Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Juventus başkanı Andrea Agnelli, Avrupa Süper Ligi'nin Premier Lig'in "Büyük 6'lısı" olmadan artık gerçekleşemeyeceğini açıkladı.

  • Havada kelebek gibi öldü gitti.

  • Atletico Madrid, Avrupa Süper Ligi’nden çekildiğini açıkladı.


    Inter, Avrupa Süper Ligi’nden çekildiğini açıkladı.

  • ANA KONU - Avrupa Süper Ligi
  • Kimse kendini futbol ruhu kurtuldu taraftarlar olarak kurtardık vs diye kandırmasın onlar bir halt yapmadı uefa ingiliz yatırımıyla 7 milyara kadar çıkardı bunlarda oraya geri döndü olay hep paraydı dönme şeklide para oldu siz futbol romantikleri hala ruh vs diyebilirsiniz futbol parayla dönen bir oyun değildir kesinlikle ruh vardır karakter vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 21 Nisan 2021; 13:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    Öyle deme hocam taraftarlar futbolun ruhunu kurtardı ,oyuncular karakter koydu ne alakası var uefanın ingiliz yatırımıyla 7 milyara kadar çıkarmış olmasının ANA KONU - Avrupa Süper Ligi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Perez de eşitlik istiyor. Fenerbahçe'nin, Cluj'un, Rosenborg'un ne işi var Real Madrid'in, Barcelona'nın arasında? Fenerbahçe yine gitsin Şampiyonlar Liginde oynasın. Ama Braga ile, Getafe ile oynasın. Perez oynamasınlar mı diyor? Fener, Galatasaray, Ludogorets 20 senede 1 Şampiyonlar Liginde büyük takımla maç yapacak diye Real Madrid neden her sene saçma sapan takımlarla maç yapmak zorunda kalıyor? Alt seviye takımlar kendi aralarında oynamaya devam etsin Şampiyonlar Liginde. Kazananı da Süper Lig'in kazananıyla maç yapar herkesin hayalleri gerçek olur.


    Uefa'nın kölesi olmuş şahıslar 2 gündür ortalığı yıktı. Gary Neville efendi hiç konuştu mu Man Utd satıldığında? Şimdi Sky Sports'ta ucuz popülizmle milleti gazlamak kolay. Glazer'dan maaş alırken Şampiyonlar Ligi'ni kazandığında bir eleştiri yaptığını görmedim. Singapurlu milyarderin aldığı Valencia'ya hoca olmaya koşarak gittiğinde neredeydi futbolun ruhu?


    Guardiola da 'kaybetmenin bir önemi yoks spor olmaz' demiş. Madem kaybetmek de önemli, neden kazanmak için 1 milyar euroluk transfer yaptırdı geldiğinden beri?


    Chelsea taraftarı Abramovich geldikten sonra başarı gördü. İlk gün protesto edenler ilk şampiyonluktan sonra adamı halk kahramanı yaptı.


    Henderson endüstriyel futbola çok karşıydı da neden memleketinin takımı Sunderland'i bırakıp ABD sermayesinin elindeki Liverpool'a geldi? 200KM var Sunderland ve Liverpool arasında. Futbolun ruhunu çok düşünüyordu da neden doğduyu yerin takımının başarısı için oynamak varken ABD sermayesinin futbolcusu oldu?


    Her parlayan futbolcuyu ayartıp çöken, her sene gözü kapalı şampiyon olan Münih değil sanki. Küçük kulüplerin hakkını gerçekten çok düşünüyorlar.


    Şu konu hakkında yorum yapma hakkı olan sayılı futbol figürü var. Le Tissier, Altınordu, Totti, Athletic Bilbao vs. gibi gerçekten paraya tamah etmeyip prensipleri olan figürler 'Endüstriyel futbola, zenginin fakiri ezmesine karşıyız' desin, adamların icraatleri ve lafları aynı olduğu için adamlar doğru söylüyor deriz.


    Hayatı paranın, başarının peşinde koşmakla geçmiş adamlar gelip burada futbol romantikliği yapınca komik duruma düşüyorlar.


