Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Klise Adam kullanıcısına yanıt

    Elbet birgün olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    ŞL gelirlerinin yüzde 75 arttiği falan yok arkadaşlar. Bu sadece bir dedikodu. Uefa ingiliz bir yatirim firmasindan 7 milyara kadar kredi çekip takimlara dağitacakmiş. Bana inandirici gelmedi.


    Süperligde her takim 350 almayacakti. 6 takim 350 alacakmiş. 4 takim 225, 2 takimda 114.


    4 milyarlik yillik yayin geliri de yalan. JP Morgan, yüzde 2-3 faizle 3.3 milyarlik kredi verecekmiş TV anlaşmalari garantörlüğünde.


    @Jurgen Klopp @Kıyamet Senfonisi

    En başından beri konu zaten böyleydi, ama medya bir sus pus işin bu detaylarından hiç bahsetmedi.


    3.3 milyar doların geri ödemesi yaklaşık 5,8 milyar dolar civarında bir tutar olarak bahsedildi yanlış hatırlamıyorsam.


    Üstüne üstlük büyük parayla rekabeti körüklersen 3.3 milyar dolar kaynak pompaladığın yerde minimum 4,5 milyar dolar da borç yaratırsın. Üstüne üstlük 2,5 milyar dolar faiz ödemesi yapacağın yerde.


    Eee ek borç nereden çıkacak aynı bankadan. Sonunda borç batağında sürekli aynı bankaya hayvani boyutlarda faiz ödeyen kulüpler çıkacak.


    Banka benim olsa değil 3,3 milyar dolar 10 milyar dolar bile para pompalarım harcayıp saçsınlar yeterki. Zaten her transfer dönemi gelir temlikleyip kızıştırdıkları transfer politikası ile tüm takımlara ek kredi kullandırtacaklardı hayalleri yıkıldı.


    Finansal fair play falan olmayan ortamda ligdeki yeri sabit 15 takımı finanse eden bir banka olmak kadar harika bir şey olabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 21 Nisan 2021; 22:0:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar önce para yok diye ağlıyor

    Sonra tranafer bütçesini alacağı oyuncuları sayıyor 100 milyondan bahsediyor

    Alma kardeşim yetiştir altyapıdan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Proje zaten çöptü hak ettiğini aldı kısaca...

  • Florentino Perez: “Altı İngiliz takımı arasında Avrupa Süper Ligi'ne pek ilgi duymayan ve bunu başkalarına da bulaştırmaya başlayan bir takım vardı. Asla ikna olmayan bir takımdı."

    Florentino Perez: "Manchester'ın sahipleri, yerel ligleri bitireceğimize dair manipülasyon başlattı. Hangi kulüp olduğunu söylemeyeceğim."

    Hain City...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #SONDAKİKA


    Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Diğer fikirlere de açığız ancak mesela daha küçük liglerden bir takım girmek isterse, örneğin Türkiye'den, buradaki problem paranın, rekabetin olacağı büyük maçlardan gelecek olması. Rekabet olmayan maçlar, para kazandırmaz."

  • #SONDAKİKA



    Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Nadal, Federer'le oynarsa herkes izler ama dünyanın 80 numarasıyla oynarsa, kimse izlemez."


    Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Üzgünüm. Bu proje üstünde 3 yıl harcadık. LaLiga dokunulmazdı, şu anki Şampiyonlar Ligi sistemi de eskiydi. Ancak çeyrek finallerden sonra ilgi çekici hale geliyordu."


    Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Juventus ve Milan, Avrupa Süper Ligi'nden ayrılmadı. Barcelona, şu anda konu üstünde düşünüyor."


    Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Kurucu kulüpler, bu projeye inanıyorlar. Avrupa Süper Ligi ölmedi. Çalışmaya devam edeceğiz."

  • #SONDAKİKA



    Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Real Madrid, kupa zengini bir kulüptür ama ben Real Madrid başkanı olarak 1 kuruş kazanmadım. La Liga Başkanı ve UEFA Başkanı ise maaşlı birer eleman."

  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Neyse ki yerel ligleri kurtardık. Az önceki Cadiz - Real Madrid maçını nefesimi tutarak izledim. Liverpool ve Barcelona maçlarından sonra ilaç gibi geldi. Her hafta Liverpool, Barcelona, Chelsea, Juventus ile oynasak sıkıntıdan patlardık.


