Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
29
Favori
106.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benimde şimdiye kadar hiçbir sorunum yoktu ancak 2019 girtikten sonra 75 mbit olan hızm akşam saatlerinde 1 mbit e kadar düşüyor yer bağcılar /ist



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentvural -- 14 Ocak 2019; 16:44:4 >
  • Normalde 20 olan ping akşamları 80 den aşağı düşmüyor lanet olsun boyle hizmete, uydunet altyapisi olsa bir dakika düşünmem geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende de sorun yoktu 2019'a girdiğimiz günden beri akşamları ping oluyor ve hızım 41 mbps'den 25 mbps'ye düşmüş.
  • Son 3 akşamdır gece 00:00'a kadar ping sorunu yaşamaya başladım.Daha önce yoktu böyle birşey.ÇÖzümü yoksa kendim başka çözüm yolları araştırmaya başlarım.Online müşteri hizmetlerine yazıp sonuca göre aksiyon alacağım.Ne güzel 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum.Çözülmesse bu sorun hakikaten yazık ya ne diyeyim
  • İzmir Karşıyaka; hiç bir sıkıntı yok. İstanbulda olması çok normal, İlçelerinin her birinde başlı başına bir il olacak kadar insan yaşıyor.
  • İstanbul üsküdar ping yine rezalet düzeltilene kadar yazıcam bıktırdınız !
  • bu akşam da aynı sorun var .20:05 gibi baktığımda ping normaldi.Frankfurt 49 ms idi,şu an 161 ms.Gece 00:01 gibi kendi kendine düzeliyor.Veri biriktiryorum,online müşteri hizmetlerine problemi net birşekilde ifade edip çözüm isteyeceğim,her akşam bu çekilmez.Online oyun için 00:00 mı bekleyecem her akşam ? Hiç sanmıyorum :)
  • [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Sadece ping sorunu varken ses etmiyordum. Durum daha da kötü hale geldi. Teşekkürler TürkNet.
  • akşam 21:54 itibariylewww.google.com a yaptığım ping testi.
    00:01 gibi bi tane daha yapacam aradaki farka bakalım hep beraber
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 15 Ocak 2019; 22:0:56 >




  • Ben alternatif bir firma bakmaya başladım. Sizlere de öneririm. Bu ne böyle ergen çocuk gibi 2 ayda bir TürkNet in kaprislerini mi çekeceğiz. Uzun zamandır internete ilk defa bu kadar çok ihtiyacım var ve şu rezillikle uğraşıyorum. Pingler 130 un altına inmiyor, hız 3 mbit dolaylarında vs. Müşteri hizmetleri zaten yok , teknik desteğe yazıyoruz 1 haftadır cevap veren yok. Ben BTK ya şikayette bulundum. Başka birmler de var mı bilmiyorum. Varsa oralara da şikayet ederim. Kimseden hayır almıyoruz burada, bizden parası alınan hizmetin karşılığını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet yine bokunu çıkardı akşamlar son 1 haftadır rezil halde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Creaker

    Ben alternatif bir firma bakmaya başladım. Sizlere de öneririm. Bu ne böyle ergen çocuk gibi 2 ayda bir TürkNet in kaprislerini mi çekeceğiz. Uzun zamandır internete ilk defa bu kadar çok ihtiyacım var ve şu rezillikle uğraşıyorum. Pingler 130 un altına inmiyor, hız 3 mbit dolaylarında vs. Müşteri hizmetleri zaten yok , teknik desteğe yazıyoruz 1 haftadır cevap veren yok. Ben BTK ya şikayette bulundum. Başka birmler de var mı bilmiyorum. Varsa oralara da şikayet ederim. Kimseden hayır almıyoruz burada, bizden parası alınan hizmetin karşılığını bekliyoruz.
    Bende de ping sorunu ve packet loss sorunu oluyor Akşamları hız düşüyor. Alternatif hangi firmaya geçeceğiz bilemedim.
  • In Time kullanıcısına yanıt
    Kablonet olsaydı ona geçmeyi düşünüyordum, milenicom vs tarzı firmalar var ya da türk telekom bile daha iyi olabilir. Bilemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Benim de Yamanlar. Ortalamam hep bu şekilde. ( 20:00 )
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknet'i yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. son 3 ay vdsl e geçtim. Gayet memnundum taa ki son 1 haftadır 20.00-02.00 arası saatlerde ping sorunu yasamaya baslayana kadar. download ve upload degerlerim dalganıyor, destek kaydı açtım 1 hafta olacak ses seda yok. geçiştirici cevap verip kapatıyorlar desteği. tüketici sikayeti kısmı var oraya yazdım ordan da ses seda yok geçiştirici cevap veriyorlar işte modeminizi kontrol edin vb. şeklinde. Konum: istanbul/sarıyer. anlık olarak hızım yerlerde. 3-4mbps hız alıyorum pingim de fırlamıs durumda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 17 Ocak 2019; 18:37:0 >
  • Dün akşam ping 22:00 gibi arttı 00:00 da normale döndü.Ondan önce 20:30 gibi başlıyordu sıkıntı.Normalde frankfurta 46 ms ping alıyorum hatta gece 3 gibi 43 ms bile gördüm.Akşamları 115 ms oluyo.Nereden nereye :) 00:00 -20:30 arası pingler çok iyi.Sanırım telekom belirli saatler arasında birşeyler yapıyor.Bunu da artık türknet araştıracak ,bulup bize bildirecek.2019la beraber arttı bu döngü.Resmen sistematik her akşam düzenli olmaya başladı.Çözüm üretilecektir diye umuyorum.Turknetdestek de konunun farkında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama kadar çalışıyoruz eve gidelim biraz nette takılalım stresimizi atalım diyoruz bu lanet Turknet yüzünden daha da stres yaşıyoruz. Yahu ben akşam bu interneti sağlıklı bir şekilde kullanamayacaksam ne diye para ödüyorum. Yeter artık ya şu akşam saatlerindeki ping problemlerinden bıktık usandık. Bu kadar abonesi olan bir firma nasıl olur da çıkıp bu soruna bir çözüm üretemez? 6 aydır bu sorun devam ediyor. Hala bir adım atılmış değil.
  • Bu akşam da aynı ,anlaşılan her akşam yazacaz bakalım nereye kadar sabredecez :) 00:00 gibi online oyun oynayacaz diye sağlığımızdan feragat edip uykumuzu azaltacaz yani yazınca kulağa saçma geliyor ve bir o kadar da insan sinirleniyor da :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bana ozel mesaj uzerinden hizmetinize ulasabilecegim bir musteri numarasi veya GSM numaranizla birlikte bir trace testi yapip PM uzerinden iletir misiniz? Durumun farkindayiz. Gerekli tum calismalarimizi gerceklestiriyoruz. Sizin hizmetini kontrol ettirecegim.

    Not; bu sorunu yasayan tum kullanicilarimiz PM uzerinden bana trace testi yaparak musteri numaralarini iletebilirler. Inceleyip detayli olarak geri donus yapacagim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun saha dolaplarının yetersiz kalmasında Turknet'in veya diğer İss'lerin yapabileceği bir şey yok. Telekomun yatırım yapıp bir an önce saha dolaplarını güncellemesi ve kapasitelerini arttırması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.