    Uefa kurmuş düzeni, parayı veren, Uefa'ya, Fifa'ya da yediren malı götürüyor. Sanki Uefa'nın çok umurunda sizin güzel futbol izlemeniz. Adamlar düzeni bozulmasın diye yaygara kopartıyor 2 gündür. Büyük kulüpler hakkını isteyince para yok çeken Uefa, 24 saat geçmeden nasıl 5-7 milyar euroluk finansman buldu? Eski Fifa başkanları nerede şimdi? Platini? Blatter? Hepsi karanlık işleri yüzünden men edildi. Bakalım futbolun ruhunun yılmaz savunucuları Infantino ve Caferin'in ne pislikleri ortaya çıkacak...

  • Mesele UEFA nın iyi olup olmaması değil,kulüplerin transferlere ne kada harcadığı da değil mesele yatarak kulüplerin 300 400 milyon kazanması, amerikanın avrupa futboluna el atmayı denemesi, Eşitliğin ortadan kaldırılması, futbol ruhunun bitirilmesi.


    FB ve gs yi takip edip burada yorum yapıyorsunuz avrupa da desteklediğiniz kulübün daha önce maçına gittiğinizi bile sanmam onu geçtim açıp her hafta tv de her maçını izlediğinizide sanmam. Bu arada Chelseanin başarısı da önemli değil ben bu saçma organizasyon haberinden sonra futboldan soğudum bu organizasyon olmayıp chelsea başarısız olacaksa hiç sıkıntı yok.


    Zaten UEFA lig düzenine geçicek nedir bu 300 400 milyon euro sadece 15 kulübün kazanmasını istemeniz ? Gerçekten sadece 15 saçma kululübün her yıl garanti paralarla size futbol zevki mi verecek sandınız ki perez bile kendi diyor önceliğimiz futbol değil para diye, izlenme diye ,süre bile kısaltırız diyor.


    Bu organizasyona saygı duyulan teknik adamların çoğu, futbolcuların tümü, yorumcuların tümü karşıyken

    Türkiye ligini izleyen bu forumdan 2-3 kişi ve genelde her yorumu muhalefet olan 2-3 kişi perezin 10-15 yaşındaki insanalrı bile ikna edemeyeceği komik açıklamalarını ve organizasyonunu desteklemesi şaşırtıcı değil.


    Siz hayal dünyanızda Perezin şampiyonlar ligini bu sezon alıp kupayı saha ortasına atmasının hayalini kurmaya devam edin çocukca hareketler.


    Gerçek Futbolsever herkesi tebrik ediyorum.Bu organizasyona takımlarının yaptığı yanlışı kabul edip karşı çıkan dik duruş gösteren herkesi tebrik ediyorum Konuya ilgi güzeldi gerçek futbolsverleri gördüm dünyadan futbol konusundaki bazı arkadaşalrı kendi takımları için fazla fanatik sanardım ama bu organizasyon için kendi takımını eleştirdiklerini gördüm tebrik ediyorum herkesi dik duruşu için, futbol sevgisi için.


    Artık konu kilit yapılabilirANA KONU - Avrupa Süper Ligi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 21 Nisan 2021; 14:46:28 >
  • #SONDAKİKA - Juventus, Avrupa Süper Ligi'nden çekildiğini açıkladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol senin Türkiye'de gittiğin şehir kadar benim dünyada gittiğim ülke var.


    EPL sonuncusu Norwich 94M£ kazanmamış olsa Süper Lig'de 'yatarak' para kazanılacağına inanırdık. Süper Lig'de 15. takımın alacağı planlanmış para 125M€. İnsanların bilgisi olmayan konuda atıp tutmalarını gördükten sonra yeniliklere neden karşı olduklarını daha iyi anlıyorum. Kendi fikri olmadan sağdan soldan duyduklarına göre yorum yapıyorlar. Gerçekten yobaz orta çağ kafası 1 adım ileri gidememiş 600 senede.


