Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gün senin günün..  


    @Sadece Ölüler Görür

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Gün senin günün..  


    @Sadece Ölüler Görür

    Keşke tüm futbolseverlerin günü olsa da; dünya futbolunu UEFA ve FIFA denen 2 suç örgütünün elinden kurtarabilsek. Keşke alternatif futbol federasyonları oluşsa da takımlar hangi federasyonun organizasyonunda olmak istediklerini kendileri seçebilse.


    UEFA ve FIFA tekelini savunan arkadaşlar acaba zamanında tek kanal TRT'yi, tek hava yolu THY'yi, tek operatör Turkcell'i, tek online yemek platformu Yemeksepeti'ni filan da böyle canla başla savunmuş muydu? Sektörlerde bu tekellere alternatif ve rekabet geldiğinde artan kaliteyi, ucuzlayan hizmeti görmediler mi de 2021 dünyasında hala bir sektörde tekel olunmasını savunabiliyorlar?





  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    Rekabet her zaman iyidir. Kaliteyi arttırır. Bu mahkeme kararı ellerini güçlendirecektir ama bu sene için vakit geçti artık önümüzdeki sezon için hazırlıklar başlar. Artık ligden atarız tarzı çıkışlar da yapılamaz. Ama tabi lig yapısı üzerinde biraz değişiklik yapılması lazım. Kurucu takımlar devasa para alıp geçici kulüpler yancı takılacak gibi olmasın. Arada tabi fark olur ama biraz daha uygun hale getirilebilir. Bir de kalıcı takımlar gibi bir şeyden ziyade belli bir başarı kriteri getirilebilir zamanla. Atıyorum son 5 sıradaki takım avrupa liglerinden katılmak isteyen ve bazı kriterleri sağlayan takımlarla sezon öncesi eleme oynar ve lige katılacaklar belirlenir gibi bir şeyler olabilir. Üzerinde güzelce çalışsınlar ki itiraz edilen sıkıntılı kısımlar mümkün olduğunca ortadan kalksın.

  • fifa ile thy trt yi vs kiyaslamak neyin kafasi

    thy trt hizmet sunuyor fifa ise denetliyor.denetim tabi ki tek bir yerden yapilacak.fifa sana demiyor ki sadece barca ve realin oldugu takim olacak ligde?

    10 tane fifa gibi kurum olsun, birinde ofsayt kalksin digerinde devam etsin o zaman.


    bu cocugub mantigina gore bir kurumda futbol maci 90 dakika olsun diger kurumun belirttigi uzere maclar 60 dakika olsun.

    tek bir kurum ancak celiskiyi giderir.

    fifada calisanlar uzaydan gelmiyor hepsi eski futbolcu, fifa bitse baskasi gelse uzaydan gelenler yonetmeyecek orayi.yine futbolcular yonetip karar verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi değilse ne zaman Perez başkanım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saçmalığı zamanında dayatmaya çalışanlar Villarreal'i izleyip ne düşündüler acaba? Futbol işte bu yüzden zevkli bir spor. Güçsüz de güçlüyü yenebilir, yenmeye yaklaşabilir. Villarreal'in toplam değeri Liverpool'daki, Bayern'deki iki-üç futbolcu kadar bile yoktur ama mücadeleleri.  Gerçekten takdire şayandı. Çok zevk aldım dün. Teşekkürler Villarreal. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A new European Super League has been announced, this time with no permanent members, as clubs look to break away from the Champions League.

    – The new tournament has "multiple divisions"
    – Clubs will play 14 games a season
    – 50 clubs have been consulted over plans
    – La Liga president Javier Tebas has reacted, calling this competition, ‘The wolf disguised as the grandmother’
    – The competition is led by a new company, A22

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIRAKIN ROMANTİKLİĞİ, BIRAKIN DUYGUSALLIĞI.


    AVRUPA SÜPER LİGİ GELİYOR.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Avrupa Süper Ligi'nin formatı.

