< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepsZz -- 28 Mayıs 2020; 15:8:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepsZz -- 28 Mayıs 2020; 15:8:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 5 Ağustos 2020; 0:23:37 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 5 Ağustos 2020; 3:7:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Selamlar, 1TB HDD düşünüyorum, uyumsuzluk sorunu olmaması için hangi marka&modeli tercih etmeyelim? Kullanıp memnun kaldığınız bir model varsa linkini paylaşır mısınız? Ayrıca, Hepsiburada da "Kingston 8GB 2400MHz DDR4 Ram KVR24S17S8/8" de indirim var sanırım. Almayı düşünenler varsa eğer kaçırmasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revengefire44 -- 24 Kasım 2020; 17:21:1 > |
|
Arkadaşlar bu bilgisayara oyunlar için 250 tl ye 240 gb ssd mi almak mantıklı yoksa 200 tl ye 500 gb 5400 rpm harddisk almak mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 9 Aralık 2020; 0:19:0 > |
|
|
256 gb ssd yetmemeye başlamıştı https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07574MTR4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Bu ürünü mobil uygulamada APP25 kodu ile 143 tl ye aldım araştırdım iş görür bir ssd kronik sorunu yok dram var vs. Ben zaten sistem buna kurmayacağım sistem kurulu olacak bunu D: olarak kullanmak istiyorum ürünü yeni sipariş verdim geldiğinde olumlu olumsuz yorumlarımı yazarım |
|
Ürün geldi sorunsuz bir şekilde önce araştırmalarım sonucu tavsiyelerimi yazayım sizlere. Şimdi 2 tip duruma göre 4 marka önereceğim inanın çok fazla araştırdım da söylüyorum üstün körü değil. 1.Tip durum Benim gibi az paranız vardır ve az bir (120gb) takviye size yetecektir üstelik aldığınız ssdye windows kurmayacaksınızdır bu durumda Patrion ya da Apacer markalarının dışına çıkmayın 120gb ssdlerde o an hangisi ucuzsa onu alın. 2.Tip durum Aldığınız ssd ye windows kuracaksanız ve 120gb dan daha fazla bir depolama alanı ihtiyacınız varsa Yöneleceğiniz iki marka var. Seagate ve Samsung. Gelelim benim aldığım ürüne. 2.5 inch form faktör klasik sata3 ssd. Ürünün yazma ve okuma hız testlerini atto programı ile yapın crystalmark ile düşük çıktığında firmaya sorduklarında attoyu baz aldıklarını söylüyorlar ve atto ile vaad edilen değerlerde gözüküyor diğer bazı programlarda da aynı şekilde gözüküyor crystalmark da az gösteriyor. ![]() Montaj için bu videodan yararlanabilirsiniz Şimdilik memnunum bir sorunu yok sisteme de uydu gayet güzel de çalışıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3D0AF24B -- 27 Mart 2021; 17:7:4 > |
|