    Galile de insanlara dünyanın döndüğünü anlatana kadar canından oluyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 21 Nisan 2021; 14:55:29 >
  • Üzüldüm perez e haa. Sen hazardlara ve juniorlara para baymaya devam et perez başkan

  • Seni neden bloklamışım çok açık bu saçma fikirlerin yüzünden sanırım galatasarayı takip etmem dünya futbolunda olan bir şeye yorum yapmamı engellemiyor bu bir ikincisi istediğimi düşünmekte özgürüm herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil çoğunluk her zaman haklı falan değildir beğenmediğiniz bir şeyi başka biri istiyor diye gereksiz tartışmalar yaratmaya gerek yok futbolun ruhla karakterle oynandığını düşünmeye devam edebilirsiniz şampiyonlar liginde bu yüzden 4 finalistin dördü de aşırı zengin kulüp sahiplerinin sanırım. Bu arada pereze sahibi değil diyebilirsiniz ama bu ispanyanın en büyük zenginlerinden olduğu gerçeğini değiştirmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 21 Nisan 2021; 15:13:58 >
  • Babalar sayesinde, o 12 kulüp sayesinde herkesin geliri, kazancı artacak. Bu bir gerçek. UEFA 1.5 gün içinde 7 milyar euro kaynağı nereden buldu? Yine 1.5 gün içinde ne olduda bir anda kulüplere dağıtılacak paranın, bütçenin, katılım gelirinin %75 arttırıldığı açıklandı?

    Perez’in bir şeyleri bir şekilde ortaya çıkarmaya, düzeltmeye öyle yada böyle çalıştı. Belki ASL işi gerçekten olmadı, belki de bir oyundu güzel tezgah yapıldı. Yapılan ve yaşanan hiçbir şey FIFA ve UEFA’nın kirli, karanlık bir kurum ve organizasyon olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

    Herkes ASL’nin kötü bir şey olduğunu, olumsuz yönde etkiler bırakacağını düşünedursun. Mevcut düzenden kat kat iyi bir organizasyon olacaktı her anlamda.

    Villarreal, Granada, Getafe, West Ham, Leeds Utd, Atalanta, Sassoulo gibi takımların oynadığı ŞL mi? Yoksa Real Madrid, Barça, Liverpool, United, Juve, Inter gibi takımların oynadığı ASL mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANA KONU - Avrupa Süper Ligi

    @Sadece Ölüler Görür


    "Hayatı paranın, başarının peşinde koşmakla geçmiş adamlar gelip burada futbol romantikliği yapınca komik duruma düşüyorlar."


    UEFA'ya daha önce rüşvet verdiği belli olan Perezgiller mi kurtaracaktı, eşitlik getirecekti futbola? Kaldı ki olay UEFA'yı savunma değil futbolun amerikan kafasıyla, nba yada amerikan futbolu kafasıyla yönetilmesine karşıdır. Böyle bir futbolu izlemek istiyorsan asyadaki yada amerikadaki soccer sistemlerinde oynayan takımların maçlarını izleyebilirsin. Avrupa sana göre değil.


    İngilizler kendi liglerinin "dünya çapında bankaların peşinden giden markalar" olmasını istemediklerini devlet katında dile getirdiler. Çünki taraftarlar ayaklandı. Sen en son bir taraftar olarak ne zaman takımının gidişatına etki edebildin?


    "Şu konu hakkında yorum yapma hakkı olan sayılı futbol figürü var. Le Tissier, Altınordu (Altınordu?), Totti, Athletic Bilbao vs. gibi gerçekten paraya tamah etmeyip prensipleri olan figürler 'Endüstriyel futbola, zenginin fakiri ezmesine karşıyız' desin, adamların icraatleri ve lafları aynı olduğu için adamlar doğru söylüyor deriz."


    Saydığın isimlerin hepsi balıklama atladılar işin içine senin söylediğin adamların senin eleştirdiğin adamlardan farkı mı var? Hepside aslında birer Gary Neville aslında...


    "Her parlayan futbolcuyu ayartıp çöken, her sene gözü kapalı şampiyon olan Münih değil sanki. Küçük kulüplerin hakkını gerçekten çok düşünüyorlar."


    Münih'in takım olarak politikası konumuz değil konumuz "Alman 50+1 Sistemi." Kendileri 2018 yılında 50+1 sisteminin oylandığı bir toplantıda "red" oyu veren 4 takımdan biriydi zaten. Münih istemiyor aslında 50+1 sistemini. Bizim gibilerin savunduğu Münih değil sistem.


    "Uefa kurmuş düzeni, parayı veren, Uefa'ya, Fifa'ya da yediren malı götürüyor. Sanki Uefa'nın çok umurunda sizin güzel futbol izlemeniz....."