    ⚡️64 takım
    🚩3 katmanlı lig yapısı (Star, Gold ve Blue)
    🎵Ligler arası düşme/çıkma.
    ⚽️Sezonda 14 maç
    🏠7 iç saha
    🚀7 deplasman
    ⛔️Normal sezon + PlayOff

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florentino Perez: "Avrupa Süper Ligi, tüm kulüplere ekonomik istikrar ve adalet getirecek. Herkese açık bir lig olacak."


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolun ruhunu öldürecek büyük takımlar birbiri ile maç yapsın daha çok para kazanalım kafasında yapılmış bir proje ama unutulan şu yılda 1-2 kere Real-City, Psg-Bayern gibi maçların denk gelmesi ile her sene en az 10-15 kere bu tarz maçların oynanması aynı etkiyi yapmaz oradaki heyecan bu takımların arada sırada karşılaşması zaten durmadan bu tarz maç izleyeceksek bir süre sonra sıkmaya ve etkisini kaybetmeye başlayacak

  • Perez: "Avrupa futbolu, bir daha asla tekel olmayacak. Bugünden itibaren kulüpler, kendi kaderlerinin efendileri olacak. Kısacası bugün Avrupa futbolu kazandı, taraftarlar kazandı. Herkese açık olan ulusal yarışmalarla tamamen uyumlu olan modern bir projeyi savunmaya devam edeceğiz."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atletico Madrid ve Sevilla'nın başını çektiği 14 ispanya kulübü Süper Lig'e karşı olduklarını ve katılmaycaklarını açıkladı.


    Birleşik Krallık Hükümeti İngiliz kulüplerin ayrılıkçı turnuvalara katılmasını engelleyecek yasa hazırlamaya başladı.


    Manchester United Süper Lig'e karşı olduklarını ve katılmayacaklarını UEFA organizasyonlarına bağlı kalmaya devam edeceklerini açıkladı.


    Bayern Münih Süper Lig'e karşı olduklarını ve katılmayacaklarını UEFA organizasyonlarına bağlı kalmaya devam edeceklerini açıkladı.


    Anlaşılan Perez ve Barça başkanı yine patlayacak İngilizler olmadan Bayern olmadan süper lig falan hikaye yapamazsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 21 Aralık 2023; 15:52:17 >



  • Bu turnuva bu müzik Avrupa futbolunun vazgeçilmezidir. Bu müziksiz asla yapamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Manchester United Süper Lig'e karşı olduklarını ve katılmayacaklarını UEFA organizasyonlarına bağlı kalmaya devam edeceklerini açıkladı. ''

    Meali : Biz bu turnuvaya katılırsak gelen geçen döşer. Şampiyonlar liginde bile sonuncu oluyoruz bizim neyimize süper lig demek istiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roma ve Borussia Dortmund'da Süper Lig'e karşı olduklarını ve katılmayacaklarını açıkladı.

  • Perezin neyin kafasini yasadigini anlamak zor. Dünya futbol tarihinin en cok kayrilan, kollanan takiminin baskani bu adam. Arti olarak, limitsiz devlet destegi var bu takimin. SLyi tekel olmakla sucluyor.


    1-Munihin elinden 2 SLyi hakemlerle nasil aldiklari ortadayken Perezin organize ettigi, hakemlerin kontrolünün Perezde olacagi Superleague katilmak rekabetci takimlar icin akil ve mantiga aykiri.


    2-Superleague uygun tek stad Realde. Korona zamani, ispanyol devletinin offshore sirketinin finanse ettigi stad. Örnek veriyorum, Juventus stad gelirinden 100 milyon alirsa, Real 400-500 alacak Superleague sayesinde.


    3-Barca ve Juve borca batik durumdalar. Onlarin durumu denize düsen yilana sarilirmis hesabi. Onlardan baska da Reali destekleyen yok. Munih, City, PSG ve ingilizler olmadan Superleague hayal asamasinda kalir.

  • PSG'de Avrupa Ligine karşı olduklarını ve katılmayacaklarını açıkladı

  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Günün fıkrası :)

  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Hahahaha


    Real'in kasasına girecek para artacak desene be Perez reis. Senin umurunda mı avrupa futbolu yemeyin bizi

  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.