    Hele Şampiyonlar Ligi'nin gibi rekabetçi ve fırsat eşitliği sağlayan bir turnuvanın devamı çok iyi oldu. Bakalım bu sezon Ferencvaros mu sürpriz yapacak, Olimpiakos mu?

  • salak saçma Türkiye ligini izlemeye devam edeceğiz desene.


    İnsanda hiç heves bırakmadı yine bu arap sürüleri.

  • Florentino Perez' e kalsa dünyada sadece 15-20 takım olacak demek ki. Para, para, para... Gelirleri düşmüş, para kazanmak için bu turnuvayı kurmuşlar. Ee tabi Mbappe' ye 200 milyon nasıl verecek?


    Nadal Federer oynasa herkes izlermiş ama 80 numarayla oynasa kim izlermiş. Güzel olan zaten 80. sırada olanın 1. olanı yenmesi değil midir? Yani diyor ki en zengin 12 takım oynayalım, diğerleri ne yaparsa yapsın. Neyse ki bu saçmalık 2 günde son buldu.


    Dünya futbolu 12 takımdan büyüktür. Bunu anlamıştır zaten kendisi.

  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    Küçük lig demiş doğru demiş ama diğer demeçleri saçma yani.Hani kendince haklı tabi "para" odaklı bakıldığında doğru lig doğru düşünceler ama işte Para odaklı bakmayanlar için saçmalık.

    Sabah beri biz nasıl küçük lig olurmuşuz diye tartışma var forumlarda sosyal medyada. Örnek olarak ise her takım taraftarı kendi galibiyetlerini gösteriyor.GS 3 kere yendiği maçları gösteriyor FB çeyrek finalimiz var diye.Beşiktaş biz son yıllarda neler yaptık falan diyor Komedi resmen.

    Lige katılacağını açıklayan takım taraftaları tepki gösteriyor,ligden çıkın diyor bizim taraftalar bizi alacak bizim şu var bu var falan diye bir şey yarıştırıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya anlamadığım epl gibi mükemmel bir lig varken neden asl diye bir lig çıkardılar anlamadım zaten ingilizlerin katılmadına başta anlam veremedim ben ama döndüler hatalarından inanın barça real juventus milan vs den daha keyifli west ham leicester vs bulunduğu ligi izlemek yani kim izliyor ki artık barça real maçlarını bitti o aktivite artık la ligada serie a da çöp bence ben şlde liv juv maçındansa liv everton maçını daha çok seviyorum bu yüzden en büyük organizasyon epl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwho kullanıcısına yanıt

    Eskiden forumda bunun tartışmasını yapardık. Beni de mesela epl hiç cezbetmiyor. Arsenal ilverpool maçı izleyeceğime Sevilla Sosiedad maçı izlerim. Çünkü bana göre futbol sahada deli danalar gibi koşmak değil. Sistem ve oyuna sadık kalmaktır. Teknik futbol oynmaktır. En hızlı koşanın kazandığı bir oyun olsaydı zaten Alex futbolcu falan olamazdı.

  • Florentino Perez: “Türkiye Ligi gibi küçük bir ligden takımı Süper Lig’e çağırmamız zor. Çünkü büyük kulüplerin getireceği şeyleri getirecek kalitede ve büyüklükte değiller.”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere Futbol Federasyonu, Avrupa Süper Ligi'nin kurucuları arasında yer alan 6 İngiliz kulübü hakkında soruşturma başlattığını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City ve Tottenham'dan lig projesine katılımlarıyla ilgili tüm evrakların talep edildiği belirtildi.


    https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2021/05/03/avrupa-super-ligine-katilan-ingiliz-kuluplerini-bekleyen-tehlike-sorusturma-acildi

  • https://www.juventus.com/en/news/articles/statement-from-barcelona-juventus-and-real-madrid-30-07-21


    Mahkemeden karar çıktı. UEFA yasakları, kısıtlamaları geri alacak.


    Juventus, Barça, Madrid hala biz bu işin peşindeyiz diyor.

  • epl dışı takım destekliyip buna karşı çıkanlar hala komedi, hep diyorum wolverhampton yıldızınızı aldığında gelip yayın geliri diye ağlamayın

  • ANA KONU - Avrupa Süper LigiMadrid Zonetwitter
    “🚨🚨| Madrid's 17th Court has confirmed that ALL 12 clubs remain in the Super League. @iusport #rmalive”
    https://twitter.com/theMadridZone/status/1421579468339044357


    ANA KONU - Avrupa Süper Ligi
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.