    UEFA ve FIFA çok temiz değiller ve evet en kirlileri de bunlardır. Ancak olay UEFA yada FIFA savunması değildi hiçbir zaman. Sen olayı hiç anlamamışsın. Bu klüplerin yerel dinamiklerinden bağımsız kafana göre "dünya klasmanı" bir lig kurabileceğini mi zannettin? Bu klüpleri dünya çapına taşıyan İzmir'deki İstanbul'daki sen ben değil yerel dinamikleridir. O küçümsediğin yerel dinamikler olmasaydı bu klüpleri hiçbir zaman tanıyamayacaktık. En azından bu isimleriyle tanımazdık.



    Bak şu videoda ne diyor "PerezGiller": EXCLUSIVE! Club board insider reveals ESL details! | "The good of the game is a secondary concern" - YouTube İngilizcen yoksa çevirelim: Özel (Haber)! Avrupa Süper Ligi Kulüp yönetim kurulu içinden | "Oyunun iyiliği ikincil bir endişedir"


    Adamlar içeriden açıklıyor "esas olayımız PARA futbolun iyiliği bizim için ikinci planda" diye. Sende hala "Perez UEFA'yı yıkıyor kahraman Perez, hep iyi ve güzel takımların maçını izleyiciğiz" diye gez.


    Allah akıl fikir versin ne diyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 21 Nisan 2021; 15:16:57 >
  • ŞL gelirlerinin yüzde 75 arttiği falan yok arkadaşlar. Bu sadece bir dedikodu. Uefa ingiliz bir yatirim firmasindan 7 milyara kadar kredi çekip takimlara dağitacakmiş. Bana inandirici gelmedi.


    Süperligde her takim 350 almayacakti. 6 takim 350 alacakmiş. 4 takim 225, 2 takimda 114.


    4 milyarlik yillik yayin geliri de yalan. JP Morgan, yüzde 2-3 faizle 3.3 milyarlik kredi verecekmiş TV anlaşmalari garantörlüğünde.


    @Jurgen Klopp @Kıyamet Senfonisi

  • Meraklısına Atletico Madrid'in resmi açıklaması: Club Atlético de Madrid · Web oficial - Official statement (atleticodemadrid.com)


    Çarşamba sabahı toplanan Atlético de Madrid Yönetim Kurulu, (Avrupa) Süper Ligi'ne ve kurucu kulüplerin geri kalanına, "projeye olan uyumunu resmileştirmeme kararını" resmen iletmeye karar verdi.


    Atlético de Madrid, bugün artık var olmayan koşullar nedeniyle projeye (Avrupa Süper Ligi'ne) katılma kararını Pazartesi günü almıştı.


    Kulüp için başta taraftarlarımız olmak üzere Kırmızı Beyazlı aileyi oluşturan tüm gruplar arasında uyum esastır.


    Birinci takım kadrosu ve teknik direktör, sportif değerlerin diğer kriterlere üstün gelmesi gerektiğini anladıkları için kulübün kararından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    ingiliz takımlarının hepsinin aynı anda ayrılması tesadüf değildir. allah bilir ne anlaşmalar oldu kapılar ardında.

    UEFA dan yuklu para alacaklarmis. diger takimlara teklif edilmemis (real,barca,atl,juve,inter,milan)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalavar

    Bir kişiyi akılsız olarak tanımlamak ıcın ılk once kendı zekana bakman gerekıyor sayın cosmos kardes.


    Ben sen ıtıraz etsek ne olacak ayrıca ıster kabul et ıster etme sonuç ortada. LIG KURULDU BILE. Değistiremeyecegın sey ıcın bu kadar kasmana gerek yok ayrıca.



    Alıntıları Göster

    Lig iptal knk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu Perez dünyaya rezil olduğun ile kaldın. Hesap no ver 10TL atayım çorba içersin paragöz herif.


    2000 tayfa bilmez tabi. Güce taptıkları için. Futbol kulüpleri arasında bu denli uçurum yoktu. Bu projeyi isteyen takımlar hem kulüpler arasında uçurum yarattı, hem borç batağına girdi. Açık açık borç batağında olduklarını söyleyemeyince bu tür proje ile blöf yaptılar. 18 yaşında kendini ispatlamamış bebeye 60 70 milyon euro verirsen hak ediyorsun bu durumu. Hadi koçum hayaller Haaland, Mbappe hayatlar Rodrygo, Vinicius Jr.


    Dünya futbolu parazitlerden artık temizlenmeli.

  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.