek aylık 34 lira
    eğer isterse paketini üst pakete taşıyabilir.

20 AY süresi vardır.il Ankara
    [ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI

modem budur para istemiyorumhttp://www.hepsiburada.com/netmaster-cbw-383zn-docsis-3-0-300mbps-4port-5dbi-and-pm-bd803595

Bu paketten devreden varsa ankarada devir alabilirim.

• Merhaba,

Ben hala devredemedim. Asagıdaki linkte su anda yeni alıma kapalı tarife de bulunuyorum.

Ankara'dayım. Bilgilerinize,

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: radyohead

Merhaba,

Ben hala devredemedim. Asagıdaki linkte su anda yeni alıma kapalı tarife de bulunuyorum.

https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi

Teşekkürler..

Ben size akn kotasi dolunca duzen hizi sordum cevap vermediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: radyohead

Merhaba,

https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi

Teşekkürler..

Ben size akn kotasi dolunca duşen hizi sordum cevap vermediniz?

• Ankara'da devretmek isteyenler, uydunetinize talibim
  • Merhaba, Istanbul Üsküdar ilcesinde ikamet etmekteydim. 50mbit 150gb AKN +kablotv üst yayin+vizioon sinema paketine herşey dahil 70 lira odemekteyim. Eski paket ildugundan dolayi kota aşımı olunca ek bir ucret olmuyor, 16mbit olarak devam ediyorsunuz.Gecmise dönük hiç bir borcu yoktur. 26.01.2019 tarihine kadar taahhüdüm vardır. Eski kullanici olduğumdan tutar uzerinden bir miktar indirim yapılmıştı, ocak ayinda taahhüdümü yeniledigimde.

Docksis 3.0 kablosuz modem+ fullhd yayin icin verdikleri cihaz ile birlikte devredilecektir.

Modem+ tv kutusunun bedeli karşılığında devredilecektir. Cihazlar bana aittir, kampanya vs ile alınmamıştır.

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Kusura bakmayın. Yeni farkettim mesajlarınızı. İnanın AKN sonrası hızı bilmiyorum. Kampanyanın linkini verdim. Taahütnamesini de okudum. İnanın kaça düştüğünü ben göremedim. 8 mbps diye düşünüyorum.

Teşekkürler,
  • Kablonet Analog TV

10 Mbps 75 GB AKNli ekosınırsız. Donmadan film izler çok hızlı uygulama oyun indirebilirsiniz. 10 mbps rahat yetiyor. Zaten ülkede alt yapı malum maks 10 oluyor 20 mbps alsanızda. Ayrıca TV'niz varsa içinde TV paketi de mevcut.

17 Şubat 2018 tarihine kadar taahhütlü. Yani 7 ayı kaldı. Sonrasında devam da ettirebilirsiniz.

Aylık ücreti 50 Lira. Sizden ücret talep etmiyorum. Hiçbir sıkıntısı yok.

İnternet internet devir devrediyorum modem kablosuz modem wifi

Ayrıca hemen bu tarifelere de geçiş yapabilirsiniz devirle beraber. 

24 mbps 50 gb ekosınırsız 49.99 lira  

24 75 gb ekosnırsız 59.99 lira  

24 150 gb ekosınırsız 69.99 lira  

10 mbs sınırsız 99.99 lira  

20 mbs sınırsız 199.99 lira

istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyk_ -- 4 Ağustos 2017; 21:14:52 >

• xoyuncu kullanıcısına yanıt
    Kampaya: HD ve Sınırsız Kampanyası

Tahattüt: 12.11.2018

Ödeme: 43 TL

İl: İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfahli -- 23 Ağustos 2017; 1:10:38 >

• Artık aktif değildir.

• 13 Ekim 2018'e kadar devam eden teledünya hd üst paket + vizioon sinema paketi + 50 mbps 150 gb AKN uydunet aboneliğim bulunmaktadır. Docsis 3.0 modem var. Aylık ödemesi 76 TL. Başka masrafı yok. Devir masrafı çıkarsa ben karşılayabilirim. Devralmak isteyen varsa ulaşabilir.
    Not: İstanbul'dayım.

Düzeltme: devredildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikii -- 6 Eylül 2017; 13:12:29 >
  • 25mb hız 50gb akn li internet:taahhüdü 23 mart 2018 de bitecek; 7 ekim 2018 e kadar Teledünya ust paket sonrasında 6 nisan 2018 e kadar teledunya giris paketi (isteyen 5 tl farkla ust pakete devam edebilir 7 ekimden sonra da) ; 9 ocak 2018 e kadar uyku yok(sabahlar olmasin kampanyası) = mevcut haliyle ayda 50,5 tl fatura geliyor..(9 ocak ta sabahlar olmasin kampanyasi suresi bitince iptal ederseniz 9 ocak ile 23 mart arasi faturadan 6 tl düşerek 44.5 gelir) Aboneliğimi uydunet modemle devredecegim.Istanbul da oturuyorum...İlgilenenler dm ile ulaşabilir..ya da 0535 291 6281 den ulaşabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacklsu -- 28 Ağustos 2017; 16:56:35 >
  • Herkese merhabalar. Türkiyede kalış süremizin limitli olması sebebiyle 1 yıllık taahhütü kalıp devir etmek isteyen kablonet internet abonelerinin aboneliklerini devir almak istiyorum. İçimizde bu şekilde abonelik devretmek isteyen olursa lütfen bana özelden ulaşsın. Herkese iyi forumlar.

• fatalsenses F kullanıcısına yanıt
    DEVREDILMISTİR.

Merhaba..benim taahudum 23 mart 2018 de bitiyor..aylik 50.5 tl fatura geliyor..25mb hiz 50gb akn var...uyku yok(gece 12 den sabah 9 a kadar sinirsiz) da bu rakamin içinde...bende uydunet modemle devretmek istiyorum..ilgilenirseniz görüşelim..telefonum:0535 291 62 81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacklsu -- 12 Eylül 2017; 10:1:47 >
  • Herkese merhaba,
    İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim ve Türk Telekom ile taahhütüm 29.09.2017 de bitiyor. Bu tarihe kadar dolu bir Türksat internet paketi devir almak istiyorum. Teklifleri bekliyorum

ALINMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfi -- 8 Eylül 2017; 20:26:18 >
  • İstanbul Anadolu Yakasında ikamet ediyorum.
    Uydunet +Teledünya Paketi DEVİR ALMAK istiyorum (50 tl den yüksek olmaması koşuluyla) özelden bana ulaşırlarsanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar 10 Ocak 2018 de biten taahhütlü

İstanbul

Detaylar. 55 TL aylık

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.